"N-a mai fost nevoit sa lucreze vreodata"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Denizel, nu cunosc seria si imi pare rau ca mi-a scapat, poate copilul meu nici nu era nascut cand a aparut; oricum, acum cumpar toate cartile din timp. :)

sa va dau niste citate din "degetel"-"capcaunul,inarmat cu un cutit enorm, intra(...) si isi manca ...fetele!"
"degetel(...)ii striga zeflemitor capcaunului:-hai,bestie!" "-puslama mica, nu ai cum sa-mi scapi!"
"capcaunul(...)cu un strigat de groaza,se pravali in prapastie.un sfarsit groaznic, binemeritat pt. un capcaun groaznic!"
nu stiu ce sa fac-sa sau sa ?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana tache

Am vazut si eu Tom degetel, Motanul incaltat, Alba-ca-zapada, dar nu am vrut sa-i cumpar. Asa ca am venit acasa cu " Vitelusa Joitica". E draguta cartea, cu multe animale, frumos colorata si fara violente.
Tot asa mai avem, de ex, "Piu=Pui isi cauta mama"- draguta.

Ah,Mariana, sa vezi ce versuri am compus pt. "vitelusa joitica" si le-am scris in carte, toata familia mea se prapadeste de ras, acum eu ce sa fac daca-i plac copilului doar versurile?
"piu-piu"-super carticica!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

In schimb la Hänsel si Gretel mi-a placut varianta de la Teora ca s-au ratacit copiii in padure decat ca au fost abandonati de parinti care erau prea saraci sa-i mai poata creste...

revin la "degetel"(am ceva cu el)-"parintii hotarara sa-i duca pe copii cat mai adanc in padure si sa-i lase acolo".ce intelege un copilas, cu mintiuca lui(mica si scumpa),daca-i citesti asta? ce ai putea sa-i explici tu ca parinte, ca e si abandonul bun la ceva,te scapa de saracie?
v-am spus,horror poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by mariana tache

Am vazut si eu Tom degetel, Motanul incaltat, Alba-ca-zapada, dar nu am vrut sa-i cumpar. Asa ca am venit acasa cu " Vitelusa Joitica". E draguta cartea, cu multe animale, frumos colorata si fara violente.
Tot asa mai avem, de ex, "Piu=Pui isi cauta mama"- draguta.

Ah,Mariana, sa vezi ce versuri am compus pt. "vitelusa joitica" si le-am scris in carte, toata familia mea se prapadeste de ras, acum eu ce sa fac daca-i plac copilului doar versurile?
"piu-piu"-super carticica!

Hihihi, trimite-mi si mie versurile; povestea am vazut ca nu prea il impresioneaza!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,ti le trimit maine pe PM, da' sa promiti solemn ca nu le faci publice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Denizel, nu cunosc seria si imi pare rau ca mi-a scapat, poate copilul meu nici nu era nascut cand a aparut; oricum, acum cumpar toate cartile din timp. :)

sa va dau niste citate din "degetel"-"capcaunul,inarmat cu un cutit enorm, intra(...) si isi manca ...fetele!"
"degetel(...)ii striga zeflemitor capcaunului:-hai,bestie!" "-puslama mica, nu ai cum sa-mi scapi!"
"capcaunul(...)cu un strigat de groaza,se pravali in prapastie.un sfarsit groaznic, binemeritat pt. un capcaun groaznic!"
nu stiu ce sa fac-sa sau sa ?

Teodora, eu zic nici sa , nici sa ! mai bine o arunci:)).

Acuma ceva off topic: cred ca din biblioteca nici unui copil nu trebuie sa lipseasca Tepisor si Rostogol, tot de la Crisan. Inca se mai gaseste. Eu am vazut-o la Cora, e drept ca acum vreo luna. Cred ca e una din cartile care, daca ar fi citita de toti copiii, lumea ar deveni mai buna. Poate ca exagerez, dar mie mi s-a parut ideala pt. astia micii.

Aaaa, cati ani are baietelul tau, Teodora?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

are un an jumate, e la faza in care doar se uita la poze si asculta versuri. nu-mi fac probleme, pana mai creste precis rupe "degetelul", tocmai se afla in faza distructiva.
mi-ai dat o idee buna, am sa caut "tepisor si rostogol".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

hai ca mi-am mai amintit ceva. Tot la Teora sunt niste carti format mai mic (jumatate din Degetel:P) cu niste povestioare super-stupide.
Ex: Oul albastru. Un iepuras a gasit un ou albastru. Nu stia ce sa faca ccc cu el, a tot incercat sa-l vanda, nu i l-a cumparat nimeni si pana la urma a ajuns acasa, parca. Eeei, a pus oul langa soba si oul a inceput sa se topeasca. Aaaa, era un ou din zahar!!! Urmeaza inheierea, lovitura de secure: si a mincat cu pofta oul din zahar, gasindu-l chiar mai gustos decat morcovii

am uitat!
Teodora, pupici viitorului terminator de Degetel

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Pe mine m-a stresat inca de la inceput, melodia dupa care fiemea e inebunita... aia de pe cd-urile cutiutza muzicala, "Un motan cat un pisoi" ... "si ce sunt eu de vina/de-l calca o masina"

... asta sa nu mai spun de cartile sper stupide cu termeni pe care un copil ii va intelege la 10 ani, carti scurtate pana la genul de comentariu sportiv (am un pinokio in care greierele nici nu apare) si altele si altele...

Cred ca producatorii ne testeaza de fapt noua, parintilor, vigilentza.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Pe noi ne-a stresat o caseta cu Alba ca Zapada in care piticii nu cantau .
Drept urmare am mers la cursuri de muzica si un an intreg fetita mea a tot cantat "noi suntem piticii...".
Noi avem greierasul ,cred ca e o varianta mai veche.
Mi-a folosit nespus, acum citim... Habar n-am...

Mergi la inceput