GRAWE - Asigurari
Am o prietena foarte buna care acum vreo 2 saptamani a participat la niste cursuri organizate de aceasta firma -GRAWE- , cursuri de instructie a agentilor sai. La scurt timp. a venit la noi si ne-a prezentat si noua programul de asigurare, beneficiile, bla-bla. Ar urma sa-mi fac asigurare de viata, sa vars cate 7 milioane anual, timp de 25 de ani, dupa care, daca mai sunt in viata, am un castig de vreo 2 miliarde. Ma rog... Eu pur si simplu nu am incredere in chestii din astea, conditiile lor mi se par cam tampite unele...si poate n-as da eu prea mare importanta, dar prietena mea e prea incantata de noua oportunitate care tocmai i s-a afisat, ma preseaza sa semnez si sa dau banii, dar mie mi se pare totul o mare pacaleala.
Voi ati auzit de asa ceva?
Raspunsuri
Claudelu spune:
Da, noi i-am facut la Raulica asigurare la ei pe 24 ani si platim semestrail 3,5 mil...sunt ffffff multumita de serviciile lor, luand in considerare ca in primavara asta vecina mea (care a avut o asigurare de sanatate pe 4 ani tot la ei) a fost internata(sarcina pierduta) a primit pentru fiecare zi de spitalizare 1 milion de lei...in mai putin de 2 saptamani dupa ce a depus actele a primit 13 milioane!
Claudia&Raul (01.04.2004)
Oana spune:
Si pe mine ma intereseaza acest subiect. La servici la sot toti colegii sunt asigurati si tot se gandea sa isi faca si el asigurare de viata. Daca se mai aduna cateva pareri pozitive despre aceasta firma atunci ii spun sa isi faca si el. E bine sa stim care firme sunt serioase si dau banii imediat si care se fofileaza.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com
diana904 spune:
Noi am avut o experienta mai putin fericita cu ei...Am avut vreo 3 ani asigurarea asta de 7 mil/an, atit eu cit si sotul. Pina asta vara cind soseste instiintarea de plata care includea si o plata restanta din luna ianuarie. Eu, stiind ca platisem, aveam si OP-ul cu care se efectuase plata, ma apuc sa sun la ei, sa verificam...In primul rind raspunsul la telefon era o loterie, fie nu raspundea nimeni fie suna ocupat in nestire..ore intregi! Cind in sfirsit prindeam pe cineva la tel imi spunea sa trimit OP pe fax..jocul asta prostesc s-a repetat timp de vreo 2 saptamini. Intre timp trimiteam si mailuri la adresa de pe site, la care, evident, nu a raspuns nimeni. Dupa "n" trimiteri pe fax cer sa vb cu cineva care se ocupa direct..cu "domnisoara de la plati"..care, evident imi spune sa trimit pe fax Op-ul cu pricina. Fiind deja in a 3-a saptamina de faxat OP-ul, ma horatasc sa scanez OP cu pricina si sa-l trimit direct domnisoarei respective pe mail...domnisoara care raspunde dupa o saptamina ca nu se vede data pe copia scanata (copia era perfecta,se vedea f clar) si...sa trimit pe fax!! Sincer, in mom primirii acelui mail mi-am dat seama de reaua-vointa cu care ma confruntam si am renuntat de tot la ei...daca ptr o pb banala se comportau asa, ce pretentii puteam sa am in cazul unor despagubiri.
Ceea ce v-am povestit s-a petrecut in Bucuresti...poate ca in alte orase sint mai seriosi
gegea spune:
Diana, am o curiozitate...Daca tot te-ai retras de la ei, ti-au inapoiat primele pe care le-ai platit?
boeru spune:
Eu i-am facut Raducului mic asigurare la ING, am beneficiat si de recomandare pentru un extra-rol care mi-a prins tare bine. Aceasta asigurare a fost cadoul lui pentru implinirea varstei de 2 ani. Si am de gand sa imi fac si eu si sotul (eu am 30 de ani , el 37) asigurare pentru un plan de pensie, ca cu asta de pe urma cartii de munca mor de foame!
Subscriu deci pentru asigurare dar la o companie serioasa. Eu nu am auzit lucruri rele despre ING, voi ce experiente ati avut?
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi