Aici, in Olanda (13)
Raspunsuri - Pagina 2
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,
Doamna Desprecopii eu nu cred ca trebuie sa aducem ceva , eu iau pt. fata ceva mancarica , biscuite , danontjie , si in restnimic , banuiesc ca se poate manca sau bea ceva acolo asa ca... plus ca ne intalnim pe la 14:00 nu cred ca o sa avem nevoie de ceva in special .
Mandy e bine acum si ma bucur f.f. mult ca nu mai are febra .
Cum mai sunt ceilalti copilasi ?
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Ancade spune:
Buna dimineata fetelor!
Miruna e mai bine , inca din weekend, bubitele s-au uscat si acum urmeaza sa cada; sapt trecuta facuse si febra 39C. In weekend am fost langa Winterberg si a fost zapada destula si ne-am dat cu sania si rodelbahnul(adica sotul meu cu Vladimir).Si s-au batut cu bulgari de zapada ; pacat insa ca duminica a plouat aproape pana la granita cu Olanda, asa ca am venit devreme acasa.
In rest eu sunt racita , Vlad la fel insa inca mai merge la scoala.Ne pregatim incet, incet de sarbatori;cred ca vom comanda mancarea de Craciun la www.laplace.nl ;arata bine de tot tot ce ofera mai ales deserturile.Dupa Craciun vom merge pt Revelion langa Salzburg speram la mai multa zapada (daca om fi toti sanatosi).
Vreau sa fac un chec care sa creasca , sa nu fie uscat si sa fie aratos si comestibil; am cumparat o carte de bucate cand am fost acum la Buc insa am incercat deja 3 retete de chec din ea si toate au dat gres.Stie cineva vreo reteta care sa iasa sigur?
Anca,Vladimir, Miruna
PS La cat timp mergeti voi la CB? Miruna a fost la 7 luni si acum abia la 10 luni va merge din nou; asa ca nu stiu cate kg are(in jur de 11-12kg);stiu ca la 11 luni va face iar vaccin... sper
Merge in jurul mesei si prin toata camera daca are de ce se tine(asta deja de vreo luna);insa la capitolul dinti a ramas tot cu cei 6 pe care ii are de la 5-6 luni.
lena spune:
Mirela pai daca il aducetzi pe Andrei nu mai e nevoie de altceva ...daca venitzi sigur ca fac pe ala in patru si vin si io, bineinteles cu Freyozaura.
Muc cel mic spune:
Mirela, dispozitie buna si mult, mult chef de joaca
salutari tuturor,
muc cem mic si mucisorii Sammy si Nadya
Alina Maria spune:
Buna fetelor , am o veste mare . In curand o sa ne mutam caci ne-am inscris pt. pamant si se pare ca o sa-l primim . Au fost 40 de terenuri si 100 familii inscrise . S-a tras la sorti cu nr. si noi am fost printre cei norocosi .
O sa fie multa bataie de cap cu construirea casei insa suntem fericiti.
Vad ca ne adunam mai multe si ma bucur tare .
Va pup ca trebuie sa ma pregatesc de servici , papapa !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate
Dantje spune:
Alina super...super.Noi ne pregatim de primirea in dotare a inca 2 sus si 1 jos,in rest activitati de sportive gen alpinism.
Ancade..imi pare rau ca sunteti bolnaviori,sanatate multa.
Dantje & Martijn
Alina Maria spune:
Buna dimineata , multumesc Dantjie , este intradevar super .
Ce se intampla cu restul ? e totul bine ?
Eu tremur cand ma gandesc ca pe 21 dec. am examen de conducere , nu mai pot de emotii de pe acum .
Fetelor eu daca cer pasaportul roman de la ambasada romana de aici cat dureaza si cat costa pana il primesc ?
Ce mai fac copilasii , Bianca , Cristi , Alma , Miruna , Vladimir ,Martijn , Sammy , Nadya , si sa ma scuzati daca am uitat pe cineva .
Mandy e bine s-a uitat ieri la zapada foarte concentrata si pasionata .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate
anky spune:
Alina Maria,felicitari pentru pamint.
Eu am fost azi cu soacra si cumnata in Germania la cumparaturi.Sotul a ramas cu piticii.A nins tare misto,parca eram intr-un basm,la un moment dat nu mai vedeam nici drumul.Imi place tare mult sa merg la shopping in Germania,au produse mult,mult mai variate si mai faine.Nu e decit o ora si cam zece minute de condus,imi convine de minune.Imi pare rau ca u stam mai aproape de Germania.Ce bine de tine Danyce..
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
danyce spune:
Salut, fetelor,
Eu luni seara am revenit din minivacanta la Paris, care a fost super. Am vizitat muzee (Louvre-Galeria Apollon, redeschisa anul trecut; am fost la expozitia pictorilor austrieci Klimt, Moser, Schiele si Kokoschka din anii 1900, la le Grand Palais; la Musée d'Orsay; Musée des arts et métiers, Musée André Jacquemard), castelul Chantilly, am fost la o seara de cabaret (la "Le lapin agile" unde artisti cu voci superbe canta adevaratele chansons si se spun glume-intr-o incapere relativ mica se sta la mese, iar masa artistilor e in mijloc;si spectatorii canta si se petrece pana tarziu in noapte), la doua spectacole de teatru (Les Créanciers de August Strindberg si La Locandiera de Carlo Goldoni/teatrele "de l'Atélier", respectiv "Antoine"), am vazut spectacolul de balet "Le lac des cygnes (Lacul lebedelor) la "Chatelet". Intre timp m-am plimbat pe Champs Elysées si ziua si noaptea, am vazut Parisul impodobit pt Craciun,am luat masa in diverse locatii si am baut vin pt tot anul. Cine are nevoie de tips pt o calatorie viitoare la Paris, mai mult decat turistica si pt tarife acceptabile, poate pune linistit/a intrebari.O sa pun si poze in curand,cand am ceva timp mai mult.
Alma s-a comportat admirabil, dar a fost si super rasfatata de sot si matusa lui.Aseara m-am topit toata cand am revazut-o.Am luat-o in brate si m-a strans tare, tare cu bratele de gat si nu mi-a mai dat drumul. Azi s-a tinut scai de mine.
Ce de lume buna se aduna pt intalnire!Eu vin sigur cu Alma, insa al meu sot va fi plecat in delegatie. Probabil ma insoteste soacra, dar nu e nimic batut in cuie.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
HAI,TRAIASCA ROMANIA ! , LA MULTI ANI! DE 1 DECEMBRIE
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05