Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
karmenutza spune:
Mai fetelor, fata mea mananca bine, tot, la program si tot face kk verde. Inseamna ca nu sunt scaune de foame. Foame nu-i este. Dar de ce e verde? Ea papa Milumil.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
sofia_misicu spune:
Ete si eu pe aici!
Ioana mortala fata ta cu parul ei si buna dispozitie. Se vede ca are o mama mai relaxata si nu una isterica care se duce din trei in trei secunde la pat sa vada daca respira copilu' Ca de exemplu acum.
Imi place mai ales poza asta. Are o figura atat de senina, nu ca fii-mea care parca are o mie de griji pe cap.
Noi ne tinem capul intr-un fel. Adica atunci cand o pun pe burta, isi intoarce capul de pe o parte pe alta si il tine si rificat putin. Si are abia 2 saptamani jumate!!!! Ba o data cand o tineam sa garaie s-a intors si mia dat ditamai capatana in gura.
Fetelor, ai vostri se intampla sa respire mai precipitat in somn? Nuka parca a alergat la maraton cateodata. Si mai noi fornaim in somn parca am avea sinuzita. Ah si facem si ca porcu'
Nu de alta dar eu ma trag din familia alora cu tuberculoza' - care au facut spitalu filaret si toata familia mea a avut pana la o anumita generatie tuberculoza. Eu m-am multumit cu pneumonia, insa mama nu mai are un plaman...
Bubite avem si noi cacalau pe fata, parca e o adolescenta in calduri. Si abia ma abtin sa nu o puric (am mania asta).
Cristina si a mea are chelie in fata, exact ca ta-su: par rar in fata cu potcoava cu tot si des in spate.
Burta mea e deasemenea ca un balon desumflat iar buricul arata ca vai de el...Linia neagra nu iese cred nici cu vanish...Insa sa fim fericite ca nu e vara si ca nu tre sa facem parada pe la mare cu asemenea burti. O sa fim in forma perfecta pana la vara...
Ma duc si eu maine la coafor sa ma tund, nu atat din motive estetice (desi pana si mama mi-a zis ca arat groaznic) ci pentru ca ii intra parul in gura copilului. Iar de vopsit m-am hotarat sa ma vopsesc si eu de sarbatori. Mai ramane sa aleg culoarea.
Gata, tac
SofiasiIrinuka
Ioana75 spune:
sofia, multumim de laude. Miruna respira ca la maraton in somn din maternitate. Ma duceam ca aurolaca pe la ceilalti bblusi sa-i ascult cum respira in somn. Evident, imi ceream voie de la mamicile lor, care cascau okii cit cepele, dar nu m-a refuzat niciuna. In timp si-a calmat respiratia, acum nu se aude nici pis.
Ioana, mama Mirunei
pharmacris2002 spune:
Fetele care au fetite si au avut la nastere greutate mica ce greutate au acum ca fetita mea a avut 2700g si acum are 4500g -la 2 luni si o saptamina?Papa numai sin si ma gindesc sa-i dau o masa de lapte praf.Ce parere aveti?
Karmenutza-Eu am vrut sa-i iau temperatura fetei mele si i-am bagat termometyrul in fund.La citeva secunde a facut kk galben I-am pus un scutec si l-am dus la baie iar dupa o jumatate de ora era verde.Poate si la tine este la fel .Verifica.
karmenutza spune:
Pharmacris, eu cred ca e binisor cat a luat pana acuma. Asta inseamna aproximativ 900 grame pe luna. Dar ea nu a scazut in greutate dupa ce ai nascut-o? De la greutatea aia calculezi, nu de la cea cu care s-a nascut. Fata mea s-a nascut mica, 2550 g si a scazut la 2400. Acasa am venit cu 2460. Eu am calculat de la 2400. Eu zic sa mai astepti cu completarea de lapte praf.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Tonnia spune:
Da, asa e, se oxideaza kk, daca nu esti pe faza sa il schimbi imediat devine verde. Verificat!
Sofia, si al meu haraie, e de la secretiile nazale, nu te stresa (prea tare).
jadi spune:
Fetelor, vine vremea ce napraznica! Sper sa imi ajunga invitatii din provincie la botez ca altfel e naspa!
Codruta nu imi aduc aminte foarte bine dar doctorita parca mi-a zis sa nu ies pe ceata, vint, ploaie, ninsoare si temperatura sub 5 grade celsius... azi sigur erau sun 5 grade ori mi s-a parut doar mie! Miine nu stiu daca mai ies cert e ca poate il voi scoate un pic pe balcon dar am si eu temerile mele ca se apropie si botezul si vaccinul si nu vreau sa risc aiurea!
Alea alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
sofia_misicu spune:
Tonnia, acum imi dau seama ca tu nu ai pus niciodata nici o poza, nici cu tine nici cu copil. Sunteti rusinosi?
SofiasiIrinuka
codruta_grg spune:
Jadi, cum sub 5 grade? Si la iarna nu ii scoatem de loc? Eu cum merg cu ea La Vatra Dornei unde se inregistreaza si -35 grade (normal ca atunci nu as scoate-o).
Daca va adoarme bebele la san ii mai tinetzi la ragait? Ca acuma Petra a adormit la san (pt prima data) si am tinu-o adormita 5 minute sus, si nimik.
Inca nu a facut kk-de 2 zile. Oare ca a papat alaltaieri 60 ml Nan (singura data)?
Pharmacris, Petra s-a nascut cu 3200g si am venit cu ea cu 2860g si acuma, la 3 luni si o saptamana avem 5900g (la varsta de 2 luni am avut 4920g, iar la 2 luni si o saptamana 5100g). Ii dau doar san. Sper ca te-am lamurit ca si tu esti in grafic.
Sofia si noi haraiam la inceput. Acuma ori i-a trecut ori m-am obisnuit eu.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
mysweetest spune:
Fetlor la noi a inceput criza de crestere de la 3 luni..tocmai am venit de la dr.
Avem 7kg astazi la 2 luni si jumatate .Cred ca ii maresc pauza intre mese la 2 ore si jumatate ziua ca imi rupe mainile.
Mi-a dat sa ii dau calciu gluconic cate 5 ml pe zi timp de 10 zile pe luna si sa ii fac vitamina d3 injectabil fiindca are ritmul de crestere mare si fontanela din frunte e prea deschisa si pe baza vigantolului nu se inchide nici la 2 ani( astea sunt vorbele ei).Mi-a zis ca vigantolul nu e asimilat bine de toti copiii, ba il scot prin coltul gurii ....
Faptul ca doarme putin e tot din cauza acestei crize..
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*