Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

ratusca pe prospectul din Clear Blue scrie ca rezultatul este concludent din prima zi in care ar fi trebuit sa vina uratii. P de alta parte, au fos fete carora le-a iesit pozitiv abia in ziua 35 sau 41 (dar fara urati). In Cartea viitoarei mame scri ca nu trebuie exclusa sarcina nici daca sunt scurgeri mai slabe. Eu zic sa-ti faci testul si vezi ce este. La mine a fost pozitiv (ce-i drept mai slaba liniuta) din ziua 28 dimineata, zi in care trebuiau sa apara uratii. Bafta sa fie cum iti doresti!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata la fete...V-am tot citit si asta datorita faptului ca sper ca si eu sa ajung sa vorbesc despre teste cu doua liniute....
Ceea ce m-a facut sa va si scriu este faptul ca vreau sa te felicit Huacin pentru burticuta ta , deocamdata micuta...Sa-ti traiasca puiul sa fiti sanatosi...
Si tie Ratusca iti doresc sa te "citesc " mai incolo cu 2 liniute si bucurandu-te ca esti insarcinata...
dulci la toate fetele si de-abia astept sa scriu si eu despre simptomele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Huacin, felicitari si ai grija de tine. Sarcina usoara sii bb sanatos.

Mergi la inceput

ela2004 si gabiu va multumesc pentru felicitari! si voua sa va dea Domnul ce va doriti!

Valentina

Mergi la inceput

Fetelor, m-am tot gandit sa va spun si alte simptome pe care le-am avut inainte sa fiu sigura ca sunt insarcinata. Nu vreau sa va faceti false speranta vreodata, vreau doar sa fiti atente la semne. Aceste "simptome" ale mele le-as fi recunoscut ca atare (am mai fost o data insarcinata, daca va amintiti), doar ca au inceput greturile devreme, asa ca m-am gandit ca mi se pare, ca sunt simptome induse de dorinta mea de a avea un bb sau ca exagerez. Repet, aceleasi lucruri s-au intamplat si la prima sarcina.
Catelul a inceput sa ma miroasa intens, permanent.
Si pisica si catelul au devenit foarte iubareti si atenti cu mine.
Pielea mi s-a crapat pe tot corpul, mai ales pe picioare; fara hidratare intensa, prin dresul negru se vad iesint bucati de piele uscata.
Pielea capului, la fel, arata ca si cum as avea permanent matreata.
Pofta de ciorba a devenit acuta; mie nu mi-a placut ciorba decat pe sarcina In loc de jumatate de oala, am facut una plina, fara sa-mi dau seama in mod constient.
Foamea matinala, dar matinala, desi, in mod normal, eu puteam sa stau nemancata lejer pana pe la 2 dupa-amiaza.
Am devenit mai fricoasa, panicoasa chiar.
Daca imi mai amintesc si altele, vi le scriu. Toate astea au fost peste greturi, care au aparut in a ziua 16 a CM.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by huacin

Fetelor, m-am tot gandit sa va spun si alte simptome pe care le-am avut inainte sa fiu sigura ca sunt insarcinata. Nu vreau sa va faceti false speranta vreodata, vreau doar sa fiti atente la semne. Aceste "simptome" ale mele le-as fi recunoscut ca atare (am mai fost o data insarcinata, daca va amintiti), doar ca au inceput greturile devreme, asa ca m-am gandit ca mi se pare, ca sunt simptome induse de dorinta mea de a avea un bb sau ca exagerez. Repet, aceleasi lucruri s-au intamplat si la prima sarcina.
Catelul a inceput sa ma miroasa intens, permanent.
Si pisica si catelul au devenit foarte iubareti si atenti cu mine.
Pielea mi s-a crapat pe tot corpul, mai ales pe picioare; fara hidratare intensa, prin dresul negru se vad iesint bucati de piele uscata.
Pielea capului, la fel, arata ca si cum as avea permanent matreata.
Pofta de ciorba a devenit acuta; mie nu mi-a placut ciorba decat pe sarcina In loc de jumatate de oala, am facut una plina, fara sa-mi dau seama in mod constient.
Foamea matinala, dar matinala, desi, in mod normal, eu puteam sa stau nemancata lejer pana pe la 2 dupa-amiaza.
Am devenit mai fricoasa, panicoasa chiar.
Daca imi mai amintesc si altele, vi le scriu. Toate astea au fost peste greturi, care au aparut in a ziua 16 a CM.

Valentina

Felicitari Huacin, ce bine e ce ti se intampla! Ma bucur pentru tine si pentru celelalte proaspete gravidutze de la "Aspirante optimiste" unde sunt si eu inscrisa.
Interesante semne de ai avut! Poate-mi iau si eu un cutzu, sa-mi "spuna" ca sunt inainte sa mi-o spuna testul? Glumeam...Sa fiti sanatosi, si tu si samburelul mic! Liniste si relaxare!

Stancutza

Mergi la inceput

UAU Huacin! O gramada de semne pe capul tau. Eu imi aduc aminte de cind am fost insarcinata ( anul trecu am pierdut o sarcina la aproape 5 saptamini) ca ma dureau sinii in lateral, buricul sau pe linga buric, urinam des si beam foarte multa apa, si aveam scaun in fiecare dimineata, lucru anormal in restul timpului. Nu a fost sa fie.
Acum sint in z.30, nu am nici un simptom si astept sa-mi vina. Am ciclu de 30-31 zile deci.....

Mergi la inceput

Raportez, z.31, test negativ clar, nici urma de urati, mai de garba dereglare de la utrogestan luat in z.18-27.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru gandurile bune, fetelor!
gabiu nu vreau sa-ti faci false sperante, dar sunt fete la care testele s-au pozitivat in ziua 37, in ziua 41... Speranta moare ultima! Eu sper inttotdeauna pana NU devine certitudine. Sa dea Domnul sa fie cum vrei!

Valentina

Mergi la inceput

stancutza gluma-i gluma, dar sa stii ca ambele dati catelul a "intrat" in priza, ma miroasea insistent, avea tendinta sa devina protector. Si eu si sotul meu il scoatem afara. Prima data cand am ramas insarcinata, daca ieseam eu cu el, scancea intr-una pana ne intorceam acasa. Dar scancea de ti se rupea sufletul; ne-am ingrijorat, l-am dus la doctorita veterinar, ne gandeam ca-l doare ceva. Discutind noi trei, eu, ea si sotul meu am ajuns la concluzia ca scanceala era doar cu mine, daca iesea cu sotul meu nu avea nimic. Doctorita mai avusese un caz in care un caine de talie mare nu voia sa-si lase stapana insarcinata afara din casa. Se pare ca ei considera ca suntem in siguranta in casa. Si asa m-a scancit catelul toata sarcina, de nu l-a mai scos afara decat sotul meu.

Valentina

Mergi la inceput