Am nevoie de informatii despre aceasta statiune, ca planuim sa mergem sa facem Revelionul acolo. Care sunt cele mai bune Pensiuni. Cine pe unde a fost, cum ati fost primiti. Ai fost multumiti. Am vazut in poze ca zona e absolut sublima...
POZE
Ioana
Socrii mei au o casa acolo si familia sotului meu acolo isi facea vacantele de vara cind erau mici ! E o zona superba, neatinsa inca de turismul de mase.
Pe vremuri functiona acolo o super tabara de studenti, varianta de munte a Costinestiului, se schia foarte bine. Acum tabara e in paragina si pirtia nu mai e ce-a fost.
Dar zona ramine extraordinara, au aparut intr-adevar multe pensiuni de familie, agro-turism. Locuitorii sint aproape toti maghiari, dar sint foarte primitori si prietenosi si sigur o sa te simti bine printre ei.
Eu n-as avea nici o ezitare sa fac un revelion acolo, singura problema e sa nu te plictisesti, pt ca nu e o statiune de munte in toata regula. E mai mult pt odihna.
Daca te uiti in albumele de poze de mai jos o sa vezi multe poze de la Izvoru Muresului, copiii s-au simtit foarte bine acolo.
Miruna, foarte frumoase pozele. Ai niste copii superbi! Nemaipomeniti. Sa fie sanatosi, sa va aduca numai bucurii.
Multumesc pentru raspuns!
POZE
Ioana
Multumesc mult, Ioana. Daca vrei, pot sa aflu numere de telefon de la pensiuni, dar nu le stiu dupa nume, nu pot sa garantez pentru ele. Poate ar merita sa dati o fuga daca e intr-un weekend sa va faceti o parere daca merita. E la 2-3 ore de Brasov, 30 min mai sus de Miercurea Ciuc.
Multumesc pentru ajutor, Miruna. Noi am gasit deja o pensiune si niste prieteni au plecat azi acolo sa vada cum sunt conditiile. Am vazut ceva poze pe net, am studiat harta...astept sa aflu impresiile lor si apoi ne decidem daca mergem acolo. Te pup! Inca o data multumesc!
POZE
Ioana