accident auto

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

M-a sunat acuma sotul meu,a spus ca e in spital,asteapta sa iasa victima din sala de operatie...peste 30 minute
am intrebat daca a venit familia lui,iar sotul meu a spus ca omul nu are pe nimeni...e foarte trist....
va multumesc din suflet pentru mesajle voastre,si pentru ca ma cititi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu zic sa nu te ingrijorezi degeaba pana nu sti ceva sigur, ca nu te ajuta cu nimic, doar rau iti faci.
Bine ca sotul tau a ajuns la spital, sa speram ca situatia e sub control si omul isi va reveni.
Daca nu are pe nimeni, e bine ca macar voi sunteti oameni sufletisti si il ajutati. In cazul asta, daca isi revine, nu cred ca va va cere despagubiri exagerate.
Ne rugam pentru voi ca totul sa fie bine, macar atat putem face acum.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

multumesc pt. incurajari,si pentru faptul ca va rugati pt. mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si eu ma rog pt voi sa se termine cu bine pentru toti !
Doamne ajuta ! sunt alaturi de tine si sot !

miti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Imi pare tare rau pentru cele intamplate.Tine-ne la curent cu toate vestile pe care le aveti.Ne vom ruga sa fie bine pentru toata lumea.Totusi, la Politie nu i s-a spus nimic?De obicei iti dau de inteles ce urmeaza in functie de situatie.Curaj mare si putere sa depasiti aceasta intamplare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Dragele mele, accidentatul este in continuare in coma,medicii spun ca este sedat. Am inteles ca victima a fost operata la stomac,ceva cu intestinele,in rest nu are nimic,la cap,plamini,d.pv. medical isi va reveni,Aseara a venit sotul meu,dar nu pot sa scot nimic de la el,nici un cuvant.nu spune nimic,e foarte marcat de accident.a dat declaratii politiei,iar ei nu i-au spus nimic decat ca putea evita,dar cum naiba sa eviti cand iti sare unul din senin in fata? si strada e prost luminata?NU L-A VAZUT!, si gata,ce a trebuit sa sara in fata masinii? sotul meu are un servici foarte bun,spera doar sa nu ii faca cazier,ar fi nenorocit pe veci!
sotul meu considera ca victima nu se va mai trezi,spunea ca a fost lovit grav...
Daca mai stiu ceva ,va anunt.Medicii astia chiar nimic nu iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu cred ca vi fi bine si cu vitcitma si cu sotul tau. Nu cred ca au de ce sa ii faca cazier daca victima isi revine. Si mai mult ca sigur ca isi revine, daca a fost operat la stomac iar medicii au zis ca nu sunt alte probleme medicale grave. Acum e normal sa se resimta, dar cu timpul va fi bine, ai sa vezi.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ai un suflet tare bun Cezara, din moment ce te gandesti atat de mult si la victima si iti faci reale probleme in legatura cu starea ei. Eu ma rog pentru voi sa iasa bine in final, sa nu i se intocmeasca dosar penal sotului si victima sa nu ramana cu sechele grave. Din punctul meu de vedere sotul tau e total nevinovat, dar decizia finala se va lua pe baza rezultatelor investigatiilor medicale. Dulcetica ti-a explicat foarte bine cum e cu penalul iar d.p.d.v. civil da, acel om ar putea deschide o actiune civila sa va ceara despagubiri. Sa speram ca nu va fi nevoie si ca nu se va intampla asta. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste incercarea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mult curaj, cezara! Oricine ar putea fi in aceasta situatie, chiar daca gandesti, de cele mai multe ori, "nu mi se poate intampla tocmai mie!"

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

kiwwy, stai linistita!

1. Asigurarea - sa incerce sotul sa vorbeasca cu politistul, ca il poate trimite la cineva sa-i faca asigurare retroactiva!!! Ilegal, dar se poate!(asa am patit eu la Cluj, politistul a trimis "vinovatul" sa-si faca asig, ca altfel avea de plata!!!!).
Daca nu, poate va trebui sa platiti cheltuielile medicale... In locul vostru m-as duce la Casa de Asig de San si l-as asigura pe om pe luna in curs, costa cateva sute de mii (vorbiti cu medicii/asistentele, ca sa vedeti exact procedura in cazul neasiguratilor la sist de sanatate)

2. Daca avea 40 la ora (nu putea avea mai mult la un schimbat de benzi) va fi ok!

3. O sa vezi ca politistii sunt f intelegatori in sit din-astea, chiar cu vinovatul, si o sa incerce sa medieze tot astfel incat sa se rezolve tot amiabil! Deci nu te mai gandi la nebunii pana nu aflati niste chestii sigure!

Ne gandim la tine si scrie-ne, ca iti face bine!

Mergi la inceput