Libby Purves

Libby Purves | Autor: madishor

Link direct la acest mesaj

Au aparut trei carti din seria "ghid de supravietuire in familie" ale lui Libby Purves:
* POTI sa nu fii mama perfecta (tradusa anterior "Cum sa nu fii o mama perfecta") - dedicata parintilor de copii pana la 2 ani.
* POTI sa nu cresti un copil perfect - pentru cei care au trecut pragul celor 2 ani
* POTI sa nu ai o familie perfecta - pentru toti cei care, cu voie sau fara, sau trezit in lumea familistilor.

Sunt absolut delicioase. Cele mai grozave carti pentru parinti pe care le-am citi vreodata.
Au aparut la Nemira, si sunt traduse de Aurelia Batali.
Lectura placuta,

madishor

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Madishor, multzumim de veste.
O stiam pe prima ("Cum sa nu fii o mama perfecta"), pe care am studiat-o sirguincios inca de cind eram insarcinata. Si tare bine mi-a prins. Muuuulte din micile-mari probleme ale fazei cu pricina si ale celei de "mami-de-BB-mic-mic-mic" m-au gasit, astfel, (oarecum) pregatita. Ca toata lumea te informeaza cit de minunat e sa ai un copilas, dar ceva mai putini te pun in garda si despre momentele de deplin...Ca sa nu mai zic ccc ca m-am prapadit de ris. Ceea ce, nu-i asa, te ajuta sa ramii (cit de cit) intreg la minte. E, cu adevarat, o prajitura.
De-abia astept sa le citesc pe celelalte.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Madishor,cand si de unde le-ai cumparat ca eu le caut pe ultimele 2 de vre 2 ani?

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

eu le-am cumparat de la diverta, dar am vazut la nemira pe site ca-s mai ieftine un pic.

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Mergi la inceput

Chiar am treaba la Mall astazi .Trec si pe la Diverta.
Mersi mult ca ne-ai anuntat.

Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine.

Dana

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by madishor

eu le-am cumparat de la diverta, dar am vazut la nemira pe site ca-s mai ieftine un pic.

Le-am cumparat.Multumesc mult de informatie.

Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Oare nu se pot comanda si de pe internet ca mi-e cam greu sa ajung la librarie?

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

si eu sunt fan libby purves:)
cumparat cum sa nu fii si cum sa nu cresti...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Pasi de urias
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si eu am in biblioteca "Cum sa nu fii o mama perfecta".

Le-am vazut si pe celelalte 2; cred ca nu-mi mai rezista mult.
De fapt eu nu le mai rezist.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput