Cursuri on line

Cursuri on line | Autor: olim

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va intreb ce parere aveti despre aceste cursuri on line.Eu cunosc foarte multa lume care apeleaza la aceste cursuri.
Ati putea sa imi spuneti daca in Romania sunt astfel de cursuri ca eu am tot cautat dar nu prea am gasit.
Aici in Spania sunt cateva, dar nu primesti nici o diploma sau adeverinta ca le-ai facut.
Stie cineva mai multe de aceste cursuri?
Multam pentru orice informatie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

http://www.academiaonline.ro/

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Si eu am facut cursuri, dar fara diplome(unele nu sunt avizate de Ministerul Educatiei)

Uite aici si altele tot online:

italiana online

www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/index.shtml" target="_blank">engleza on line Fisierele se deschid cu Real Player

www.etranslator.ro/english-demo.html" target="_blank"> translator demo online

www.academiadeafaceri.ro/" target="_blank">academia de afaceri

Mai era unul ECDL,de pregatire pentru permisul european de conducere computer.

www.ecdl.org.ro./" target="_blank"> ECDL interesant

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare! Tare interesante linkuri, deocamdata m-am inscris la AO la "html prin exemple" (2/sapt)- poate ma dumiresc si eu cum e cu codurile din pagina web personala . M-ar atrage si "comunicarea" - iaca m-am inscris si aici (1/sapt) si sper sa ma tin de ele. In perioada asta de alergat dupa bebe si facut mancare si curat e mai mult decat benefic pt psihic - cred - sa faci si ceva de genul invatarii online macar. Asa ca multam fain, curaj si bafta tuturor !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Si eu incep pe 12 la web si english . Ancuzzathree poate imi mai soptesti si tu ceva daca nimerim in aceeasi banca nu, ca asa scrie acolo sa ne ajutam reciproc ?!. Dau o cafea cand ajung in Carei .

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetelor!
M-am inscris si eu la doua cursuri care incep de luni,12 decembrie!Am optat pt. web design(1/sapt.) si comunicare(2/sapt.).Sper sa ma pot tine de ele,trebuia sa fi ales la cursul de comunicare tot o lectie pe saptamana,cu doua cred ca-i prea mult!Fetele care ati inceput deja,stiti cum sa fac sa ma trec doar cu o lectie saptamanal in loc de doua cum m-am inscris initial?Pliiis!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca trebuie sa abandonezi cursul si apoi sa te inscrii din nou.Oricum, o sa pierzi lectiile care le-ai facut pana acum, si iei cursul de la inceput.
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

multzumesc ptr link-uri, m-am inscris si eu la"web design" de 2 ori/sapt si la"idei creative ptr copii" la fel de 2 /sapt

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Tot la cursurile astea m-am inscris si eu acum vre-un an ("Web design" si "Idei creative ptr. copii"), dar nu am finalizat nici unul, ptr. ca se lucra in echipa si nu am putut da de colegii mei sa finalizam proiectele!!!
Dar ptr. a invata ceva sunt OK!

Catalina & Andrei(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Katty, m-ai speriat ... eu sunt in a doua saptamana de cursuri, la comunicare am tot vorbit la "seminar" cu ceilalti dar colegii mei de echipa-ioc! Trimis mesaj, primit nimic. Ca sa nu mai zic de HTML, unde e si mai pustiu... Dar ref la proiectul final am citit in regulament ca trebuie facut unul pe ehipa si nu conteaza cine-l face.... iar daca ceilalti 2 de ex abandoneaza il faci singur... no comments

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Fetelor,cum se face prezenta la cursuri si cum ne cunoastem colegii?Eu mi-am notat cursul(web design) pt. saptamana asta dar nu stiu cum sa comunic cu colegii! Voi cum procedati?

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

[Originally posted by camelia72
...dar nu stiu cum sa comunic cu colegii! Voi cum procedati?

POZE

Vezi daca n-ai facut un cursul de comunicare mai intai,asta e...
Cum am procedat eu? monolog in fata oglinzii.
Eu intrebam, eu raspundeam...dar pana nu intrebi nu afli raspunsul.
Ce echipa, ce proiect in echipa? zi merci daca pricepi tot, daca nu cauta un prieten care sa-ti raspunda la intrebari.

zana

Mergi la inceput