M-am hotarat ....adoptie (25)
Raspunsuri - Pagina 13
galinarodica spune:
Fetelor multam fain pentru sustinere, o sa imbatranesc cu 10 ani pana imi vad copilul acasa.
urziceanu spune:
Galinarodica...........curaj si indarjire este tot ce pot sa-ti doresc.Nu dispera Serbanica va fi cat de curand laturi de tine.Toate piedicile care ne ies in cale sunt de fapt certitudini ca vrem cu disperare bb-ul
Mimsi,multumesc pt intrebare.Da am vazut-o si e superba!!!!!!!!!!!!!!!Sper ca Mosul sa vina cat de curand.
corina urziceanu
Liana30 spune:
rodi sper din tot sufletul sa reusesti cat mai repede
urziceancooo si pt tine ma rog sa reusesti cat mai repede...si mama cand apari pe stii tu da-mi un buzzz,..nu ma lasa sa vorbesc singura si apoi sa..apara sotzul tau si sa-mi taie macaroana
asi io nu am stiut nimic..dar te admir mult si te iubesc si mai mult..imi era dor de tine.. io fata curajoasa.
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Tipa de la mine de la sectorul 4 a fost super azi. A vorbit cu cea de la 6 si i-a promis ca luni cel tarziu marti mi-l da acasa.
Tineti-mi pumnii.
Azi a venit patutul. Trebuie sa ma apuc sa-l montez maine vine si salteluta.
Ariela spune:
Buna,fetelor
Am si eu o mare rugaminte. Va rog frumos , dati - mi si mie daca stiti numarul de telefon si adresa de la DIRECTIA PENTRU PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6 BUCURESTI. Vreau sa merg acolo sa ma interesez de actele necesare pentru intocmirea dosarului de adoptie.
Va pup
si va doresc sa se indeplineasca tot ce va doriti
ARIELA
rucsi spune:
Nu stiu nr. de telefon dar este exact langa Carefour Orhideea, intrarea Grozavesti.Langa benzinaria Luk Oil. Actele care-ti trebuie sunt :
- copie BI sau CI
- copii legalizate acte stare civila
- copii legalizate acte proprietate
- declaratie notariala cu acordul proprietarului (daca nu ai casa ta )
-declaratie notariala ca nu ati fost decazuti din drepturile parintesti
-cazier judiciar pentru toti membrii familiei (cu care locuiesti impreuna )
-CM tip Ministerul Sanatatii pentru toti membrii familiei
-adeverinte de venit
- 2 caracterizari de la locul de munca pentru fiecare
-declaratie privind motivatia adoptiei si asteptari legate de copil (Sex, varsta,situatia psiho-socio-medicala _
- motivul pentru care unul din soti nu adopta ( daca este cazul )
Sper ca am reusit sa te lamuresc.Bafta multa !
asi spune:
Liana
Alexa Ioana ti-am trimis pm.
Off topic:
Azi am fost cu Razvan sa ii ia sange.L-am trimis cu tati ca mie mi s-au inmuiat picioarele.Si apoi eu ma ocup cu alte treburi sa mai faca si barbatul ceva.
Razvan s-a zmiorcait putin cad i-a bagat acul si i l-a scos in rest nu a zis nimic.A trebuit sa stam sa-i ii ia si urina dar nu a vrut sa faca pipi in punguta aia.Cat timp am stat acolo ii trebuia sa tot mearga pe la bebelusi.majoritatea sunt abandonati dar eu nu m-am dus sa-i vad ca poate aduceam unul acasa.
Deci ma laud cu fiul meu care a fost un curajos.
Alexa Ioana spune:
Asi, am primit PM. ti'am raspuns.
pupici la Razvi. spune'i ca mi'i dor de el
v'am pupat si va doresc sa aveti un weekend placut !!!
patri spune:
MARE BUCURIE MARE, AM GASIT-O PE PATRICIAAAAAAAAA
Saptamana viitoare sper s-o aduc acasa, acum e in spital cu pojar, e o scumpica si eu acum vreau sfaturi cum si cat mananca o fetita de 1 an si 2 luni, cati pemparsi se fol pe zi(si noapte!), ce vaccine ar trebui sa aiba si multe alte cele...Aissa, cred ca ne vom intalni la mamici de sept-oct, e nascuta in 6 oct 2005.
Am asteptat asa mult clipa asta, mi-am imaginat-o de atatea ori, m-am bucurat de atatea ori cu fiecare mamica fericita!!!Si daca mi-a fost atat de greu cu atestatul, poate ca acum va fi mai usor (sper!, si ma rog!)
Nici nu stiti de cate ori m-am gandit la voi si la suportul vostru, si cand mi-a fost greu dar si cand o tineam pe Patricia in brate! Am spus eu-fara sa stiu nimic-ca vineri va fi ceva si pt mine!
Va doresc la toate aspirantele sa simtiti ce simt eu acum, si ia sa vedem( ca vad ca tine!) cine se anunta urmatoarea???
o imediat mamica de fetita!
patri
aissa spune:
Felicitari !!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa o aduci acasa cat mai repede si sa fiti sanatosi cu totii!
Patri, ce sfaturi sa iti dau eu, tu ai experienta nu ca mine.
De mancat mananca de toate, din ce accepta, ca n-o fi ca mofturoasa mea. Cat depinde. A mea cam asa: dimineata si seara in jur de 270 ml lapte cu cereale in el (o cupa de cereale nu mai mult), peste zi fructe (banana, para, piersica, simple sau amestecate), mancarea de legume cu carnita (~1 castronel), iaurt (cam 150-200 g) si uneori mai intra seara ceva cereale sau Danette sau...depinde. Uite eu de ex nu ii pot da la a mea orez cu lapte ca se constipa, altfel l-as prefera cerealelor...
Pampersi eu folosesc 3 pe zi in medie (masura 5, are vreo 11 kg), adica o schimb dimineata, la pranz si dupa baie, noaptea nu, ma rog, cu exceptia cazurilor cand face kk la alte ore decat stiu eu....
Iar cu vaccinele vezi si tu cu dr de familie la care o duci, ii arati carnetul si iti zice el ce are si ce nu. Eu pana acum am facut la 2, 4, 6 luni si 1 an DTP si antipolio iar saptamana viitoare fac ROR, dar asta numai medicul iti poate zice.
Si e o idee buna sa vii la mamici de sept-oct, eu nu vreau sa mai scriu pe acolo deocamdata, dar sunt fete care te pot sfatui!
Inca o data felicitari, ma bucur pentru voi!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God