accident auto

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Daca sotul tau a avut 40 km/ hora nu va fii nici o problema.
Cat despre asigurare, chiar daca este adusa din germania, masina are o asigurare de cateva zile, nefiind asa in cazul in care este adusa in tara pe platforma.
Uita-te la acea asiguare, TUV, si vezi pana cand e valabila, iar daca este valabila nu veti avea probleme.
Cat despre asiguararea medicala, ar fii bine sa ii platiti pe o luna, si asa vei scapa de cheltuieli prea mari, este in jur de 700.000.
Si inca un ñucru, incearca sa te intelegi cu victima si pune-l sa semneze ca nu are pretentii, si asa nu vei avea surrize pe mai tarziu.
Mult noroc sa aveti si putere sa treceti peste acest necaz.
Mii de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Sunt si eu alaturi de tine, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de aceasta incercare! Sper sa se rezolve cu bine! Mai spune-ne daca ai ceva vesti. Fii tare si roaga-te pentru sotul tau! Ma rog si eu pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cezara, nu o sa fie chiar asa simplu...
Cel mai bun lucru pentru voi este sa va potoliti si sa va rugati ca omul sa nu moara. Se rezolva si atunci, dar mai greu.
Daca sotului tau i s-a stabilit deja viteza la 40/h, este bine (pentru ca initial tu ai spus ca avea viteza), dar nu si suficient, legea spune ca viteza trebuie adaptata conditiilor de trafic (aici, noaptea). De asemenea trebuie sa fie atent (chiar si "atent") la Politie, pentru stabilirea datelor preliminare, pe baza carora un procuror va instrumenta cazul si va decide. Cuvantul celor de la Politie este hotarator.
De aceea, conteaza mai putin acum daca masina este sau nu asigurata; si nici bani nu ai cum sa-i oferi aluia care-i in coma, pentru ca nu acum se pune problema pe parte civila. Deocamdata trebuie scapat de penal.
Ar fi bine ca sotul tau sa perceapa acest nefericit incident ca pe o lectie, data de Divinitate, din nu-stiu-ce motive. Din pacate, ne lasam furati de treburile zilnice si uitam ca mai avem si datorii...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cezara, imi pare tare rau... este cosmarul oricarui sofer... Multa sanatate voua si omului lovit...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

vis-a-vis de cazier, un prieten de-al nostru care a lovit 3 persoane odata, a avut o amenda penala si i s-a facut si cazier, care dupa 3 ani, parca, a fost "curatat". Poate va sfatuieste un avocat...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

"Ar fi bine ca sotul tau sa perceapa acest nefericit incident ca pe o lectie, data de Divinitate, din nu-stiu-ce motive. Din pacate, ne lasam furati de treburile zilnice si uitam ca mai avem si datorii...
"
Eu cred ca in aceste momente aceasta familie are nevoie de un sprijin moral, pe care l-au cautat aici, si cred ca nu ar fi momentul sa le tinem o lectie de viata.
Rufus, imi pare rau, te apreciez tare mult, dar cred ca acum nu e momentul de reprosuri, ca destule au saracii pe cap.
Cat despre precautie, eu cred ca 40 km/hor este destul de bine, mai ales ca tipul nu se asigurase deloc, ca doar era de datoria lui sa se asigure.
Scuze inca o data rufus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

dragii mei,pot sa va spun ca victima inca nu si-a revenit,este in continuare sedata.Ieri am fost la spital si am vorbit cu doctorita care l-a operat,mi-a spus ca isi va reveni,poate in cateva zile.Mi-a spus ca are dureri de sold,de la lovitura,asta se vede dupa tensiune,se ridica(la dureri)si coboara la normal cand nu sunt dureri.Din punctul ei de vedere,victima isi va reveni.Nu este in coma,e doar pe aparate.As fi vrut sa il vad pe acel om,dar nu m-au lasat...au spus ca abia saptamina viitoare as putea saa il vad.
Stiu ca era beat in momentul in care s-a aruncat in fata masinii.Sotul meu a pastrat la el obiectele personale ale victimei.Avea asupra sa o sticla goala de vodca,niste tigari...oricum politia a luat probe si de pe lucrurile sale.
daca Dumnezeu va dori sa se trezeasca ,sa fie sanatos,asa va fi,daca nu...asta este

Mergi la inceput

Sunt sigura ca acel om isi va reveni si veti trece cu bine peste acest necaz.Acum trebuie sa aveti rabdare si sa lasati timpul sa vorbeasca.
Acum trebuioe sa fiti mai uniti ca niciodata si sa credeti ca totul va fii bine.
Mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by olim
Eu cred ca in aceste momente aceasta familie are nevoie de un sprijin moral, pe care l-au cautat aici, si cred ca nu ar fi momentul sa le tinem o lectie de viata.
Rufus, imi pare rau, te apreciez tare mult, dar cred ca acum nu e momentul de reprosuri, ca destule au saracii pe cap.

Imi cer scuze, nu am vrut sa dau o lectie. Dintr-o astfel de cugetare, ma gandeam ca poate fi o gura de aer proaspat, un moment de respiro, o limpezire de ganduri, o cainta, inainte de ce va urma. Ca sa prinda puteri...
Eu asa functionez si am crezut ca poate fi util si altora.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Rufus,sa stii ca si eu am ramas surprinsa de cuvintele tale.De ce oare trebuie sa ne dea o lectie Dumnezeu?el este un om foarte sufletist si bun.nu a gresit cu nimic in fata nimanui.Am intampinat foarte multe probleme la viata mea,dar daca nu era el langa mine sa ma sprijine,sa ma ajute,nu stiu ce se alegea de mine.Acuma el are nevoie de sprijinul meu,si imi doresc din suflet sa il pot ajuta,sa depasasca situatia.El este in continuare socat,nu mananca,nu vorbeste,se izoleaza,desi toata lumea ne spune ca nu este vinovat cu nimic.Acel om era beat cand s-a aruncat in fata masinii,un om normal nu ar face una ca asta,imi pare foarte rau pt.el,dar mai tare ma doare ca sotul meu se consuma imens,se distruge.nu mai este capabil de aproape nimic.nu se mai joaca cu copiii,la fel ca alta data,nu mai rade....
Scriam mai sus ca nu este vinovat.In urma probelor rezulta ca acel individ este vinovat ca a traversat strada in fuga printr-un loc nepermis.In urma analizelor s-a constatat ca victima avea un grad considerabil de alcool in sange.
Sotul meu nu avea viteza,mai ales la virare,cand trebuie redusa viteza automat,cum am scris avea 40 km./ora.Inainte sa reduca avea 60/km./ora
nu era beat,sau sa fi consumat alcool
masina d.v.tehnic era noua,(masina e din aprilie anul acesta)fara nici un defect la frane sau mai stiu eu unde.
Deci din aceste probe rezulta ca nu are vina,dar asa cum ati spus si voi depinde foarte mult de politist,si de procuror,in cazul in care se deschide ancheta..
medicul ,care i-a facut interventia chirurgicala spunea ca ficatul victimei avea unele probleme,dar asta nu din cauza accidentului ,ci din cauza alcoolului.
Victima este in continuare neidentificata,nu cred ca are pe nimeni..Medicul a spus ca sotul meu va trebui sa ii plateasca spitalizarea.De ce se procedeaza asa?pentru faptul ce nu are identitate,si asigurare medicala?

b][/b]Olim,cum se va plati asigurarea daca nu este identificat?

Mergi la inceput