La France (45)
Raspunsuri - Pagina 7
Chuny spune:
Of, Nadia, chiar ninge ??? Cānd ma gāndesc ca asta e al doilea an īn care nu voi vedea zapada !!!
Ne-a venit ieri frigiderul cel nou si mare ...eram ca doi copii azi-dimineata... din cinci īn cinci minute mergeam sa luam niste apa cu gheata...presupun ca īn timp ne va scadea interesul. Cel mai tare e Aliosha care a gasit un loc nou de dormit ...sus pe frigider.
Eu acum fac la job traduceri din franceza īn engleza...mi se pare groaznic de greu pt ca n-am facut niciodata engleza la scoala, deci o stiu dupa ureche. le-am spus, dar ei nu vor sa plateasca traducator, asa ca ma chinui cu 5 dictionare sa gasesc termenii potriviti. Apoi cineva va face doar corectarea. De in singur lucru ma bucur : ca uite asa am timp sa ma perfectionez īn engleza si sa stau īn mod ificial cu carti de gramatica pe birou si sunt si platita. :-)
Pupici !
Corina spune:
Fetele ,si la mine ninge de azi noapte!!Si in plus e soare!!!N-am vazut asa ceva pina acum!!!
Eu am avut ieri o zi infernala!Noaptea trecuta Anna a facut febra 39.7C! Am reusit sa ii scad febra,dar ieri a vomitat si nu a mincat nimic toata ziua.Aseara am fost din nou cu ea la medic(ii dau deja antibiotic pentru otita,de marti )si numai bine cind am ajuns acasa ieri seara nu era curent in tot satul!
Super cu luminarea,fara caldura, noroc ca am butelie la aragaz,ca de era si asta electric
Deci ma bucur ca azi e bine ,avem curent si e cald in casa.Anna nu a mincat mai nimic nici astazi,dar macar nu a mai !!
Pupici
nadine2004 spune:
Sib, lasa ca am filmat eu:) O sa-ti arat! Niste fulgi mari, mari!
Noi ca de obicei stam mai mult treze ziua, iar noaptea ne trezim cam de doua ori sa mancam. La trei luni mami ne-a facut TIRAMISU si a mancat-o ea pe toata! Foarte buna!
Fetele care vor sa prinda romanii sa va spun: cu un decodor numeric si cu o parabola orientata pe satelitul Sirius puteti sa prindeti gratuit protv inter, realitatea, etno, k lumea si taraf.
Sau, poate unele ati auzit, luati decodorul de la max plus din ro sau digitv si aici aveti o parabola, puteti astfel sa prindeti toate programele romanesti. Mie imi place sa ma uit la OTV si la national geograf!
Aurelia spune:
Sara buna!
Si la noi ninge cu fulgi mari de azi dimineata !
Totul este alb si miroase a iarna ca acasa .
Am stins lumina in casa si stau la fereastra cum stateam cind eram copil !
Sibylle iaca asta-i a doua zapada pe care o vad in 5 ani de cind sint aici si l-am inebunit pe sotul meu cu chiotele mele de bucurie !!
Luca cind i-am aratat ca ninge afara a inceput sa topaie si sa-mi ceara "cadou" "cadou" ,se pare ca la el zapada este asimilata cu aducerea cadourilor ,macar el stie ce vrea ,eu ma bucur doar sa o privesc cum cade la lumina stilpilor de afara!
"blue" modeul de adeverinta de la Maria pe mine m-a ajutat sa fiu remunerata la AFPA 100% ,eu zic ca merita caci sint ceva banuti ,dar si eu m-am zbatut mult sa o am din rominia ,am facut cerere si a stat sora mea pe capul celor de la "personal" o gramada timp sa mi-o dea ,mi-au dat-o dupa doua luni dar mi-au dat-o!
Bafta multa!
Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
Corina spune:
Buna dimineata fetele!!La mine a nins toata noaptea si inca mai ninge!Anna si Nicolas sint afara,fac un om de zapada!!Mie nu imi place zapada( mi-a ajuns la Brasov!!),dar trebuie sa recunosc ca e frumos,am o priveliste rupta din povesti!!
Un pupic inzapezit de la noi
Maria I spune:
De midineata
Corina, da' pozulici ne dai si noua? Aproape ca m-ai facut invidioasa cu zapada de la voi. Am inteles ca Anna se simte bine, pup-o din partea noastra
Noi sarbatorim azi un an de cand ne chinuim unul pe celalalt cu acte-n regula Spun ca ne chinuim pt ca suntem rai amandoi: el e rau ca nu papa ce trebuie si eu sunt rea ca-l oblig; macar suntem chit Ce familie!
Auras, ne dai poze cu zapada ta? E super Luca
Gata! Un week-end merveios va doresc
Corina spune:
Maria, felicitari si la mai multi!!!
Anna nu se simte bine,tuseste inca si mai face febra.Trebuie sa merg la farmacie sa iau alt antibiotic,ca primul nu isi face efectul!!!!
Poze am facut,dar cum noi nu avem aparat numeric va trebui sa mai astepti pina developam filmul,pina scanez pozele......
Pupici
lorena_andreianu spune:
Maria, sa ne traiti! Pupicei multi de la noi. N-ai mai dat nici un semn... ne-oi fi uitat???
Fetele si la noi ninge asa frumos si s-a pus destul de mult si repede. Fiu-meu de dimineata cand i-am aratat zice: "pou", ca si-a insusit termenul daca la noi a tot ploua si nu reuseam sa-i explic ca de fapt ninge si am continuat cu "pic, pic". Si el nu s-a lasat mai prejos si a inceput "pa-pa""vrum-vrum" (adica sa mergem "pa" cu masina). Dar ati inteles voi deja...
Va pupacim.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2