accident auto
Raspunsuri - Pagina 12
kiwwy spune:
Nematics imi pare foarte rau pentru tragedia cumplita prin care ai trecut.Din pacate sunt soferi care se urca beti la volan si fac drame cumplite oamenilor nevinovati.
Stiu cat de greu iti este,Dumnezeu sa te aibe in paza Sa.
Sotul meu nu este vinovat cu nimic,dar ramane la latitudinea procurorilor sa stabileasca daca are sau nu o parte din vina.
Avocatul intr-adevar trebuie angajat cat mai repede,indiferent de
onorariu.
Peste maxim 3 saptamani dosarul ajunge procurorilor,si atunci va voi spune mai multe.
Va multumesc pentru cuvintele incurajatoare cu care imi scrieti
Larular spune:
Cezara ,
nu este dracul chiar asa de negru .
Sfatul meu sincer este sa iti angajezi un avocat , dar tot ca avocat iti spun sincer ca doar in cazuri extreme , in care autorul era cu adevarat vinovat ,s-a dat o pedeapsa cu inchisoarea dar cu suspendare .
Cea mai neagra varianta este pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare . Dar nu se pune problema in ceea il ce priveste pe sotul tau .
In ultimile reglementari ale Codului Rutier si pietonul este in aceeasi masura sanctionat pentru trecerea prin locuri nepermise , iar aceasta imprejurare este privita ca o circumstanta atenuanta .
Discutia poate fi lunga si banuiesc ca avocatul pe care l-ati angajat v-a explicat , dar daca ai nevoie de explcatii suplimentare , te ajut cu mare placere .
In orice caz nu este cazul sa te sperii , e posibil sa se termine la parchet dar nici daca ajunge la instanta dosarul nu este un capat de tara , si acolo iti poti dovedi nevinovatia .
Mult noroc
irisM spune:
Si eu am lovit un pieton cu multi ani in urma.Pur si simplu mi-a sarit in fata in conditiile in care era o aglomeratie pe sosea de nedescris.Nu era pe trecere si nu am avut viteza deloc,iar persoana in cauza n-a patit mare lucru(si-a spart capul).Inteleg prin ce treceti acum foarte bine.Parerea mea,de om trecut prin asa ceva,este sa nu va ganditi la bani,sa faceti ce trebuie pentru accidentat(chiar daca nu esti tu vinovat)si o sa va explic si de ce.Pentru ca o experienta de genul asta te marcheaza pe viata,n-o sa uiti niciodata de exemplu zgomotul impactului,n-o sa te mai sui niciodata la volan ca inainte de accident.Peste ani(in cazul meu aproape 10)n-o sa mai afecteze nici daca a fost drept sau nu ca s-a intamplat,nici cati bani ai cheltuit.O sa-ti amintesti doar lucruri de genul celor pe care le-am mentionat,iar faptul ca ai contribuit chiar si material la suferinta omului lovit te va face sa te simti mai bine.In cazul meu m-au cam stors de bani si mi s-a parut nedrept(si chiar a fost),dar i-am dat si bine am facut...M-am enervat foarte tare atunci,pentru ca au asteptat sa vada ca accidentatul nu are nimic grav si mi-au cerut bani intr-un mod dezgustator,de care nici nu vreau sa-mi amintesc.Faptul ca am dat banii aia a fost peste ani ca un fel de...eliberare.Nu stiu de ce am simtit asta,dar pot sa spun ca daca nu-i dadeam atunci alta era starea mea sufleteasca acum.
Spunea cineva ca poate Dumnezeu iti da o lectie.De ce nu?Poate ca mie mi-a dat accidentul asta ca sa me fereasca de ceva mai rau,ca sa-mi taie "elanul" care poate ma ducea la ceva mai grav...Nestiute sunt caile Domului...
noemi marian spune:
Cezara,draga mea,fruntea sus!
banii sint doar.....bani.Linistea si viata si fericirea si sanatatea nu ti-o aduc ei.E ingrozitor ce vi se intimpla,dar eu spun ca-n viata totul se compenseaza.Acum simti ca esti pe muchie de cutit,nu vezi nici o iesire,dar ea este acolo.Te va gasi ea.Miine va fi mai bine.
Trebuie doar sa fii tare pe pozitie si sa nu cazi.Dreptatea e de partea voastra si puteti s-o dovediti.O veti face!Veti reusi,sint sigura.
Uite ai de la mine 

ca sa te mai remonteze.Imi pare rau ca nu am unele reale.Tine-ne la curent.Curaj!
Noemi
kiwwy spune:
Noemi,multumesc pentru

,te pup
sper ca pana la urma sa fie totul bine,pentru ca asa ar trebui sa fie
ca sotul meu nu are nici o vina,ii pare rau ca a lovit un om si ca acesta a murit.
Am sa va tin la curent cu tot ce stiu,numai sa se termine odata.
Larular,ti-am trimis un P.M.,bineinteles cand poti scrie-mi ,nu e nici o graba.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi
tusferi spune:
Buna!
Cezara, chiar imi pare rau de necazul pe care il aveti, cu atat mai mult cu cat din cate am citit, vina este 99% a victimei. Si eu sunt soferita si mi-e si mie groaza de pietonii kamikaze. Am observat ca mai ales oamenii in varsta nu se uita cand traverseaza, pt ca isi imagineaza ei ca soferii ar trebui sa ii evite, sa opreasca, din politete, ca deh, sunt mai tineri. Pe de alta parte am "boala" si pe o mare parte din soferi care sfideaza orice legi de circulatie, si care din cate citesc aici, nu patesc nimic, pt ca din cate spune Larular in cel mai rau caz primesc pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare... In fine, nu este topicul potrivit sa discut despre aceasta categorie de soferi. Poate intr-un alt topic. Deci, Cezara, nu ma refer deloc la sotul tau, care este clar ca este nevinovat.
Deja m-am intins la vorba si nu am postat de fapt ce era mai important. Am primit zilele acestea un e-mail, pe care vi-l dau si voua sa cititi. Mai ales pentru bucurestence, dar cred ca metoda e aplicata si in alte parti...
"ATENTIE, CAD PIETONI
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU
In intersectia dintre Bulevardul Camil Ressu si Soseaua Mihai Bravu,
exact langa celebra saormarie Dristor, isi face veacul o gasca numeroasa
de aurolaci. La orice ora din zi si din noapte, sunt cel putin zece
bucati. Din fericire, spre deosebire de aurolacii din zona Garii de
Nord, cei din Dristor sunt pasnici. Din nefericire, sunt pasnici doar
pentru ca folosesc o metoda de spoliere ceva mai rafinata decat colegii
de la gara. Intamplarea de mai jos mi-a fost povestita de un amic, iar
modul de operare mi-a fost confirmat, ulterior, de doi politisti de la
Sectia 12.
Acum cateva zile, amicul de care vorbeam venea cu masina dinspre
cartierul Salajan. Opreste omul la semaforul de la Dristor si asteapta
sa se puna verde. Pleaca si, in secunda urmatoare, loveste ceva.
Intrucat n-a avut timp sa-si dea seama ce s-a intamplat, coboara din
masina si se albeste: lovise un copil, care zacea intins pe asfalt.
Copilul nu se misca deloc, iar amicului i se taie genunchii. Lumea se
strange ca la urs, iar cineva, un binevoitor, il incurajeaza pe amic:
"L-ai omorat, criminalule!" Din fericire, la fata locului apar doi
politisti, care treceau cu dubita absolut intamplator pe-acolo. Amicul
se repede la politisti si, din cate mi-a povestit, n-a fost in stare sa
indruge ceva coerent. Unul dintre politisti cantareste cu un ochi de
expert situatia si-i spune amicului: "Stai, dom'ne, linistit". Totusi,
din motive inexplicabile, amicul nu se poate linisti. Politistul se
apropie de copilul care zacea in fata masinii si-i trage un sut in
coaste: "Scoala sus". Mortul isi revine miraculos, sare in picioare si
dispare in galop spre Calea Dudesti, ca Maricica Puica pe ultima
turnanta. In timp ce amicul se uita perplex in urma lui, politistul se
scarpina cu mare mestesug in cap si-i comunica: "Mare noroc ati avut ca
treceam pe-aici, ca altfel va jupuia de bani. Noi ii cunoastem demult
p-astia, nu sunteti primul cu care fac chestia asta".