Magia Nasterii

Magia Nasterii | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cand voi termina romanul si daca voi gasi cumva un editor sa-l publice. Poate ca nici nu e important. De fapt de multi ani nu ma mai intereseaza editurile de hartie. Hoinaresc prin acest forum incercand sa inteleg unele lucruri de taina. Bobolina ar putea fi un motiv.

Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Bobolina
roman de
OvidiuBufnila

1

Cred ca m-a trezit plansul ei. La început nu mi-am dat seama de ce plangea. Dar nici nu întelegeam de unde venea plansul acela de copil parasit. Am cotrobait prin sertare banuind ca ratacisem acolo niste ciorne. Am desurubat scoica telefonului crezând ca prietenii mei pusesera la cale o farsa. În sfârsit, am ajuns pe seara sa caut si în pivnita dar printre sacii cu carbuni si prin cuferele de cires ramase de la bunici n-am gasit nimic. După miezul noptii plânsetul a încetat brusc. Am hoinărit pe Net, m-am vânzolit prin niste forumuri sa vad daca ma ia cineva în serios. Cred că am baut o cafea tare si ca mi-am zis ca am început sa am halucinatii. Mi s-a parut firesc de vreme ce dupa o anumită vârsta, organismul îsi schimba în mod magic si tulburator caracterul bazic indraznet într-un caracter acid si oarecum temator.

(va urma)

Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Ovidiu, baga mare, mie imi place cum incepe!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Bobolina
roman de
Ovidiu Bufnila

2

- Eu nu aud nimic!
Cum sa auda Bertha asa ceva? Ea traia periculos, gonea din Brazilia in Martinica, imi scria emailuri din Thailanda unde se simtea bine in bratele unui traficant de droguri groaznic de ticalos. Aiurea! Cum mai mintea Bertha, trebuia sa fie un coate goale, un colector de mana a saptea, din aia care rupeau picioarele rai-platnicilor si care n-aveau habar de filozofia profunda a lumii interlopre. Ah, lumea interlopa! Ma atragea ca un magnet! Imi placea s-o pun sub lupa. Interlopii, raii railor, era niste copii mai mari. Intre doua impuscaturi mancau prajituri cu frisca la Cristin's. Se luau la intrecere pe autostrada si-si bombau pieptul umflandu-si muschii bratelor. Te ucideau dintr-o singura privire. Ii aveau la degetul mic pe primul minsitru, pe seful politie si pe un oarecare secretar de la serviciile secrete. Nu te puteai pune cu ei.
- Eu nu aud nimic! a repetat Bertha scuturandu-si zulufii si pregatindu-se sa ma duca in paradis cu un soi de profesionalism pe care rar il intalneai la femeile din lumea buna.
Abia cand am iesit in oras, la un film cu Chaplin, Berta a devenit serioasa. Mi-a spus, pe soptite, ca or sa ma duca la balamuc din pricina ideilor mele si ca in fond aceasta ar fi fost cea mai buna varinta pentru mine. Ea nu credea in magie si nici in energiile latente. Ii placeau cursele cu iahturi, viata usoara, iubirile nebune, fara angajamente lacrimogene.
Mi-a promis ca ma duce la un psihanalist. M-a si dus la unul cateva zile mai tarziu. A fost o experienta interesanta si amuzanta. Omul s-a straduit, trebuie sa recunosc. Ca sa-i fac pe plac mi-am inventat o copilarie cumplit de nefericita. Asta l-a impresionat peste putinta. Era un tip usor impresionabil. Am ajuns amindoi la cateva adevaruri fundamentale despre moarte si viata. La sfarsit ne-am imbratisat si am lacrimat ca in filmele cu mafioti.
Mandra de ea, Bertha m-a luat de brat, extrem de posesiva. Ne-am plimbat asa prin vantul ca de gheata. Bertha a vrut sa stie ce se intampla si daca avusese o idee buna sa ma duca la psihanalist. Mi-am muscat buzele promitandu-mi sa ma despart de ea cat mai repede posibil. Am privit-o in ochi si, cu un soi de ciuda copilareasca i-am spus fara sa clipesc:
- Acum nu mai aud nimic!

(va urma)

Mergi la inceput

Draga Cataghe, multumesc frumos de incurajare!

quote:
Originally posted by cataghe

Ovidiu, baga mare, mie imi place cum incepe!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si mie imi place. Inspiratie si succes!

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de ovidiu bufnila
Mi-am dat seama, citindu-va de dimineata si pana seara ca as fi mai castigat daca voi scrie chiar aici pe forum primele capitole din roman. Parca o aud pe Qsar, hei, Bufnila, da-te mai incolo, incurci lumea, asta cine e, parca o aud pe Natasa, Bufnila asta e real, pare sa intrebe Tomeica, Liliann o sa zica, eu n-am inteles nimic din chestiile astea, Roandre:ok, ok si de unde incepem si ce trebuie sa facem, Tlaura, mie imi place subiectul, V. Erica o sa ma intrebe: Ovidiu, scuza-mi indiscretia, dar ce pofesie ai?, Pisik4Ever o sa spuna, angelic:nu, mai tomitza, nu te lasa valurit, astea sunt doar imaginile noastre la care lucram, BadKarma o sa declare malitioasa: aici sintem o mana de intelepti/intelepte care sar dupa pietrele aruncate de Bufnila. Si se si distreaza facand misto de el...

Cred ca trebuie sa fac o completare esentiala aici: iar DARAEL o sa daruiasca o !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

asteptam cu interes continuarea

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Multumesc, Ioana! Gandul tau cel bun imi da curaj!

Ovidiu Bufnila
http://www.phantazm.net/index.htm

quote:
Originally posted by Ioana75

Si mie imi place. Inspiratie si succes!

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Darael, ce surpriza placuta!
Multumesc frumos!

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by DARAEL

quote:
Initial creeata de ovidiu bufnila
Mi-am dat seama, citindu-va de dimineata si pana seara ca as fi mai castigat daca voi scrie chiar aici pe forum primele capitole din roman. Parca o aud pe Qsar, hei, Bufnila, da-te mai incolo, incurci lumea, asta cine e, parca o aud pe Natasa, Bufnila asta e real, pare sa intrebe Tomeica, Liliann o sa zica, eu n-am inteles nimic din chestiile astea, Roandre:ok, ok si de unde incepem si ce trebuie sa facem, Tlaura, mie imi place subiectul, V. Erica o sa ma intrebe: Ovidiu, scuza-mi indiscretia, dar ce pofesie ai?, Pisik4Ever o sa spuna, angelic:nu, mai tomitza, nu te lasa valurit, astea sunt doar imaginile noastre la care lucram, BadKarma o sa declare malitioasa: aici sintem o mana de intelepti/intelepte care sar dupa pietrele aruncate de Bufnila. Si se si distreaza facand misto de el...

Cred ca trebuie sa fac o completare esentiala aici: iar DARAEL o sa daruiasca o !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Multumesc, Ortansa, ca intotdeauna cuvintele tale imi dau aripi si ma umplu de incredere si asta nu se uita!

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by Ortansa

asteptam cu interes continuarea

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput