Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by corinaczm
La sotul meu punctul forte sunt copii> ESTE UN TATA DESAVARSIT.Are o rabdare de fier cu copii care il adora.
Punctul slab este soacramea, ce sa-i faci se mai intampla.

IN rest- este foarte comod
- foarte tacut lucru care ma scoate din sarite, eu am crescut cu sase frati asa ca tacerea lui....
- inebunit dupa calculatoare si electronica
- din punctul meu de vedere gelos deloc, uneori am chiar impresia ca nu-i pasa, chiar daca mi-a demostrat ca nu-i asa (mi-ar place sa fie, sau sa se arate macar putin gelos)
- foarte fidel, cred eu, pana cum nu am avut motive de indoiala
- eu sunt leu, asa ca eu cred ca nici pentru el nu e prea usor, totul e sa incerci sa fii tolerant

He he...situatia inversa!!

Eu sint scorpion (de noiembrie), el e leu.
Cre' ca si la mine copiii sint punctul forte - nu stiu ce fel de parinti am fi, dar sintem morti dupa copii amindoi.

- eu sint introvertita, el extrovertit - vorbeste mult, tare, gesticuleaza.... gaaataaaa linistea cind e el acasa!
- in gluma, ma alinta "hackeritza mea"
Nu am de ce sa il insel...de fapt, daca ajung sa il insel am si plecat, inseamna ca am gasit unul mai important pentru mine. Si geloasa uneori sint, dar nu stiu cit de pregnant ma manifest....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Ok..hop si eu..
Am ceva , sa zicem, experienta de viata, una alta, si ceva luuungi legaturi.Iubiri si tot tacimul.De mai mult de jumate de an am un partener scorpion.Auzisem, citisem in treacat si nu obisnuiesc sa ma las influentata de zodii, numai ca o data ce am intrat in jocul scorpionului meu, am cunoscut deopotriva nebunia si pasiunea, iubirea si ura,raceala si caldura, citeodata in acelasi timp (nu stiu cum e posibil dar chiar asa a fost).
Ca sa ma incadrez in subiect, scorpionul "meu" (nu sintem casatoriti) este extrem de vorbaret,extrem de energic, extrordinar de dinamic, posesiv si gelos.Citeodata am impresia ca are 4 ochi la spate si antene in cap in loc de urechi.Este de o caldura si o verbalitate cum rar am intilnit si nu se da in laturi sa-ti spuna cruditati nici daca te vede moarta. De cele mai multe ori are dreptate.Nu simt niciun gram de falsitate in el si pot spune ca este un om de o integritate cum rar am intilnit si cu o putere de autocunoastere si o putere de recunoaste cind o da in bara si a cere iertare si a explica ce ma dezarmeaza.Nu am mai intilnit asta pina acum.Are o problema insa.Cu care se chinuie enorm.Vrea sa scape de patima asta.Si-l cred in stare.Are forta si puterea de decizie si chiar si fermitatea.Intr-o disputa este imposibil sa-l darimi!daca l-as fi cunoscut la 25 de ani, m-ar fi terminat pe toata viata, norocul meu si al lui ca am mult mai mult si chiar reusesc sa-l inghesui.Pot spune ca pt prima data m-am simtit iubita! Citeodata cred ca este nebun.s-a hotarit ca eu sint "aia" si chit ca moare nu se lasa.A inceput sa ma amuze sa vad cit poate duce si duce.Duce ca stie ca sint oglinda propriului Eu.Si de mine nu se poate ascunde.

Sint o fire extrem de energica si eu si el la fel, as fi crezut ca o sa ne omorim dar culmea, ma linisteste.daca il rog ceva, baga la cap.Niciodata nu am simtit ca vorbesc si nu asculta asa cum de regula se intimpla intre doi parteneri.Niciodata.Si cu asta ma uimeste.
E o nebunie.Ma intreb citeodata ce mama naibi fac de am curajul sa stau linga o fiinta atit de complexa si atit de mistutoare.
Nu stiu cum va fi in viitor, e singurul barbat linga care ma feresc sa vad ceva in fata si port o teama, eu care eram mereu sigura pe mine.Teama ca nu ii voi face fata in timp sau ca ma va rani de asa multe ori incit ma rup.Linga el culmea, am invatat sa fiu tare.Nu merg smiorcaielile si nici artificiile cu care am fost obisnuita sa-mi ating scopurile(nu dati cu oua, sintem intre femeie, ce mama dracu) Cu el nu merge decit sa fii sincer si sa vorbesti raspicat:alba sau neagra.Ma simt extrem de femeie linga el desi imi cere des parerea.Nu am primit atitea complimente si asa de simple si reale si cu un asa efect cred ca niciodata pina acum.Nu stiu cum, le scoate cind trebuie si cum trebuie.Are o nevoie teribila de atingere fizica, la tv seara, in masina,oriunde.Niciodata nu m-am simtit pe linga sau ca as avea motive sa fiu geloasa, este un barbat foarte frumos si cu un sarm de te innebuneste.Ar fi fost atragator si fara aspectul lui fizic.Acapareaza si atrage, asa cum sint descrisi.cam tot ce am citit despre ei , se potriveste la fix.Am avut o criza, una mare, si a dat dovada ca este un om nebun si niciodata nu se lasa! Admiram si deopotriva ma intrebam daca nu cumva este lovit la cap! A trecut peste.
Am spus ca are si ascendentul tot in scorpion?Hm..imaginati-va.
Impulsiv si fara stare.se cearta fara probleme, nu-l deranjeaza nici daca eu am chef de cearta.Spre deosebire de altii, impulsivitatea mea pe el il energizeaza si cred ca ii ridica adrenalina, de unde cred ca intradevar este nebun.Nu simt deloc sa imi stapinesc emotiile caci le ia cum nu credeam sa le poate lua careva vreodata.Ma vede pe mine in nebunia mea, se calmeaza el.Este romantic si receptiv dar citeodata am senzatia ca e in alta lume desi e linga mine.E ca un armasar in galop.
Noptile sint teribile...

Sa nu credeti ca vorbesc prin prisma unei indragostite ci din pozitia cuiva care habar nu are ce e asta ca nu am mai trait.
Mi-e teama ca dupa el, daca nu va tine relatia noastra, nimeni nu-i va mai putea lua locul! vai si amar de urmatorul !HA!
Se spune ca o legatura cu un scorpion nu te lasa neschimbata.pe mine deja m-a "schimbat" Am invatat sa iubesc si sa fac fata crizelor fara sa fug in mine sau de ele.La aproape jumatea vietii(nu chiar dar nu mai e mult).Am invatat sa fiu sincera cu sentimentele mele si sa fiu corecta! sa nu mai "baletez".Cred ca trebuia sa-l intilnesc.
citeodata in toata nebunia dintre noi, am senzatia ca il cunosc de o viata si ca am mai trait cumva amindoi.este tot ce mi-am dorit.
dar citeodata e prea mult.probabil ca trebuie sa ma obisnuiesc in a trai cu cineva ca mine, nu stiu, dar e greu si e magnific, e o teroare dulce fara de care nu stiu daca as mai putea trai.Tot ce am avut si ce vad in jur este plictisitor.
Eu sint la granita de a fi scorpion cu ascendent in leu.
Doamne ajuta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

superba descrierea...

cam asa stiu si eu ca sint barbatii scorpioni.

Din pacate, sau din fericire, cu alt scorpion foarte rar pot sa creeze un cuplu, pentru ca de obicei se sfasie de-adevaratelea intre ei.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Elise

superba descrierea...

cam asa stiu si eu ca sint barbatii scorpioni.

Din pacate, sau din fericire, cu alt scorpion foarte rar pot sa creeze un cuplu, pentru ca de obicei se sfasie de-adevaratelea intre ei.

Elise

Culmea, stii?pina acum am "sfisiat" si am facut un knok-out" din oricine daca am vrut.Sint verbala si argumentativa. Mereu am reusit.Cu el m-am simtit in fata unui "egal" care ma incita.
Am un respect teribil pt forta lui psihica asupra mea de a-mi sta impotriva in a domina si probabil asta este motivul pt care ma simt "femeie". Nu mi-ar fi teama niciodata sa-i dau lui hatzurile in mina. Atita ca nu sint inca obisnuita cu asta desi stiu ca asta mi-am dorit.Ramine de vazut daca sint in stare sa traiesc cu ce mi-am dorit pina acum in teorie.Vorba aceea"ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca".
Nu as fi crezut sa ma simt ok in pozitie inferioara.Nu stiu cum de reuseste ce nu au reusit altii dar este un sentiment de mare liniste si calm in mine.De siguranta.In adincuri.Caci pe "dinafara" este zbucium.
Cumva, ma simt "acasa" in legatura asta, ca la mama...pot fi eu fara sa ma simt vinovata ca daca am avut o zi oribila si am ridicat tonul sau am fost "acra" sint o bestie.Ma face sa simt ca "e normal" ca asa sint eu.ceva nou pt mine sa scap de sentimentul culpabilitatii ca sint "puternica, agresiva,dominatoare"
Cred ca mi-am gasit petecul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Hop si eu!
V-am citit cu sufletul la gura!Si eu sunt scorpioanca cu sot scorpion.Am citit toate parerile,la unele subscriu si eu, la altele nu.Eu sunt pe la inceputul zodiei pe 27 oct.,el pe la sfarsit,pe 14 nov.In plus avem amandoi ascendent in varsator.Suntem casatoriti de aproape 16 ani.Si la noi sunt certuri aproape zilnic si iubiri explozive,suisuri si coborasuri.El e tipul coleric,iritabil,gandeste si actioneaza repede(de-aia uneori o da in bara),are putina,foarte putina rabdare,are si el vocea stridenta(mai ales cand isi iese din pepeni,si asta se intampla des).Dar este om de cuvant,isi iubeste enorm fetele desi eu ma ocup mai mult de ele,e descurcaret,prietenos,vorbeste in general putin,mai mult actioneaza.Nu-i place sa fie cicalit,sa i se spuna ce sa faca si mai ales cum sa faca,ii place sa gateasca uneori,e destul de comod,rareori il fac sa se ridice din canapea sa faca o treaba,decat daca e vorba de luat ceva de mancare sau de baut.Face cadouri super!!!!E tandru in pat si atent la nevoile partenerei(adica eu).Nu pare infidel,cel putin mie nu mi-a dat de banuit.Si chestia cu gelozia si eu sunt de acord cu parerea ca nu arata nimic si cred de multe ori ca nici nu-l intereseaza (sper ca nu-i asa, ci ca doar o ascunde).Dupa atatia ani de convietuire tot incerc sa-l inteleg si nu reusesc intotdeauna.Si eu sunt de parere ca depinde de partenera daca il gaseste interesant,fascinant sau o enerveaza,o agaseaza.Si mai pot spune o istorie intreaga, dar tre' sa cedez locul la calculator fiica-mii,ca deja stau pe subiectul asta de prea mult timp,pentru mine e superinteresant!Sigur o sa revin!
Menna,bafta la descoperirea scorpionului tau,plictisitor oricum nu e (mi-as fi dorit sa ma plictisesc cu al meu, sa am un pic de calm o saptamana-doua,macar!).Si eu cred ca ce-ti spune e adevarat,ei de obicei sunt stilul"ce-i in gusa-si-n capusa!".

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu nu stiu zau daca te poti lua dupa zodiile astea. Eu am avut doi Scorpioni in viata mea. Primul mi-a mancat zilele, era un om cum n-am mai intalnit in viata mea, nu avea nici o ambitie, si daca el nu putea/voia sa faca ceva incerca sa ma traga si pe mine in jos, daca aveam vreun necaz in loc sa incerce sa ma faca sa ma simt mai bine mai tare incerca sa ma doboare, parca ii era ciuda pe toate succesele mele, era egoist pana dincolo, mintea de inghetau apele, era irascibil si facea niste faze de mureai in aer, ca sa nu mai spun ca spre sfarsitul relatiei devenise si violent. Bine ca am deschis si eu ochii si am fugit cat m-au tinut picioarele. Cand l-am intalnit pe urmatorul si am auzit ca e Scorpion, prima intentie a fost sa o iau la goana, insa ma simteam foarte atrasa de el si am ramas... si bine am facut, ne casatorim anul asta si simt ca este jumatatea mea. Este cu totul alt gen de om, e bun, glumeste mult si ne simtim bine impreuna, este ambitios, vrea sa reuseasca in viata, este calm pana dincolo, parca nimic nu reuseste sa-l tulbure, ma sustine tot timpul in ceea ce imi doresc, iar daca am un necaz intotdeauna reuseste sa ma ridice, sa ma faca sa uit si sa ma simt bine.
A, sa nu uit, cineva zicea ca-s barbati virili... Nu bag mana in foc pentru altii, dar de al meu nu ma pot plange (E chiar cum spune la zodie, ca simte si stie ce vrea partenera si ca nu te lasa niciodata cu buzele umflate... Acuma, nu stiu ce sa zic, eu sunt Gemeni, si conform zodiacului, intre zodiile noastre exista cea mai buna compatibilitate sexuala).

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iarina21 spune:

Ce dragut... Eu cautam informatii pe net despre zodia asta, ca tocmai am intrat(cred) intr-o relatie cu un Scorpion, si am gasit site-ul asta,si ma bucur enorm,e un loc minunat,mai ales ca eu ador copiii,abia astept sa am si eu doi gemeni :))
Revenind insa, cautam informatii despre scorpion, dar mai folositor a fost forumul asta, caci am citit pareri de sotii de scorpion, si asta cred ca e mult mai veridic decat ce scrie in zodiac. Sincer,nu mi-am facut o parere prea proasta despre scorioni, din contra... In general nu ma intereseaza asa tare zodiile si compatibilitatile,dar tocmai am terminat o relatie(de 3 sapt)si inca sufar mult, si parca as vrea sa fac ceva sa fiu sigura ca nu mai sufar si in urmatorea. Nu prea se poate face nimic,nu?
As vrea sa-l cunosc mai bine pe noul meu prieten scorpion,dar nu prea am ocazia, ca e din Ucraina,alta tara si...na. Ne-am intalnit doua zile,si atat am avut ocazia sa-l cunosc, a plecat si-a promis ca vina saptamana viitoare. Ce ma contrariaza sunt SMS-urile pe care mi le trimite,imi scrie ca ma iubeste enorm,ca ar face orice pt mine si chestii de astea...si face aluzii foarte clare cu privire la viitor.Oare e sincer,asta simte?Voi,din experienta,ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Iarina, daca iti scrie ca te iubeste enorm dupa ce v-ati "cunoscut" doua zile parerea mea sincera este ca minte de ingheta apele. Evident, daca cumva aveti 15-16 ani, e posibil sa creada ce spune. Daca nu, nu! Mult succes!

Alynutza, nu e adevarat ca e cea mai mare compatibilitate intre Gemeni si Scorpion. El e compatibil sexual cu oricine dar in rest...in nici un caz cu Gemeni. Bineinteles conteaza si ascendentele voastre, etc, din punct de vedere stricti astrologic.

Michi, She, Intru-totul de acord cu descrierile voastre!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

nici nu stiu ce sa-ti spun,Iarina,poate intr-adevar crede ce spune,altfel,de ce si-ar pierde atata timp sa-ti dea sms-uri?Sau poate spera ca o sa i te "oferi"cand se intoarce? Eu n-am avut experienta decat cu scorpioni de cuvant,dar o prietena a cunoscut si unul cam "vrajitor".A cam dus-o de nas dar asta a fost mai mult din vina ei,era complet orbita de el,ceilalti ii vedeau clar caracterul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iarina21 spune:

Stiu ca pare ca ar cam vrea sa ma vrajeasca, si eu daca as privi din exterior, tot asa mi s-ar parea, dar, totusi, eu privesc zeci de SMS-uri pe zi...si tot eu am stat cu el doua zile, timp in care s-a purtat minunat...Poate el chiar s-a indragostit asa de repede, se mai intampla,nu? Dragoste la prima vedere... De fapt l-am cunoscut acum 2 ani,dar nu a fost nimic mai mult, pentru ca a plecat din tara,si acum s-a intors, si asta s-a intamplat... Are 20 de ani, cu 9 luni mai mic decat mine, totusi,nu cred ca e "prea" mic, sa nu stie ce spune... Poate sunt si oameni asa de "caldurosi", eu nu prea sunt asa,nici fostul meu prieten nu era,si parca sunt obisnuita cu firea lui rece... Scorpionul asta ma distreaza,e dragut...pare ca se implica mult. Nu stiu daca avem zodii foarte compatibile, eu sunt Varsator... Si de asemenea mai am o nelamurire, daca e nascut pe 23 octombrie, poate fi numit scorpion- scorpion, sau are si influente din zodia precedenta, balanta? Are si ascendent in balanta...Nu stiu. Multumesc pentru pareri,oricum, stiu ca pare ca minte, insa ramane de vazut, saptamana viitoare, cand se intoarce :)

Mergi la inceput