Ia-ti mireasa ziua buna...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Urasc melodia asta si sa nu care cumva s-o aud la nunta mea...deci sunt de acord cu voi...sa nu mai zic ca tata nu mai e printre noi, asa ca ar fi chiar foarte trist momentul...
Iar partea aia cu iubitul soacrei si uratul mamei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Subscriu...nici la nunta noastra nu va fi "Ia-ti mireasa ziua buna", pentru ca versurile mi se par total deplasate...si ma gandesc ca eu daca as fi mama miresei nu mi-ar pica bine sa aud acest cantec la mine in casa in ziua in care fata mea se marita!

Cu dezgatitul miresei...spun pas, in Ardeal nu se face...iar de gatit ma va gati coafeza!

Acasa muzica va fi de la calculator...muzica vesela, wisky si voie buna!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by ooana

Subscriu...nici la nunta noastra nu va fi "Ia-ti mireasa ziua buna", pentru ca versurile mi se par total deplasate...si ma gandesc ca eu daca as fi mama miresei nu mi-ar pica bine sa aud acest cantec la mine in casa in ziua in care fata mea se marita!

Cu dezgatitul miresei...spun pas, in Ardeal nu se face...iar de gatit ma va gati coafeza!

Acasa muzica va fi de la calculator...muzica vesela, wisky si voie buna!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

asa m-as gandi si eu :)

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Astea mi se par niste obiceiuri tampite, inclusiv dezgatitul si multe altele, nu imi dati in cap, asta cred eu. La nunta noastra nu a existat asa ceva, mi se pare de prost gust.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Subscriu, tampitica rau melodia, mai ales ca eu mi-am cam luat "ziua buna" (ca numai buna n-a fost ea) de la tata acum vreo 8 ani....
Faza cu dezgatitul insa vreau s-o fac, pentru ca vreau sa-mi "gatesc" domnisoara de onoare cu voalul meu, si in plus, am observat ca si nasica mea tine la obiceiul asta. Cat despre gatit - calculatorul sa traiasca, pentru muzica de fundal, fara legatura neaparata cu evenimentul!!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput