Magia Nasterii
Raspunsuri - Pagina 3
iulia_b spune:
Pai eu cred ca o sa nasca la 9 luni si cel mai probabil un copil...dar nu sunt sigura.
cataghe spune:
Iulia b, daca nu esti sigura, inseamna ca tot nu stai asa de rau cu imaginatia cum as fi crezut citind prima parte a postarii tale
Acuma serios, explicati-mi si mie cei care faceti misto, cu ce va deranjeaza subiectul asta? Chiar nu va inteleg...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
ovidiu bufnila spune:
Ar putea fi si o astfel de directie fictionala a romanului.
Multumesc frumos de intrebare,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by iubibubi
Bobolina e muza? si plange pentru ca se vrea de-valurita? :))
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
ovidiu bufnila spune:
Multumesc frumos de mesaj. Poate ca va fi un copil. Numai ca in literatura bufniliana, copiii sunt mai mult decat copii. Personajele de frunte din romanul Campuri Magnetice pe care il puteti descarca gratuit de la editura Liternet: www.liternet.ro sunt Ideile.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by iulia_b
Pai eu cred ca o sa nasca la 9 luni si cel mai probabil un copil...dar nu sunt sigura.
ovidiu bufnila spune:
Buna ziua Cataghe. Multumesc frumos pentru incurajarile tale.
quote:
Originally posted by cataghe
Iulia b, daca nu esti sigura, inseamna ca tot nu stai asa de rau cu imaginatia cum as fi crezut citind prima parte a postarii tale
Acuma serios, explicati-mi si mie cei care faceti misto, cu ce va deranjeaza subiectul asta? Chiar nu va inteleg...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
ovidiu bufnila spune:
Ar putea fi intr-unul din aceste fictionale publicate alaturi de talentatii tigrii literari ai momentului SF romanesc:
http://www.romaniasf.ro/neworld/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=listarticles&secid=51&POSTNUKESID=
quote:
Originally posted by numeioana
unde e episodul urmator, domnule Bufnila? Haideti, ca va incurajez si eu!
POZE
Ioana
ana_maria222 spune:
Vrem continuarea...
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
http://community.webshots.com/user/ana_maria222 poze noi....
ovidiu bufnila spune:
Bobolina
roman
Capitolul 5
Politistii nu prea mi-au dat crezare dar cand au dezgropat scheletul s-au lamurit. Le-au arestat fara prea multa vorbarie. Nu prea ma pricep la anchete politienesti dar se pare ca au gasit o multime de dovezi ca sa le bage la racoare pe vecinele mele. Sigur ca ele se straduisera sa ma infunde. Nu ma aveau la mate. Ma urau pentru ca in calitatea mea de consilier de imagine reusisem sa modific istoriile secrete ale oraselului nostru castigand astfel simpatia multora. Dar absolut nimeni nu stia ca eu lucrasem in mare secret la un plan demential care s-a derulat inca inainte de Starea Revolutionara din decembrie care pentru o clipa, a aruncat intregul nostru arhipelag virtual intr-o deruta ideologica. Am protejat foarte bine instructiunile si procedurile planului astfel incat serviciile de spionaj din takla Makan si Bankusai nu au putut afla niciodata ce aveam de gand. Nici astazi serviciile de spionaj de dincolo de orizontul vizibil nu banuiesc cine sunt si nici ce fac. Dar daca Bobolina si-a dat seama? Poate ca plangea din cauza mea? Poate ca ii era frica sa nu patesc ceva? Poate ca personajul meu feminin prinsese viata nu se stie cum? Poate prin pasele magnetice facute de domnisoara Zenobia la sedintele ei de spiritism? Poate din cauza dereglarilor electromagnetice produse de reteaua de electrificare adusa de francezi din Africa de Sud?
Ce nebunie! O Bobolina vie imi modifica in mod bestial planurile secrete! Tocmai ma pregateam sa sa schimb guvernul, presedintele si parlamentul Arhipelagului Virtual.
(va urma)
Ovidiu Bufnila