viata sociala 0 ma termina
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Daca si inainte de copii iesea cu prietenii acum e cam taziu sa schimbi ceva.
Cum il obisnuiesti asa il ai.
Succes si nervi de otel!
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
Amaelena,
nu e corect. Simplu! nimeni nu zice sa stea numai in casa langa tine, dar si tu ai aceleasi drepturi.
Fa-i program! Spune-i azi ca sambata seara te-au invitat fetele in oras si ca te duci. Are timp 4 zile sa se obisnuiasca cu gandul! Si nu accepta comentarii! It's a done deal! Te duci si gata! Ce o sa faca - o sa lase copiii singuri acasa?
Gabi
corect!!!
Gabi, tot am vrut sa te intreb, ce mai face baietelul acela, Cristi, cu accidentul de masina pe trotuar? M-am mai gandit la el mititelul, sper din tot sufletul ca e mai bine.
...unii dau prea mult din coate ...
Gabrielama spune:
Roxana,
baietelul cu accidentul a stat in spital pana saptamana trecuta. A trecut prin vreo 10 operatii; muschiul de la unul dintre picioare nu se prea reface, inca mai trebuie operat, dar acum este acasa. Parintii incercau sa ii cumpere scaun cu rotile.
Dupa 60 de zile de spitalizare, potrivit legii, s-a deschis automat dosar penal impotriva celui care l-a lovit. Cand a fost chemat la politie si a aflat, individul cu pricina s-a dus la spital cu o falca in cer si una in pamant sa-i bata pe parintii baiatului caci "cum au indraznit"; in conditiile in care, asa cum iti amintesti, baiatul a fost calcat de masina pe trotuar, in timp ce mergea spre scoala.
Trist.... copil de 9 ani; singurul copil; nascut la 39 de ani.
Partea buna este ca a supravietuit; poate candva o sa si mearga. Uh!
Amanela, scuze ca vorbim "off topic".
Gabi
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
Roxana,
baietelul cu accidentul a stat in spital pana saptamana trecuta. A trecut prin vreo 10 operatii; muschiul de la unul dintre picioare nu se prea reface, inca mai trebuie operat, dar acum este acasa. Parintii incercau sa ii cumpere scaun cu rotile.
Dupa 60 de zile de spitalizare, potrivit legii, s-a deschis automat dosar penal impotriva celui care l-a lovit. Cand a fost chemat la politie si a aflat, individul cu pricina s-a dus la spital cu o falca in cer si una in pamant sa-i bata pe parintii baiatului caci "cum au indraznit"; in conditiile in care, asa cum iti amintesti, baiatul a fost calcat de masina pe trotuar, in timp ce mergea spre scoala.
Trist.... copil de 9 ani; singurul copil; nascut la 39 de ani.
Partea buna este ca a supravietuit; poate candva o sa si mearga. Uh!
Amanela, scuze ca vorbim "off topic".
Gabi
scuze de off topic fetelor!
Gabi, cauta topicul ala ca sigur nu e inchis si mai tine-ne la curent...poate cine stie, facm un lobby sau ne vede cineva aici si se sesizeaza... si poate ca individul va fi pedepsit cum se cuvine...
Oh sanatate multa la Cristi, ma gandesc la el, dragutul! Doamne Ajuta!
...unii dau prea mult din coate ...
boeru spune:
Buna! nici eu nu sunt de acord eu sa stau in casa si el la bere cu baietii. Si noi eram cel putin de 2 ori pe saptamana la vreo carciuma inainte sa vina Raducu pe lume, dar o data cu nasterea lui mai usor cu iesirile. Am fost numai la chestii unde trebuia neaparat sa ne ducem, iar acum iesim cu copilul, mai ales ca majoritatea prietenilor au si ei copil. Nu zic ca n-a fost si el de cateva ori la un meci sau la o bere dar rar. Si asta a parut ca si cum i-as fi facut eu o favoare nu un drept al lui!
Nu stiu ce sa zic, daca merge cu reprosuri sau nu, cert e ca trebuie sa faci si tu cum au zis fetele: mergi la ziua unei prietene sau pur si simplu undeva unde trebuie sa mergi singura si spune-i ca nu e alta solutie: trebuie sa stea cu copilul. Nici al meu nu statea singur cu Raducu, pana m-am angajat si sambata (nefiind disponibila bona) a stat cu el. Si, surprinzator s-au distrat de minune, el a vazut ca nu e chiar asa greu sa ramana cu copilul, ba chiar ii face placere acum ca se pot desfasura in voie! Nu va spun ce gasesc acasa cand ajung! Dar sunt multumita ca sunt fericiti!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
mcrmiki spune:
Amaelena eu spun sa stai serios de vorba cu sotul tau si sa-i explici ca nu este corect ceea ce face el, ca doar nu ai facut copii singura. In privinta celui mic, lasa-l si pe el sa se ocupe cand este acasa, pleaca cu cel mare la plimbare si lasa-l pe el sa se descurce. Nu este normal si corect ca el sa plece si tu sa stai in casa cu copii! Daca asa de mult ii place sa iasa cu prietenii sa caute o modalitate sa poti iesi si tu ex.: bunici, bona. Daca nu sa stea cu copii si cu tine, nu mai trebuie sa se simta liber ca pasarea cerului, acum cand are familie si doi copii. Nu trebuie sa te gandesti ca peste ceva timp te vei razbuna si vei merge si tu, pentru ca daca nu ii place sa stea cu copii probabil nu va sta nici atunci. Te-a mai intrebat cineva, cum era inainte de a avea copii? Si atunci iesea doar el cu prietenii?
Si noi avem doi copii si am iesit foarte mult inainte de a-i avea, bineanteles ca impreuna, dar dupa ce s-au nascut copii nu am mai iesit, daca era de iesit si nu aveam cu cine lasa copii nu ma sacrificam eu, ci stateam amandoi. Asa ca eu una zic ca se poate si ca trebuie sa discuti serios pe tema asta cu el.
Va doresc numai bine, sa ne ti la curent cu ce se mai intampla.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
Ignatica spune:
Eu si sotul avem amandoi o viata sociala 0 dupa o ce eu am pierdut o sarcina in luna martie. Toti prietenii s-au indepartat de noi dupa acest eveniment; am impresia ca nu vor sa ne deranjeze sau poate pur si simplu nu au stiut cum sa reactioneze in fata unei traume a familiei noastre, nu stiu ce sa ne spuna asa ca prefera sa ne evite.
Am devenit niste singuratici, uneori seara daca dorim sa iesim undeva nu avem cu cine, pur si simplu iesim intotdeauna in 2. Nu pot sa spun ca e un lucru rau, dar noi am fost intotdeaua o familie foarte sociabila si ne lipsesc foarte mult iesirile si petrecerile cu prietenii.
Eu am pus acest fenomen pe seama faptului ca noi suntem singurul cuplu casatorit din anturaj si multi nu inteleg ideea de familie, dorinta unui copil, pierderea unei sarcini etc.
Sper ca lucrurile sa se dezmorteasca in timp si ai nostru prieteni sa isi revina si sa nu ne mai evite.
Vroiam doar sa va povestesc un caz de viata sociala 0 in 2.