Barbatii Scorpioni ?!
Raspunsuri - Pagina 11
monagan spune:
da vad ca nu prea va inghesuiti la scris.
Elise, mersi de horoscop. Al meu e in 4 noiembrie, se cam potriveste ce scrie acolo,dar il ,caracterizeaza mai ales asta:
quote:
Scorpionii sunt cunoscui pentru natura lor intensa si puternica. Guvernati de planeta Marte, nativii din Scorpion sunt caracterizati de curaj, agresivitate, îndrzneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozie, violenta, nervozitate, spirit razbunator.
Scorpionii nu lasa lucrurile neterminate. Premisa “totul sau nimic” le ghideaza întreaga viata. Atunci când si-au propus ceva anume nu renunta niciodata, persevereaza pentru a-si atinge scopul. Scorpionii nu vor fi niciodata în centrul atentiei, dar vor stii întotdeauna sa se faca ascultati.
Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, încrezator, puternic, controlat si calm, dei în interiorul sau se da o lupta acerba. Tenaciatea si vointa lui sunt de invidiat, dar profunda sensibilitate îl fac pe scorpion cel mai bun si mai loial prieten.
Voi ce mai spuneti dragi neveste de scorpioni????
mstef spune:
Ce sa mai spun,acum suntem mai en-froid,ca asa e la noi:una calda,una rece.Al meu e pe 14,imi place descrierea din horoscopul trimis de Elise,dar nu stiu daca asta il caracterizeaza mai ales.M-as bucura sa fie asa.Aptitudinile oculte cred ca le are dar nu le constientizeaza,nu-l prea intereseaza subiectul.Inteligent,da,dar nu iesit din comun;rafinat,hm,poate doar daca se nastea print!
Si la mine cred ca se potriveste(sunt pe 27).Curajul nu-l constientizez decat in comparatie cu alti oameni.Ma mir ca multi se sperie de lucruri peste care, daca imi iau inima in dinti putin,pot trece.Reusitele sunt la mine aleatorii si de obicei datorita altora,prin imprejurarile in care ma aflu,nu datorita muncii sau ambitiei mele.
Mai spunet-mi si voi,cum comentati zodiacul de mai sus?La zilele voastre se potriveste?Am o gramada de prieteni in scorpion,dar fiecare si le stie pe-ale lui...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
monagan spune:
ce mai faceti sotii de scorpioni? dar scorpionii?
al meu azi e tare tacut. Habar n-am ce e cu el, ca de obicei ii turuie gura una-intr-una, ca ma ameteste cateodata, dar ma si enerveaza. Dar dupa atatia ani ..chestie de obisnuinta.
monagan spune:
she, bine ai venit, ca pana acu nu te-am vazut , sau n-am fost eu prea atenta???
ai si tu un scorpion acasa?
monagan spune:
da iar eu postez aici?
eu centrez, eu dau cu capul.
unde sinteti ca va pun absente, sau chiar asa rau e subiectul asta???? sau or fi scorpionii de vina?
SIMONABB spune:
quote:
Originally posted by Elise
Scorpionii de nov. sint diferiti de cei de oct.
Eu sint de nov.
Si descrierea generala...
Scorpionii sunt cunoscui pentru natura lor intensa si puternica. Guvernati de planeta Marte, nativii din Scorpion sunt caracterizati de curaj, agresivitate, îndrzneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozie, violenta, nervozitate, spirit razbunator.
Scorpionii nu lasa lucrurile neterminate. Premisa “totul sau nimic” le ghideaza întreaga viata. Atunci când si-au propus ceva anume nu renunta niciodata, persevereaza pentru a-si atinge scopul. Scorpionii nu vor fi niciodata în centrul atentiei, dar vor stii întotdeauna sa se faca ascultati.
Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, încrezator, puternic, controlat si calm, dei în interiorul sau se da o lupta acerba. Tenaciatea si vointa lui sunt de invidiat, dar profunda sensibilitate îl fac pe scorpion cel mai bun si mai loial prieten.
Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi, când emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.
Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. Pentru el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om.
Elise
pt mine se confirma
http://community.webshots.com/user/simonabb
Loreena spune:
Sotul meu este scorpion de noiembrie:
Este foarte dedicat ori iti da ori iti ia totul; sa fiu mai explicita da dintr-o extrema in alta, deci ori iti e prieten ori iti e dusman; este foarte sensibil, dar nu iti arata asta; asteapta multa intelegere chiar daca nu da nici o explicatie; uneori poate fi extrem de secretos si in alte dati poti comunica foarte deschis cu el si mi se destainuie cu tot ce are pe suflet; nu suporta sa il controlez; el vrea sa aiba ultimul cuvant; este posesiv si gelos chiar daca nu arata intotdeauna lucrul asta ci chiar mai mult prin vorbe si gesturi imi arata ca nu ii pasa de mine; este foarte orgolios si in cazul in care l-ai calcat pe coada devine foarte irascibil si rautacios; poate arunca vorbe grele si nu intotdeuna iti poti da seama cu certitudine daca au fost simple vorbe la nervi sau se mai ascunde sub ele si un dram de adevar; ii place sa detina controlul asupra relatiei si a partenerului; este capabil sa ofere foarte multa dragoste, dar daca ii devii dusman te poate uri cu aceeasi intensitate; este nemaipomenita relatia sexuala si intotdeauna doreste sa varieze pentru a nu se instala rutina; este un familist si un parinte foarte bun; are si inclinatii spre reactii mai violente, atat prin gesturi cat si prin vorbe; este afectuos, atent, ii place sa faca cadouri si sa ma surprinda; se pricepe la surprize...placute; cand vrea se dedica si treburilor gospodaresti, nu foarte des, dar cand o face o face cu pasiune; dar este si comod din fire si uneori poate cade si intr-o pasa de delasare; e posibil sa fie influentat de anturaj, in sensu negativ, dar isi poate reveni cand isi da seama cu ce fel de oameni are de a face; daca i-ai gresit sau l-ai calcat pe coada trece cu vedere, te iarta, dar niciodata sa nu ai impresia ca va uita....te va tine minte toata viatza; este un bun afacerist si un bun negociator; este foarte comunicativ cu toate ca nu in mod obligatoriu in relatia cu partenerul de viatza; este legat de familie; atentie poate deveni mult prea comod si sa duca o viatza de familie monotona (noi ne-am confruntat cu problema asta la inceputul relatiei; la fel si cu relatia cu anturajul......pana si-a dat seama ce fel de oameni sunt)
nu mai stiu ce sa mai spun, ideea de baza este ca iti poate fi celmai bun prieten si poate iubi la maxim si sa se dedice total, dar in cazul in care te transformi in dusmanul lui....vei avea viatza grea.
Poze cu toata Familia
crissandrada spune:
Buna sotii de scorpion, scorpioance si scorpioni.
Ce stiti despre relatia varsator(eu) - scorpion(el)? Am citit ca nu prea merge, dar la noi de vreo 5 ani de casnicie si inca 2 inainte merge destul de bine. Cel mai tare la inceput ma deranja intepatul verbal, bineinteles
. Si vedea ca ma deranja si atunci ii dadea inainte mai cu foc. Dar acum am devenit imuna. Nu ma mai supar si cred ca nu mai are acelasi farmec ca a mai redus intepaturile. A mai REDUS dar nu a INCETAT. In rest e un baiat de nota 10... hai mai bine 9 ca dupa aceea si-o ia in cap.![]()
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
http://photos.yahoo.com/criss80serg
Lemoni spune:
Si cind visam si eu ca sotul meu e perfect am citit mesajele voastre si am aflat ca toti scorpioni sunt la fel.........haaaaaaaaa.