Constantin Cotimanis.......

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Un pic off topic da' nu poci sa ma abtin. Imi place Cotimanis mult de tot, dar dupa Claudiu Bleont sunt moarta definitiv......

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Kukiiiiiii,pai ii poti vedea pe amindoi odata in "Nu se stie cum" care se joaca la Nottara!
Da' pt asta tre sa faci o vizita la Bucuresti....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Asa, Brenda, bravooooo......pune si tu sare pe rana ca si-asa sunt verde de invidie pe voi astia din capitala ca va puteti duce la ce spectacole va pofteste inima. Tare bine mi-ar prinde si mie o cura de teatru de calitate cu nume mari ! Mi-e dooooor...Ce vremuri, cand mai vedeai si la tv un teatru bun, sa se cultive tot poporu'. Acu...astept sa ies la pensie sa am reducere la CeFeReu si vin.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

sincer si eu cind imi aduc aminte sa ma uit la film tot pt el ma uit joaca super bine sau mai bine zis este cel mai bun dintre toti actorii care joaca in film

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
http://photos.yahoo.com/pufoasa2001

Mergi la inceput

Kuki,zau asa,nu asta a fost intentia....
Dar....odata pe luna macar,sau la doua luni poti face si tu un efort sa vii la teatru,nu?
Biletele ti le iau eu daca vrei.....

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Brenda si eu sunt mare fan Cotimanis, cu toata familia, dar din pacate nu am la dispozitie decat telenovela. Ca si tine, desi nu-mi plac telenovelele, iata-ma fan la asta cu Cotimanis.

Pe locul 2 se afla Carmen Tanase (Simona - sotia lui Varlam) pe care am vazut-o si-n filmul "Bilet de dus bilet de-ntors" si joaca superb (film vazut tot la tv - nu mai stiu daca pe protv international sau romania international...)

Pe Mihaela Tatu nici eu nu o suport, dar cand i-a avut invitati pe Bebe Cotimanis si Carmen Tanase am urmarit emisiunea cap - coada.

Cotimanis isi adora fiica (Adela) si mi s-a parut un tip extraordinar de bland si sentimental intr-un fel opus personajului Varlam. De fapt daca ma gandesc bine, ceva din blandetea lui ii imprumuta, in mod paradoxal, chiar lui Varlam, de-asta personajul devine un ticalos simpatic, cum numai Cotimanis stie sa-l creeze.

Pe locul 3 il pot pune pe Dan Bordeianu (Andrei) care joaca foarte bine, naturtal pentru varsta si experienta lui. Prietena lui Adela Popescu (Alexandra) a evoluat enorm de la prima sa aparitie in film si daca va continua asa are sanse sa devina o actrita buna (ar ajuta-o mult daca ar face facultatea de teatru - fata are talent ii trebuie doar structura)

Acum... dragele mele, marea "drama" s-a produs in momentul in care ne-au taiat protv international. Gata, cel putin pentru o perioada, pana cand, poate, vor incheia contractul de cablu cu furnizorul local si poate il vom putea atasa si noi la abonament.

Cine imi mai povesteste si mie una alta despre serial?

Nu ma trimiteti la www.lacrimideiubire.ro ca e tare handicapat

Fieti-va mila de un biet emigrant

Pupici si

Caro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Asa, Brenda, bravooooo......pune si tu sare pe rana ca si-asa sunt verde de invidie pe voi astia din capitala ca va puteti duce la ce spectacole va pofteste inima. Tare bine mi-ar prinde si mie o cura de teatru de calitate cu nume mari ! Mi-e dooooor...Ce vremuri, cand mai vedeai si la tv un teatru bun, sa se cultive tot poporu'. Acu...astept sa ies la pensie sa am reducere la CeFeReu si vin.

Iulia

si io zic la fel !!!!!!!

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Pai dragelor,e optiunea voastra sa asteptati pensia,dar....nu se stie,niciodata nu e prea tirziu....

BRENDA

Mergi la inceput

Cum butonam eu aseara tv-ul pe cine credeti ca vad in toata splendoarea lui ? Pe Claudiu Bleont in "Pacatele Evei". Mai...eu acum ma bucur sincer ca vad nume mari ale scenei romanesti la tv, ca doar asa sa-i mai vedem si noi. De exemplu Olga Delia Mateescu in telenovela aia de pa antena 1, Cezara Dafinescu, Sebastian Papaiani si mai sunt multi care nu-mi vin acum in minte. Dar ma gandesc cat este de onorant pentru ei ca artisti de de valoare sa joace in asemenea filme. Nu ca am ceva cu telenovelele, sau cu cei care se uita sau care joaca in telenovele, dar oamenii astia stim cu totii ca pot sa ne bucure sufletele mult mai mult intr-o piesa de teatru decat intr-un rol, jucat cu maiestria caracateristica fiecaruia, ce-i drept, dar intr-o productie de o calitate si un scenariu...slabut, ca sa nu zic altfel. Ma bucur ca-i revad, dar parca ma si doare intr-un fel. Nu asa vroiam sa-i revad...

Iulia

Mergi la inceput

Calitatea lor oricum ramane aceeasi....
Pe mine nu asta ma deranjeaza,ca,la urma urmei,e un teatru pt.televiziune (ia imagineaza-ti ce greutate ar avea o telenovela jucata numai de artisti consacrati?)
Pe mine ma intriga la culme asocierea lor cu tzoape gen Nicoleta Luciu,Oana Zavoranu si mai stiu eu care(de unele nici nu s-a auzit vreodata),care nu au nimic in comun nici macar cu cultura generala minima

BRENDA

Mergi la inceput