Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va dati seama ca eu nu beneficiez de CIC?! Boul de foat patron nu mi-a platit nimik si nici Daca nu-mi plateste il dau in judecata la Bucuresti, ca de acolo e firma. Dar atunci am sa ii cer la daune o gramada: ch. de judecata, ch. morale (pot sa imi pierd laptele cu problema asta, etc) mai gasesc eu ceva.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Al meu copil doarme de cand ii dau Sab-ul de 3/zi cate 10 pic direc t in gura inainte de subt.
Am lapte in titi si ma bucur.
Cum e cu ce putem papa noi mamicile? Ce nu avem voie?
Cu cantaritul cum e? Vine la voi acasa medicul de familie sa-l cantareasca?

Va tuc

hildi + Stefan, azi 2 sapt

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ege, Alex mananca cam 15 minute la un singur san..mai are tentative de adormit dupa 10 minute, da mai trag de el, fiindca stiu ca altfel dupa juma de ora e treaz.
Nici eu nu-i pun lui Alex caciulita decat dupa baie, pana la suptul urmator. in rest il tin in pantalonasi cu sosete si bluzita cu maneca lunga.Si noi avem totcam 24 de grade, da parca mi-e frica sa-l tin in maneca scurta..eu una stau cu maneca lunga, sunt super friguroasa.
Fetelor, stiti cumva sterilet la cat timp dupa cezariana se poate pune? Eu nu pot lua anticonceptionale (probleme cu ficatul), si steriletul mi se pare o alegere buna..ce ziceti?
Ah..da..si pe mine ma intereseaza cadourile pentru nasi..vom face si noi botezul intre Craciun si Anul Nou, dar nu stim inca exact cand. dar vreau sa fiu pregatita din timp..nu ca ar mai fi mult...

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Hildi, normal, medicul de familie (pediatrul) are obligatia sa vina acasa pana ce bebele implineste 2 luni. La noi a venit, dar cantar aveam eu. De atunci numai asistenta mai da cate un telefon sa vada ce facem. Ce draguta camera are Stefan-Petre!!!

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hilde, eu am cantar acasa si-l cantaresc le Alex 1 data pe saptamana, inainte de baie. Cat despre mancat, nu ma ating de varza fasole, mazare, muraturi,fructe acre, sucuri carbogazoase... in general tot ce cred eu ca l-ar putea balona..la fel cu cioco si cola..cioco mai mananc cate o bucatica, dar cola..mi-e frica sa nu-l agit.
Alex de cateva zile mananca si cam dupa juma de ora-o ora incepe sa se planga de burtica..se screme cate juma de ora pana face caca, desi tot moale face. colici, nu? acum, nu stiu ce sa-i dau , bonnisan sau sab..care credeti ca e mai eficient? si se pot da direct in gurita?adica cu lingurita, nu in ceai?SUNT DISPERATA!!!

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Deeapui, eu i-am dat si bonisan (la inceput si acuma am revenit la el) si Sab-ul cu lingurita. Sigur sunt colici, ca asa apar, dupa 1/2 ora dupa masa. Petra se screma si nu facea nimik si atunci incepeau mai tari tipetele, pana tragea un pirtzi.
Parerea mea e ca, cu nimic nu trec colicii, decat cu rabdare.
Sanatate!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sotul meu s-a distrat copios cand mamicile si-au laudat bb-ii "precoci" hehehe si mi-a zis sa va transmit ca el cand i-a pus lui Vlad un pampers cu calut el a spus "cai" hhhehee ca el ata zice: cai cai si gaaaaaaaa :)

nici nasii nostri nu au vrut cadou la botez si am tot insistat si pana la urma le-am luat cate un parfum de la ina center si doua torturi .... bine ca torturile trebuiau orikum....

Deea noi am avut si bonnisan si sab ... sa stii ca unii copii nu agreaza bonisanul, pt bb al meu a fost prea tare cred ...ca plagea tare dupa .... dar la altii e mult mai eficient. azi o sa ii iau lui Vlad alt preparat de colici si daca are efect va zic si voua. A, si bea tu mult ceai anticolici.... eu beau cate 2l pe zi cel putin si nu i-am vazut eficienta paa cand in zilele cand am tot alergat pt botez am uitat si nu am mai baut .... bb a avut mai multe crize, asa ca am inceput sa il beau iar ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Codruta cred ca ai dreptate in privinta colicilor!
Irina, asta e , ramane pe alta data plimbarea noastra ca de data asta nu ne-am sincronizat.... eu am iesit pe la 12.30 ca Andrei mancase si nu vroia deloc sa adoarma, asa ca am zis sa-l aerisesc un pic. am stat cam jumatate de ora, da e un frig fetelor....cu tot soarele asta!
acuma doarme...
si noi am luat cadou nasilor tot pentru bucatarie, un set de vase, adica farfurii, platouri, boluri, cescute, etc si am mai gasit la metro un set cu 40 piese de inox, cutite, cratiti, castroane, etc. am ales asa ca ei tocmai isi renoveaza bucataria si aveau nevoie! oricum au meritat! suntem foarte mandri de nasii nostri!
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary pe data viitoare... Cu toate ca Vladut doarme ziua de la 11 la 13 cu variatiuni pe tema . In general se trezeste dupa 13 si iesim cam pe la 14. Azi chiar mai tarziu ca a dormit 3 h. Sper sa ne sincronizam totusi, ca ma plictisesc singura.

Pentru nasi noi am luat un cuptor cu microunde. Ca s-au cheltuit f. mult pt Vladut.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

m-am programat pentru maine la controlul de 6 saptamani( bine, de fapt se cam fac 8 saptamani)si ma tot gandesc si eu ce metoda de contraceptie sa aleg.....ca sterilet nici nu ma gandesc sa-mi pun, si de pastile mi-e cam frica....nu stiu, sa vad ce mai zice si dr.
bine ca exista si prezervative pana ma hotarasc eu
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput