Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 14
adriella spune:
Bună fetelor, ma ierta#355;i ca ma bag si eu in seama... tocmai am citit cateva mesaje de ale voastre si am r#259;mas placut impresionat#259; la raspunsurile voastre prompte ... dar nu intamplator.
Si eu port un bebe... 14 sapt se îmlinesc maine insă nu stiu ce se intampla cu mine.De când am inceput s#259; merg la ginecolog tot la dr. Cartis am fost (de la sp. Bega). Vineri am fost la un control printre care mi-a f#259;cut si analizele. Vreau sa va spun ca asa nervos nu l-am vazut niciodata.M-a certat ca am luat f. mult in greutate si culmea ca nici nu mananc mult sau sa zic ca imi fac poftele. Ma abtin de la tot ce stiu ca e bomba calorica.Inainte de sarcina am avut 43kg (1,58 inaltime)iar la 14 sapt am 59kg. Mananc pe sfert din cat manca inainte de sarcina. iar analizele mi-au iesit chiar la limită unele chiar sub. mi-a zis ca daca pun mai mult de 30 de kg pe mine sa nasc cu cine vreau dar nu cu el.Am iesit de acolo f. dezamagita Sunt disperata. Sa ma apuc de cura de slabire in timpul sarcinii ?(ceea ce n-am facut niciodata)?
Si acu ajung la aceeasi intrebare ca Adib deoarece ma gandesc sa merg la alt medic...care ar fi bun si disponibil- adica nu f. ocupat?
Pupici tuturor
dia_bi spune:
ceau fetelor,cam liniste azi pe aici ce face-ti va odihni-ti,am vazut si eu pozele f.faine poate data viitoare reusim sa ne cunoastem si noi,va doresc in continuare un we placut
Doris-Alina spune:
ROMANIA la Eurovision Junior, doar locul 5...
Desi Alina noastra cred ca merita mai mult...
Poate la anul...
Manu, un calduros Bun Venit ...
Fetele te vor primi cu aceeasi bucurie, sunt sigura...
Spune-ne mai multe despre tine...si bb tau...
O duminica frumoasa, ca seara asta mi-a cam stricat-o Eurovision-ul...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dreams2party spune:
Fetelor,
Super intalnirea, chiar m-am simtit bine.Si de poze, ce sa zic... pozele faine, da... Gabi... cu aparatul ala poti sa ma faci mai slaba?
Am descoperit ca am si vecine..
Draga Vali multumim de tratatie si Doris de initiativa.
Pentru celelalte fete: sunteti grozave, cred ca ar fi frumos si un chef mai mareVa pup,
Anca
Doris-Alina spune:
Ce liniste azi...
Pe unde sunteti?
La bucatarie?
Adriella, un calduros bun venit...la noi!
O sarcina usoara si un bb sanatos!
Sicer, nu stiu ce sa-ti spun ...
Cura de slabire in nici un caz acum...poate eventual multe plimbari, mers pe jos, dulciuri cu moderatie...
Dar, legat de atitudinea medicului tau, iti zic sincer sa te mai gandesti...
Faptul ca ti-a raspuns asa... mi se pare nejustificat...
Sunt curioasa sa vad si parerea fetelor, dar eu zic sa-ti schimbi medicul, cat mai ai timp!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Amonar spune:
adriella
Doctorul acela ar trebui concediat! Pai cum se poate sa aiba o astfel de atitudine fata de un pacient. Eu chiar cred ca tu esti foarte slaba si faptul ca analizele ti-ai iesit la minim inseamna ca ceva nu e bine....adica nu sant rezerve. Ai grija cu cura de slabire si ceea ce e mai important, copilul isi ia exact ce-i trebuie daca ii dai. Si chiar nu trebuie sa te preocupe faptul ca te vei ingrasa. Dupa nastere si alaptat vei avea destul timp sa slabesti si sa iti revii la greutatea initiala. Sant femei care s-au ingrasat 20 kg si dupa nastere au dat 10-15 jos imediat. Este un doctor incompetent daca se leaga de greutatea ta si spune ca nu-ti face nasterea. El asteapta numai fotomodele pe masa lui de nastere??????????????
Eu te sfatuiesc sa-ti cauti alt doctor. Nu te pot ajuta cu nume pt ca nu locuiesc acolo dar sigur stiu fetele ceva.
Iti doresc numai noroc si ai grija de santatea ta!
Te pup,
17+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
gabirus spune:
Adriella, si eu zic sa schimbi medicul cat mai repede. Al meu (ai al altor fete de pe forum, acusi facem fan club ) este dr. Bran-Walter (tot la Bega). Nu m-a intrebat niciodata nici macar cate kg am si cate am pus. Nici macar vag nu mi-a sugerat asa ceva.
Manu, bine ai venit la noi!
Fetele,cochetele, ma duc sa deschid capitol nou.
Va pup si duminica placuta in continuare!
POZE
katik spune:
salutare fetelor! am revenit si eu pe plaiuri banatene si imi pare tare bine. mi-a fost tare dor de voi!
primul lucru, am cautat repede-repejor pozele de la intilneala. sunt super!!!! imi pare f.f.f.f.f. rau ca nu am putut sa vin.
da' tare harnicute ati fost, nici n-am reusit sa compilez tot, ca io mi-s mai, mi-am pierdut antrenamentul, dar imi intru eu in mina si atunci...
La multi ani, Danitin, multa sanatate, fericire si tot ceea ce-ti doresti tu! (scuze pentru intirziere).
bun venit fetelor si...baietilor noi (am vazut si asa ceva, e
assa, felicitari, acum cind este oficial. multa sanatate si ai grija de voi!
voi intra mai pe seara ca acum plinge bubutz. am plecat cu muci de acasa si ne-am intors cu un soi de bronsita (cred). acum nu poate dormi din cauza tusitului.
, mai "vorbim"
angelli spune:
E super aici! Bine v-am gasit, sunt o viitoare mami, am 4 saptamini si ma simt super, greata nu, somn nu, multa energie si zapacesc netul de informatii despre sarcina ! A, cred ca m-am ingrasat 5 kil subit cind am aflat ca sunt insarcina! In rest..Incerc sa ma conving sa ma plimb pe jos dar afara ninge si plinge si ploua si bleah.... oricum ma bucur ca v-am gasit ... si ca vorbim de lucruri familiare, clinici, doctori, mall window shopping
Happy and keep going!