Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 4

lavinia345 spune:
Magga te pup,mi-e dor de tine si de Hana!Cand mai mergeti in Ro?La vara poate ne mai vedem,la o alta sueta la groapa cu nisip de data asta,cu Pralina-Balerina drept gazda,ea deja o sa fie stapana parcului pana revenim noi.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

adita spune:
Liviana,poate e buna ideea cu intalnirea acasa la cineva, daca nu suntem destul de multe. eu m-as oferi, chiar daca nu am foarte mult spatiu. costumul de mos inca nu l-am cautat, dar ar trebui sa fie pe aici pe undeva.sotul nu e prea dornic sa faca pe Mosu', ii e frica sa nu-l recunoasca Antim si Elena, ca trebuie sa-i iau si pe ei. dar stiu ei de Mos Craciun la varsta asta, nu sunt prea mici? pe Cocolino am vazut-o pe alt site, daca vreti intru in vorba cu ea s-o invit, desi acolo era prinsa cu organizarea altei petreceri pt mamici si bebei
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
Atunci sa ramana asa: daca ne strangem multe mamici facem petrecerea la scoala, iar daca nu, la cineva acasa.
Crinuta si Rayan

catiflo spune:
Lavinia, ai fost de milioane cu "adidasii"
Lali, si eu ma gindeam sa ii cumpar o jucarie la fel. Jucaria noastra preferata e o bucata de placaj in care sint incastrate niste bucatele de lemn cu ursuleti si cifre, fiecare de alta forma. Fiecare bucatica are un buton, poate fi apucata si scoasa si ca sa stea trebuie pusa in casuta ei. E ca un fel de puzzle. Inca nu reusim sa facem nimic constructiv cu ea, mai asteptam.
Magga, bune retetele cu avocado. Eu il maninc dimineata cu piine si philadelphia sau la ocazii cu somon afumat.
La mother's group vom face un cadou mic de $10, fiecare mamica va lua ceva pt un bebe de acelasi sex cu al ei si apoi le vom imparti aleator.
Pupici si un weekend placut. Eu diseara ma destrabalez, ma duc la restaurant cu gagicile. papa
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

strunfita spune:
Buna dimineata,
Bogdan e mai bine, dupa ce ieri noapte a facut 39.2 febra. Ieri n-a mai avut aproape deloc, si nici azi noapte.
Alaltaieri seara mi-a vomitat o gramada cand am incercat sa-i dau antibioticul, dupa aceea cu greu am reusit sa i-l dau, se speriase saracutul si nu mai vroia nimic, nici macar ceai, care e preferatul lui.
Am luat din Selgros sanie cu 560.000. Arata bine, e speciala pt. bebelusi, poate reusesc sa-i fac o poza s-o vedeti. Ma gandesc ca si in Bucuresti ar trebui sa gasiti. Pretul chiar mi se pare bun.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

kita spune:
Magga multumim de retetele cu avocado; chiar voiam si eu sa postez o intrebare cu aceeasi tema;
Andrei in ultimul timp imi refuza laptele Bebelac, in special cel de dimineata si ma bate gandul sa il trec pe cel La Dorna; Abia daca imi mai bea 100 ml dimineata la 8, iar pana pe la 12-13 nu mai vrea nimic, iar legumele cu chiu cu vai imi mananca 140 gr; la capitolul fructe stam si mai rau, caci nu reusesc sa ii dau nici 100 gr de mar sau banana;
Participam si noi la petrecerea de Craciun;
Lavinia, asa cum ti-au raspuns mamicile, si eu ii dau imuno cu seringa obisnuita, si nu am avut probleme pana acum
Carmina poate reusesti sa faci o poza la sanie, caci vreau si eu sa ii cumpar lui Andrei; problema e ca noi ne ducem la cumparaturi cu bebele, si nu stiu daca avem voie in Sel cu bebeii, caci in Metro sigur la intrare scrie ca este interzis;
In final cu ce a fost diagnosticat Bogdan?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Witchie spune:
Buna dimineata si noi:)
Puzzle d-ala cum povesteste catiflo am vazut la Orhideea la Bamboo... au o multime de jucarioare de lemn si cuburi si puzzle-uri si nu-s scumpe, in jur de 150.000 - 250.000 lei.
Shobo, kk moale si de multe ori pe zi e de la dinti.
Liviana, da, cu programul artistic si eu cred ca e cam devreme... oricum nu stiu cat de mult ar trebui sa dureze mai ales ca programul copiilor e diferit. Spre exemplu Irina doarme pana la 17, cand trebuie sa manance repede repede si apoi sa iesim la joaca si pe la 19.30 daca nu o culc o apuca isteriile. Chiar, la ora de intalnire v-ati gandit?
Megg, vii la petrecere?
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ingerul a strigat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

coraly spune:
Kita, eu intru si la Metro si la Selgros cu bebele, nu e interzis, doar ca la Metro trebuie completata o declaratie cum ca raspunzi pt el in caz de accidente.
Coraly

crinuta spune:
Rayan e fresh dimineata, iar somnul de dupa amiaza si-l face incepand cu ora 16:30-17:00.
Din ce am citit pana acum cam toti bebeii dorm dupa amiaza, deci, ce ar fi daca ne-am intalni dimineata?
Crinuta si Rayan

adita spune:
Nectarie nu prea doarme ziua, asa ca nu cred sa avem probleme cu ora, indiferent ce stabiliti
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)