accident auto

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore1402 spune:

Multumesc pt. urari Olim, Kiwwi si Carmenp. Regret nespus pt. toate cele cu probleme, m-a impresionat mult ceea ce am citit. Am si eu o intrebare: A fost cineva la tomograf? Stie cineva daca este adevarat ca te programeaza peste nu stiu cate luni, daca nu te duci cu interventii?
Va pup, multa bafta, sanatate si sa va fereasca Cel de sus de probleme.
Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Lore,din pacate nu pot sa te ajut.Nu am fost niciodata la tomograf.Cel mai bine ar fi sa te interesezi de la medicul de familie,iar daca e adevarat ca trebuie asteptat atata,rezolvi tu cumva,cu ceva mici atentii,mai ales ca medicii de aici asteapta....
Olim,se pare ca ai dreptate,asa ar trebui sa procedez,sa merg la biserica,dar din pacate nu am timp.Imi merge tot mai rau.Amandoi copiii s-au imbolnavit (bronsita),au febra,varsa...nu dorm noptile...Se pare ca dupa un necaz,mai urmeaza si altele.iti multumesc ca ai fost alaturi de mine tot acest timp.

Am sa va mai tin la curent cu ce se va intampla
Va pup,sa fiti fericite si iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Cezara, sunt impresionata de situatia ta si ai perfecta dreptate in legatura cu pietonii si cu modul in care se circula in Romania.
eu fac naveta Ploiesti-Bucuresti in fiecare zi iar singurul lucru de care ma tem este acela ca un nebun / betiv imi poate sari oricand in fata masinii iar eu n-o sa pot face nimic.
de carute, biciclisti nu mai vorbim.

Dumnezeu sa va ajute si multa sanatate copilasilor tai.

suntem alaturi dee tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by lore1402

Am si eu o intrebare: A fost cineva la tomograf? Stie cineva daca este adevarat ca te programeaza peste nu stiu cate luni, daca nu te duci cu interventii?
Va pup, multa bafta, sanatate si sa va fereasca Cel de sus de probleme.
Lore

Lore, in Bucuresti sigur nu este aceasta problema, cu asteptarea atat de lunga .. Mama mea a facut o tomografie luna trecuta .. mai intai am sunat eu pe la mai multe spitale, am intrebat de pret, apoi am programat-o unde a fost mai mic pretul, respectiv la spitalul Sf. Ioan. A durat mai putin de o saptamana.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Am trecut pe aici sa mai vad nouatati ca nu prea am avut timp, dar nu vad prea multa miscare.
Kiwwi draga ar trebui sa iti faci putin timp pentru asta, chiar maine daca poti si dai o slujba la biserica spre sanatatea voastra si sa fiti feriti de necazuri.Cauta-ti te rog 30 de minute din timpul tau sa fa acest lucru.Ma bucur sa stiu ca te-ai simtit incurajata de mine in acest timp, stiu ce inseamna sa ai pe cineva langa tine cand ai nevoie..
Multa sanatate copiilor, si astept vesti bune de la tine.Sa aveti grija de voi si sa fiti ocrotiti.
Maine fuguta la biserica .
O duminica placuta tuturor.
Lore cum mai sunteti cu sanatatea?Sa ai multa bafta la topograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore1402 spune:

Eu am numai vesti bune in ceea ce ma priveste. Am facut radiografie, am fost la neurologie. Am scapat. Cu mana doar recuperare, masaj si rabdare. Va doresc si voua numai bine, sanatate, sa va ocoleasca problemele. Aveti grija la trafic, gropi si "pietoni periculosi".
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma bucur tare mult pentru voi lore.Ai vazut cum pana la urma totul a fost bine.
Va doresc si voua sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

dragii mei,
am aflat ca victima a decedat ieri in spital.
De cand a fost internat nu a fost spitalizat ,si i-s-a mai facut o operatie la cap din cauza loviturii.Niciodata nu a vorbit.A trait ca o leguma,pana ieri cand ne-a anuntat ca a murit.....

Este cumplit ce se intampla,nu ne asteptam la una ca asta.
Dosarul trebuia sa ajunga la procurori marti,asa se va mai amana cazul.
Sotul meu trebuie sa isi angajeze un avocat pentru ca este vorba de ucidere din culpa.
Daca il va gasi vinovat,Dumnezeu stie...Politia l-a acuzat doar ca a schimbat banda pe linie continua(ceeia ce este interzis).Nu avea viteza,nu era baut,atata ca a incalcat linia continua .
Oare ce va urma?
Va rog scrieti-mi,am mare nevoie de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

chiar ma gandeam la tine zilele trecute!

Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Kiwwy,
Acum totul,sau aproape totul sta in mainile avocatului.Angajati repede un avocat cat mai bun,pe care il recomanda cazurile rezolvate anterior,ca sa va invete ce e mai bine sa faceti.Nu trebuie sa va caliciti la onorariu pt ca de el depinde libertatea sotului tau.

Suntem cu sufletul alaturi de tine.Fi puternica pt ca e cel mai bun lucru pe care il poti face.
Repet: cautati un avocat BUN.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput