accident auto

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

E o nenorocire si pt voi si pt cel accidentat.
E normal sa fie afectat, chiar daca nu a fost vina lui si el o stie.
Te tot gandesti ca poate daca....si daca....
Si e socul. Vezi omul acolo ranit, intins pe jos....
Nu se poate sa isi revina de pe o zi pe alta.
In timp o sa isi revina. Bine ca nu a murit victima, indiferent ca era beat sau nu. Peste asa ceva treci si mai greu.
Sunt accidente, se intampla oricui. Poti sa stranuti si sa inchizi ochii o secunda si sa dai peste cineva.
Daca nu bause, daca nu avea viteza mare....nu are nici o vina.
Cred ca deocamdata il obsedeaza accidentul..victima. Dupa ce starea omului se stabilizeaza o sa rasufle usurat si o sa-l streseze partea cu cazierul mai tare.
De plata spitalizarii nu stiu ce sa-ti zic, mie mi s-ar parea normal sa fie obligat la plata in cazul in care se stabileste vinovatia soferului.
Mai aveti rabdare sa vedeti ce se intampla. Poate medicul nu cunostea exact imprejurarile in care s-a produs accidentul.
Nu ati pastrat legatura cu politistii ?
Doamne ajuta sa-si revina victima si sa puteti reveni cu totii la normal.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna!eu spun sa stai cat mai calma si sa incerci sa nu il presezi pe sotul tau sa-ti spuna multe deoarece e destul de suparat.Si sotul meu a avut un accident acum doi ani jumate.din fericire el nu a dat peste nimeni,doar ca el a fost desfigurat si a avut f multe sanse sa ramana fara vedere deoarece nu avea centura de siguranta si a intrat cu capul in parbriz.Cand l-am vazut am zis ca nu se va mai face om,dar cu ajutorul lui d-zeu acum totul e ok.El a trebuit sa plateasca 2500 euro la casa de asigurare(o parte din reparatiile masinii celuilalt)si i s-a suspendat permisul pe 10 luni.Daca masina a vut asigurare aici in germania stai linistita ca asigurarea este buna.Daca a fost sa se intample aceasta belea,nu se putea evita oricat ar fi incercat el.Asa si sotul meu,a avut zile sa traiasca,ca masina era sub orice critica.a trebuit sa o arunce,deci iti dai seama cat de rau a fost accidentul.Uite o poza cu sotul meu dupa 2 saptamani de la accident.Multa,multa bafta.PUPICI!

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/condlucia/album?.dir=/90c8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Indiferent ca are sau nu asigurare victimelor accidentelor auto li se plateste spitalizarea de catre autor.Indiferent ca e din vina lui exclusiva am impresia ca se numeste din culpa si intra in atributiile soferului.Asteapta-te la o nota serioasa avind in vedere ca a fost operat.
Daca a rezultat la analize ca era sub influenta alcoolului mi se pare foarte important.Martori la accident sint?Daca politia a calculat deja ca avea 60 la ora inainte de a intra in curba este peste viteza legala.A dat deja declaratii la politie?Stii tu :cu Dumnezeu inainte dar poate n-ar strica sa numai declare nimic fara avocat.
Sotul tau e in stare de soc ceea ce este extrem de normal.E uman sa ai probleme de constiinta,cosmaruri si sa nu poti dormi de grija.Incearca sa-l linistesti si sa treceti impreuna de necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

kiwwy, sotul tau nu va fi gasit vinovat si probabil va ramane cu aceasta amintire urata... Fiti calmi, sprijina-l asa cum stii tu, pune-i pe copii sa-l distraga si sa-l faca sa mai uite putin de ce i s-a intamplat. Sa ne ajute Dumnezeu sa nu trecem vreodata prin asa ceva. Mult curaj!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fara identificare e mai gru.
Dar tot nu inteleg de ce sa plateasca sofesur spitalizarea, din moment ce acel om a fost cel care a produs accidentul.Adevarul mi se pare putin ridicol acest lucru, dar poate asta e normal in Romania.Eu nu vad asa lucrurile, iar asigurarea masinii , in acest caz ar trebui sa plateasca reparatiile masinii si spitalizarea omului, nu aceasta familie, ca doar nu ei au cautat sa se intample accidentul.
Adevarul ca uneori nici nu iti vine sa crezi ce auzi, dar daca asa sunt legile in Romania este destul de rau.Noi la acel om nu i-am platit nimic, cu toate ca parca a stat o zi sau doua in spital si avea si cateva coaste rupte.I-am cumparat cateva medicamente, iar el ne-a zis ca prefera saii dam lui banii, asa ca a doua zi nu i-am cumparat nimic.
Iar daca avea 40 km pe ora, sotul tau nu este vinovat, deoarece el a redus viteza.Eu cred ca cel mai bine ar fii sa nu va speriati si sa incercati sa luati legatura cu politistii, iarsituatia sotului tau depinde de acel proces verbal.
Eu zic sa fiti rabdatori, caci lucrurile isi vor reveni la normal.
O zi linistita sa ai.
Draga Rufus sunt sigura ca ideea ta era una buna, dar poate nu era momentul chiar dupa asa scurt timp, deoarece, ea sarraca era atat de disperata si cred ca de asta era un pic prea devreme sa gandim inaceste lucruri, cu toate ca sunt de acord cu tine in ceea ce ai scris.Sper sa nu te fii suparat tare pe mine..
Oricum stiu ca esti un cavaler si o demonstrezi ori de cate ori trebuie..
Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Acum 30 de minute am fost cu sotul meu la plimbare pe jos.am ajuns la locul unde s-a intamplat accidentul,inca era sange inghegat pe jos.Mi-a aratat cam de unde a inceput el sa incetineasca,mi-a explicat tot,si in primul rand am vazut ca trecerea pt.pietoni era in fata cu mult.victima nu s-a asigurat,a trecut in fuga prin loc nepermis.Orice masina are un punct mort in care nu ai vizibilitate,asa cum nu a avut-o nici el.Astept sa vina ziua de maine sa vedem in ce stare este omul si gradul de alcoolemie din sange.Doamne ajuta-ne sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Lucia,iti multumesc pentru poza,ma bucur ca sotul tau si-a revenit si e bine in prezent.Cred ca ti-a fost foarte greu sa treci peste acest necaz.
Dulcetica,martori sunt,care su vazut tot.Inclusiv persoana din masina din fata sotului care a declarat si presei ca acel om a intrat efectiv in fata masinii fara sa se asigure,iar sotul meu nu a putut opri.Doamne,bine ca avea centura de sigurant aici.
a,ca altfel nu stiu ce se alegea si de el..Nu prea se leaga cu ea,dar fiind obisnuit din Germania...bine c-o avea.
Cu asigurarea am rezolvat fara sa mai platim nimic.
fetelor,rugati-va pentru noi sa fie totul bine,maine va voi da vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ne rugam pentru voi. Fiti tari ca veti trece cu bine peste nenorocirea asta.
Ce bine ca ati rezolvat cu asigurarea. (cum?)
Sotul tau si-a mai revenit din soc?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Suntem alaturi de tine in aceste momente.
Cel putin dupa cum vad te-ai mai linistit un pic.
Sunt sigura ca se va rezolva totul cu bine.
Ai vazut ca si cu asigurarea s-a rezolvat.
Asa va fii cu toate.
Sa ai multa putere in continuare si tu si sotul tau, si cand ai timp ne mai dai si noua stiri, care sigur vor fii din ce in ce mai bune.
pupici mii
ne rugam pentru voi

Mergi la inceput

Asigurarea masinii,sa nu platim reparatiile,cu asta am rezolvat,insa asigurarea medicala a victimei va trebui sa o platim noi,asa am inteles.Maine voi stii mult mai multe amanunte.Sper sa primim si vesti incurajatoare..
Intr-adevar m-am mai linistit,si parca si sotul meu.Stim amandoi ca nu e vinovat , cel putin asta reiese din probele pe care le avem pana acum...iar ce va urma...nici nu vreau sa ma gandesc.
Olim,Impreuna,va multumesc pt.cuvintele incurajatoare.

Mergi la inceput