M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Multumesc de felicitari, sper sa nu mai intervina nimic si saptamana viitoare pe sfarsit s-o putem aduce acasa! E nascuta evident in 2004 , dar de emotie...
MamiFlori, atestatul trebuie sa-l obtii in localitatea ta, si dupa poti depune cererea la Cluj! Nu vreau sa te dezamagesc, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pt ca la noi se misca mai greu, eu pot sa te tin la curent cu situatia baietelului, chiar m-as bucura sa fie o rezolvare atat pt voi cat si pt el! De intrat pe e-mailul care-l ai nu pot pt ca e la firma, daca vrei scrie-mi pe doramorodana@yahoo.com ! Sa stii ca te ajut cu draga inima! Din ce localitate esti?
Mi-am adus aminte de Aissa, care acum 1 an spala si pregatea hainute...asta incerc sa fac si eu sa-mi treaca timpul, sunt tot cu gandul la ea si mi-e greu cand o stiu singurica acolo in spital...Trebuie sa-mi caut premergator (inca nu umbla, dar sta singura in picioare), carucior, patut, am inteles ca mananca de toate si bine-e mai grasuta decat am crezut prima data-, are in jur de 10 kg.
Aissa, abia astept s-o aduc acasa sa-mi modifici statutul! Mai stau putin cu frica-n san!

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa va vreau!
Dora pai e bine draga mea la 10 kg, nu e slabuta. Iar cu premergatorul eu zic sa nu ii iei, e mare deja; eu l-am folosit si doar de cand am renuntat la el a inceput si fricoasa mea sa isi dea drumul la mers. Cat despre spalat hainute si pregatiri...hai sa iti zic. Noi urma sa o luam joi acasa, dar de duminica am instalat patutul... Zilele alea nu le voi uita, asa cum nu uit mirosul din casa cand a venit ea... Nu stiu unde a disparut, acum nu se mai simte si mi-e dor de el...

Asa, si acum poftiti la taifas in capitolul nouwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62801" target="_blank">aici

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput