"N-a mai fost nevoit sa lucreze vreodata"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Sa iti dea Dumnezeu sanatate, Teodora. Si lui bb la fel.
E super ca vrei sa-l inveti sa faca treaba si in casa, nora ta iti va multumi. Si sotul meu a fost invatat asa si acum suntem foarte apropiati de parintii lui, soacra mea este o femeie foarte inteleapta.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Ralu, multumesc pentru urari, asemenea si voua!

Am gasit niste site-uri de unde se pot comanda "de afara" filme ca "veronica" sau "dumbrava minunata"- vedeti www.filmero.net/" target="_blank">aici, www.basicchoice.com/pagina%207.html" target="_blank">aici si aici.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mi-am reamintit de acest subiect citind o postare a Sabinei. sa va spun ce deznodamant au avut cartile pe care le-am blamat aici-"motanul incaltat" a fost confiscat de o fetita venita in vizita(uraaa!), iar pe "degetel" a vomat pustiul meu, deci la varste mici problemele se rezolva usor!

intre timp mi-a sosit coletul de la Humanitas cu "cartile lui apollodor".
voi ce povesti ati mai cumparat si v-au "satisfacut"?

pentru Craciun i-am cumparat "iedului" doua carti care mie imi plac tare mult,de la ed. egmont-www.egmont.ro/romana/listbooks.asp?category=4" target="_blank">aventuri cu animale si www.egmont.ro/romana/listbooks.asp?category=42" target="_blank">cartea printeselor. le-am rasfoit si textul pare ok, iar ilustratiile sunt din desenele lui disney.
i-am mai luat o carte de la ed. crisan, "cele mai frumoase povesti din lume" vol.1, care din cauza foilor cartonate arata ca un ceaslov.
si inca una, "fabule" de la "teora".gata,ma opresc aici!

p.s.-cautand acum, pe site-ul editurii egmont, am mai gasit cateva carti interesante... le-as vrea pe toate, o fi vreo boala?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput