Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
dienutagraviduta spune:
fetelor eu ma tavalesc de ras :
anda - esti cea mai tare, belea astrograma, a meritat sa incerc juma de ora sa deschid mail-ul ...
fiti atente :
-"piedici la casatorie din partea bunicilor sotului" - pacat ca sunt morti...
-"bunici proprii saraci" - tataia era primar ...
-"este favorizat negotul cu lichide" - eu lucrez la cumpana, cine stie, poate ajung directoare ...
-"Partea a 2-a a anului 2006 + anul 2007 va fi o perioada foarte buna de castigare a banilor." - sa nu radeti de mine, dar in afara de chestia cu relatiile extraconjugale la serviciu si cu situatia materiala fluctuanta, restul se potriveste de minune, asa ca ma gandesc serios sa ma intorc prin toamna la serviciu, ca nu se stie niciodata ...
mai, eu una sunt impresionata. zau ca esti profesionista anda; si am o idee - daca ai timp in asteptarea nascarii - fa si pentru bebelacii nascuti deja - ca sa stim si noi daca o sa fie cumintei sau nu ... sau nu merge ?
Morgano spune:
CRISTINA, felicitari si sa fiti sanatoase si mancacioase, tu sa-ti revii repede si sa laptaresti la greu.
XANDRA, tin pumnii si ma alatur galeriei cu mult drag! Sunt sigura ca va fi bine si vei reveni cu un bebe super printre noi!
Eu inca sunt in sare de soc dn cauza crapaturilor din tavane, am dormit max. 1 ora toata noaptea pt ca m-a durut cumplit capul, acuma sunt buiaca rau si franta, lucrez ceva si apoi trag o fuga in oras si la birou.
Va pup,Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
madau spune:
Bey, da chiar a inceput sa toarne cu bebei, se pare ca nu mai poti sa ratezi un moment!

Acu' m-am trezit si ce vad....inca o mamica, XANDRA, da rapida ai fost mama

Felicitari, sa-ti traiasca puiul si mult laptic!

Madau
si
Miruna 35+
silvia_d spune:
da,kiar asha,madau!
ploua cu bebelaci frumosi si mamici fericite,ce bucurie!
am avut aproape numai bebelaci mai grabiti,nu preau au vrut sa mai stea in cuptoru'lu'mamica pana la 40 de sapt!
xandra,sa-ti traiasca bebitzu,astepatm de-asemeni mai multe detalii de la voi,mamici,dupa ce v-aduceti bebelacii acasa!

fetele,in leg.cu banii aia luati de la 1 ian de la primarie...va dati seama,ca vom sta la niste cozi...ce prostie;dar,ne putem interesa daca ni-i poate vira intr-un cont,ceva,sa nu mai batem drumul pana acolo???
aaa,si inca o intrebare pentru mamicile care au nascut deja:voi va luati lapticul Bebelac care ni-l da minunatul nostru guvern-stat-etc pana la un an??Si daca,da,e bun???
Pupic,Silvia si Sergiu-Stefan,38+
Noki_Lara spune:
Silvia, noi avem reteta pentru a scoate lapticul Bebelac. Mai am o cutie acasa, primita cadou de la DC, pentru sedinta fota.
O sa ma duc sa scot lapticul...am auzit ca e bun - pediatra de familie mi-a zis. Cica e bine tolerat.
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
alexandrina spune:
Se pare ca s-a mai inregistrat un record, unul de viteza.
Xandra a apucat sa nasca pe aceeasi pagina de subiect unde a si anuntat ca pleaca la spital.
Inca un bebe sanatos si o proaspata mamica fericita!
Mi se pare mie sau fetele din linia intai n-au mai intrat de ceva timp?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Noki_Lara spune:
Vesti despre Xandra - e bine, si ea si bbelache. Taticul era tare fericit - a vazut ploduletul, era bine, zglobiu, plingea la bunicu in brate.... Anda se simtea si ea bine...doar ca vomitase putin de la anastezie. Insa doctorul a zis ca e totul ok.
CE MA BUCUR!

Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
lordra spune:
Aloooooo, lume gravida, mai nashteti, bre, si la termen nu doar inainte. Ce e cu graba asta pe voi? Io-te, eu n-am nici o durere si incep sa intru-n panica (peste 2 zile fac 38 de saptamani, fix)
Xandra, congratulations

pt. bebe frumos si sanatos
Am vb. azi dimineatza cu Cristina la tel. Sunt bine, amandoua. N-o sa va spun povestea nashterii ei, ca nu vreau sa-i rapesc placerea de a va povesti ea insashi. Oricum, un singur lucru deconspir: a scapat de epidurala in ultimul moment: s-a dilatat in vreo 5 min. de la grad 5 la grad 8. Mare bafta pe ea, mai ales ca avea si sensibilitate la anestezie. Unde mai pui ca nici macar n-avea spitalul truse in dotare...
Aproposito: am aflat ca trebuie sa-mi cumpar singura trusa pt. epidurala. Si-a luat cineva pana acuma? Cam care-i pretul de farmacie? Sunt mai multe tipuri de truse?
O sa-l intreb eu pe Tutunaru cand ajung la consult, insa poate stie cineva ceva despre asta.
Aseara am avut si eu niste mici junghiuri (cre'ca prin simpatie cu Cristina, care nastea de zor) si asha m-am bucuraaaaaat. Am crezut ca GATA, ma ia si pe mine.....si cand colo? Niente: mi-au trecut dupa catziva pashi prin camera. Cand o sa ma apuce si pe mine? Ca vreau si io sa nasc odata!
fee spune:
Buna fetelor
SMS de la ALINA
" AM nascut-o pe Amalia ieri, 17 noiembrie prin cezariana, 3400g, 47.5cm , apagar 10.E o minune ! "
Te cred Alina ca este o minune !
Te pupam si bine ai venit Amalia !
FELIITARI pentru xandra si cristina ! va doresc bb ei sanatosi si mult laptic !
monica

+