anovulatie
Buna, fetelor!
Astazi v-am descoperit! Am si eu o problema si as vrea sa cunosc niste raspunsuri... De 3 luni imi intarzie menstruatia, astazi sunt in a 41-a zi de cand nu mi-a venit, nu sunt insarcinata, am fost la ginecolog si se pare ca am ovare polichistice care nu ovuleaza. Pana in ianuarie am luat un an de zile Desorelle care mi-a rezolvat f.bine problemele de ten si in urma caruia nu m-am ingrasat deloc. Am aproape 29 de ani si ar fi timpul sa fac un bebe cu cat mai mult cu cat sunt innebunita dupa copii, dar m-a speriat rau ce mi-a spus astazi medicul. Mi-a dat sa iau Duphaston si apoi Ova-mit dupa un grafic stabilit de el.Ce parere aveti? Multumesc mult!
Raspunsuri
Tabitha spune:
Delia:
Eu pana acum nu m-am confruntat cu asa ceva. Doar prin febr. am avut ciclu anovulator, dr. recomandadu-mi clostilbegyt (pe care nu l-am luat, ca oricum ar fi fost degeaba - sotul meu are probleme). Acum mi-a dat sa fac stimulare cu Ova-mit sau clostilbegyt. Le-am cumparat pe amandoua si sper ca pana in ziua 3 cand trebuie sa incep tratamentul sa ma decid cu care din cele 2 merg.
Sper ca celelalte fete sa te ajute cu sfaturi mult mai competente si sa iti implinesti cat mai repede visul de a avea un copil.
Tabi
zamfir.mel spune:
eu am luat Glucophage pt ovare polichistice,dar am fost la endocrinolog si mi-a zis ca am si prolactina marita. am luat 2 luni jumatate pastilele si acum nu mai am chisturi dar ovulatie tot nu am.
mel
floricika spune:
Eu am ovare polichistice si iau Duphaston, Brocriptina si acid folic. In paralel iau si un tratament naturist, cu elixir din fructe de soc , extract din mladite de zmeur, supozitoare cu carpicon. Mie nu mi-a spus inca nimic despre ovulatie, astept sa se regleze ciclul si apoi cercetez si daca am sau nu ovulatie.Dupa o luna de tratament mi-a venit ciclul la 37 de zile si m-a bucurat foarte tare(daca crezi ca te poti bucura pt asta) si am speranta ca luna asta va veni mai repede. Am 6 luni la dispozitie sa raman insarcinata cu tratamentul asta, altfel....il "fortzam un pic". Nu te speria, urmeaza tratamentul, duphastonul este bun, si nu in ultimul rand: ramai optimista!
Nunta
delia stroea spune:
Nu ma asteptam sa primesc asa de repede raspunsuri! Va multumesc mult! Ieri am stat numai pe net si am cautat informatii despre problema mea, intrasem in panica, acum m-am mai linistit...
Tabitha, fii atenta, la farmacie am gasit si eu Clostilbegyt care are aceiasi substanta activa cu Ova-mit-ul, doar ca e produs de alta companie farmaceutica, d'aia are alt nume. Doctorul ti le-a recomandat pe amandoua pt.ca au acelasi efect, asa ca alege unul si ia-l. Citeste prospectele, poate te va ajuta sa iti alegi unul.
Mel, am o prietena care are aceiasi problema ca tine, are prolactina marita si in plus si toxoplasmoza. O voi intreba cum mai sta in urma tratamentului... Dar stiu ca se poate controla prin medicatie nivelul prolactinei si ca va fi ok. Te tin la curent! Nu dispera!
Floricika, in primul rand, superbe pozele! Esti f.fotogenica!
Stiu ca e sacaitor sa fii pe stop, dar crede-ma ca acum imi doresc cu disperare sa fiu! Asa ca inteleg " bucuria" cand ti-a venit dupa 37 de zile, eu sunt in a 42-a zi si sper sa isi faca efectul Duphaston-ul, daca nu, te voi ruga sa imi dai si mie tratamentul naturist pe care il urmezi. Pana la anticonceptionale imi venea cam la 30-31 de zile, dar niciodata cu asa intarzieri.Si eu iau acid folic, vitaminele E, C, B6, plus sucuri naturale, salate...
Vorbim, va tin la curent cu ce mi se intampla!
asi spune:
Fetelor mare atentie la Duphaston ca are multe efecte secundare mai ales luat pe termen lung.
Cititi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57546
Familia mea
Razvan
adicris spune:
abia acu a descoperit acest site.a nu esc cristina a 26 ani si incerc de un an si juatate sa a un copil.sperograa sotului e destul de rea in rest nu s-au gasit problee ajore,trope pereabile,etc.azi a facut inseinare artificiala,a un folicul pe ovarul drept,a fost stiulata cu enogon injectii si apoi cu pregnyl ,iar la 36h s-a facut inseinarea.este a doua incercare si spera ca ultia.problea ea era ca eu banuia ca foliculii ei nu se desprind.acu totul a fost calculat si i-au spus ca dupa pregnyl e iposibil sa nu ovulez,desi luna trecuta un edic care i-a facut eco i-a spus ca nu a ovulat.nu stiu ce sa ai cred.se poate sa nu se desprinda foliculul dupa adinistrarea de pregnyl?
va pup