M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor o sa innebunesc iar m-au amanat. Dupa ce ieri mi-au zis ca mi-a expirat certificatul medical si cazierul (eu am intuit ca asa o sa faca si mi-am luat ce-mi trebuia) cand i-am zis azi tipei ca maine i le duc a zis ca nu pot intra vineri la comisie, ca nu au gasit-o pe mama si ca au facut rost de un telefon al ei etc si ca o sa mi-l dea in regim de urgenta (dupa ce acum 3-4 saptamani au zis ca nu se poate in regim de urgenta.....) intr-una din zilele saptamanii viitoare. Va vine sa credeti? Maine ma duc la directorul DPC sector 6 ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

[red]IRINA[/red] felicitari ptr. reusita de astazi si o sa vezi ca va fi bine si mai departe.Succes si sa-ti traiasca bb-ul sa va bucurati de el.

Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Galina....ti-am raspuns aici...
of Doamne!...mi se rupe mie sufletul...dapai tie..
faci foarte bine ca te agiti sa faci orice....insa ai grija..nu iti strica sanatatea si sistemul nervos....Serbanica va avea nevoie de tine in putere...
o sa fie bine...ai sa vezi!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Serbanica are nevoie sa fie acasa, numai ca nu poate din cauza indolentei unor idioti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Irina te mai felicit odata si aici, sa iti traiasca baiatul si sa fiti fericiti. Si sper sa reusim sa ne intalnim mai multe fete cu bebicii cat mai curand.
Galina...sper sa rezolvi cat mai repede si sa il iei pe Serbanica.
Patri, ca tot timpul, sper ca Dumnezeu sa iti lumineze gandurile si sa iti usureze calea daca bebita asta e Patricia ta!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Va multumesc tuturor pt urari. Sunt convinsa ca va fi bine. Dumnezeu nu mi-l scotea in cale daca nu dorea sa ramina la noi. Parerea mea.

Galina, iti tin pumnnii sa reusesti sa il iei pe Serbanica acasa.
Am mai spus si repet: chiar daca e un risc, daca astfel poti lua copilul acasa atunci accepta plasament urgenta.
Patri, ma rog sa o gasesti cit mai repede pe Patri si sa o aduci acasa.
Corina(urziceanu) iti tin pumnii sa o aduci pe bibilica ta acasa cit mai repede
Costi, aceleasi urari ca cele pt Corina.

tuturor bebicilor precum si actualelor si viitoarelor mamici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Aissa,
A cam trecut ceva timp de la intilneala trecuta.
Speram sa ne intilnim curind mai multe mamici si viitoare mamici.
Nici eu nu aveam bebic la intilneala trecuta asa ca.. cine vrea sa vina, e binevenit.

Flory, ma bucur de fiecare data cind vad ca semnezi 9+, 10+ si asa mai departe.
Se pare ca esti pe drumul cel bun. Tin pumnii ca Andrei sa aiba o surioara sau un fratior.
Pupici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dragele mele, in primul rand va multumesc pentru sustinere ! inseamna foarte mult pentru mine.
am trecut cu bine de prima intalnire. asistenta e foarte draguta si dedicata... si a sugerat ca vor urma schimbari in bine, care vor usura procedurile ! oricum, tipa e foarte deschisa si ne sustine.
PATRI ! trebuie neaparat sa ne intalnim sa povestim. am inteles ca voi nu ati facut cursul ? inseamna ca vom fi in acelasi lot. dar trebuie sa povestim...
in rest, sunt ok. nerabdatoare sa continuam cu evaluarea, sa terminam odata cu partea asta.

hai ca revin mai tarziu, ca am putin de lucru acuma.
va pup, si sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Patri, este foarte trist ce se intampla cu copiii in spitale. Si ar fi atat de usor sa se poata face ceva intr-adevar in interesul copilului... Sa-i vezi cum se chinuie, atat de mici si sa te gandesti ca nimeni nu-i mangaie, nu-i ingrijeste cu dragoste - iar asta se intampla in conditiile in care multe familii sunt dornice sa daruiasca dragoste unui mic sufletel. Chiar m-ai facut curioasa cand ai zis de posibile schimbari la legea adoptiei. tare vreau sa vad ce le-a mai trecut legiuitorilor prin mintea aia creata.
Galina - sa speram ca in curand Serbanica va merge la casa lui.
Costi - asteptare scurta iti doresc.
Corina, ai mai vazut fetita?

Irina, felicitari pentru plasament!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2Na spune:

Buna fetelor. Iata-ma si pe mine.
Sunt foarte fericita ca azi am primit atestatul.
De acum incolo incepe greul si sper din tot sufletul sa pot sa-mi gasesc fetita mult dorita in cat mai scurt timp.Sunt foarte optimistanu-i asa?
La multi ani,Ioana! Sa cresti mare si frumoasa.
pe toate si va mutumesc ca existati.

Mergi la inceput