Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lucky iouu facui candida pe creier, ca numa' la asta ma gandesc!!!
Stau sa descopar cum functioneaza irigatoru', ca sunt Fecioara Maria in domeniu.......
Dau cuvantul celor care au inteles din cele spuse de mine anterior cum e cu faza luteala...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

care-i vinovata de raspandire?????????/
MOAna ziua 22 la Cm de 25 de zile! Am luat deja 2 capsule de 400 de gynozol!
fetelor da irigatoarele de unde le luati ..... se gasesc la farmacie?????????????????
Simonettecrema de galbenele numai extern o aplici????????
Eu sunt balonata de zici ca si plesnesc si ma dor sanii.......
Pupici!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana, eu te-am strigat, ca tu sa imi raspunzi:"da! ce este?"...si ca apoi eu sa te intreb:"cand mai organizezi o intalnire?"

si cand colo tu ii dai cu candida! Tre sa ma interesez ca exista un medicament pe care il iei (o singura priza) si scapi de candida de peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iube la portia de gynozol de 400 mg se ia numai 3 zile, deci e la fix, pana in CM!!!!
S-ar putea ca dupa menstruatie sa recidiveze, caci flora vaginala e in schimbare si e tare sensibila (mironosita rau ) in perioada aceea.......
NumaIoana daca nu-ti raspunde nimeni, promit sa te ajut, dar stai sa ajung la o intelegere cu nenorocita asta de candidoza....
Noroc ca ninge afara si pot sa-mi bucur sufletul, dupa patania asta.........

Aaaaa, irigatorul, l-am luat de la HelpNetsi costa 63.200 lei.
Da!!!! Ce este???? Oricand se doreste, eu organizez!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai Oana da' de ce spui tu ca iei gynozolul pana'n CM si ca e la fix? Mie doctorul meu care m-a tratat ireversibil si de candida si de anexita (doar sa ma faca fertila n-a putut ) mi-a spus ca, tocmai, orice tratament pentru candida intravaginal este mult mai eficient pe perioada ciclului si sa nu-l intrerup daca imi vine CM!

Io vreau intalnire! Sau macar mini intalnire!

Mergi la inceput

M OAna si Simonette multumesc de raspunsuri!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Cristinna

Asi, umblu la gine 1 la dl dr Mihu si la d-na dr Caracostea Gabriela. Dl dr Mihu mi-a facut planul de bataie pt urmatoarele 3 luni , respectiv voi face 3 luni de inseminare si d-na dr Caracostea ma monitorizeaza incepanad de luna trecuta .Toate datele de la monitorizare ajung la dl dr Mihu . Este prima luna in care fac stiluare ovariana si voi face si prima luna de inseminare. Inseminarea mi-o va face dl dr Mihu.
Simonettemaree pt tine.
Cristinna

Nu cumva e vorba de dr.MICU Romeo?Eu stiam ca conf.Mihu e la spitaul Stanca si nu face inseminari.
Oricum succes!

Mergi la inceput

Lachi cumva diflucan????????
Pupici

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana, pe respectiva,adica pe vaca, o cheama Geanina Brasoveanu, fosta Geanina Miclea de la fostul Titan! Si nu mi-a dat stimulare 4 luni ci 8 luni cu pauza intre! Tzin sa-ti spun ca nici cu deshtu nu m-a cotrobait, bine macar ca mi-a facut o amarata de histerosalpingografie!
Despre irigator, daca e vas din acela de plastic, vezi ca are doua capete unul pt. anus, celalalt pt. pasarica! faci solutia [poti pune 2 lingurite la 1 litru si jumate], lasi sa se racoreasca [bine ca ai oparit doar irigatorul, nu pasarica], pui in irigator si ai grija ca vasul sa stea mai sus [il agati pe undeva], ca sa poata curge! Bagi furtunelul si irigi vaginelul Succes! Aaaa, cu ceaiul de galbenele, la fel...musai racorit!
Iube, crema de galbenele, extern si un pic, cat se poate intra-vaginal, da' sa se unga si domnu'! Irigatorul se gaseste la farmacie, da' vezi ca sunt de doua feluri...pompita sau vas! Eu te-as sfatui sa-ti iei vas! Nu e scump deloc!
Numeioana, faza lutheala e perioda dintre ovulatie si CM! Poate fi de 10 zile sau de 18. Depinde, de la femeie la femeie! Pe durata fazei lutheale temperatura bazala, ramane teoretic, ridicata! Asa o poti masura acasa! Da' de ex. uita-te la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor vaoi dati candida pe internet?Eu nu vreau sa o iau asa ca stau mai departe de voi.
Zicea cineva de medicamentul ala intr-o singura priza se numeste LOMEXIN si e cam scump dar face toti banii.
Nu uitati ca trebuia tratati si partenerii (nu cu ovule ca n-au unde sa le bage eventual ) si pauza la cam 10-14 zile.

Mergi la inceput