Cura de slabire 3-3-3 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
ionica spune:
Fetelor,
Merg la PUNTA CANA in Dominicana, este la 2 ore de zbor din Costa Rica!
La sky nu cred ca ma-si mai duce de cand m-am obisnuit cu vara in continuu.
Medicamentul pe care il iau in fiecare dimineata se numeste Raductil ,este un medicament periculos sa nu-l luati fara acordul medicului cardiolog deoarece creste ff mult presiunea arteriala si nu este recomandat pentru persoanele "slabe" adica cu IM 23ci doar de la 30 in sus.
Dar sincera sa fiu merge super bine ,am pierdut 2.500kg in 5zile ,vad ca acum stagnez dar simt talia si picioarele super afinate ,se pierde multa masa adiapoasa si grasime.
Ma intreba cineva ce mananc:
In costa rica am fructe tot anul, dieta mea este compusa din;
Mango de trei ori pe zi
PAPAYA de 3 ori pe zi
Ananas de 3 ori pe zi (totul in cantitati mici evident)
Peste cu legume(sau carne la gratar cu legume ,doar de vita fara grasimi)
1 mar
si cel mai important apa 3litri pe zi.
Oricum de la medicament imi este sete in permanenta si sunt nevoita sa beau.
Am scapat de mancatul pe ascuns noaptea; ciocolata,bomboane,etc.
Dar stiu de unde vine impulsivitatea de a manca si trebuie sa tratez cauza de baza,inca ma lupt:
Va pupic si va multumesc ca m-ati primit printre voi!
Astazi cantaresc 64KG mai am 5kg de pierdut,am pierdut 2.500kg in 5 zile!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
adrianafedorca spune:

eu tot 64,5 am , nu reusesc sa mai scad delloc, adevarul e ca am cam calcat stramb , am papat si niste paine ca simteam ca lesin, dar de luni ma apuc serios de regim,
tin in continuare post , asa ca de luni branza tofu scrie pe mine, am rezolvat si cu carnea ...am gasit niste salam cu ciuperci si niste chiftelutza de soia care sunt chiar delicioase daca ti-e foame ![]()
in rest ii dau tare cu aerobicul...mai am 4 kg de dat jos anul asta si inca 5 la anul ...off e tare greu....
si spor la slabit in continuare
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
diana2004 spune:
Mey sexy, da' tu chiar vrei sa fii si mai sexy ? ! Si eu ma lupt din greu sa ajung la 60 kg anul asta .
si we placut !
ina C spune:
Fetelor, va salut din nou!
Astazi am o luna de cind am inceput 333, insa am tinut doar 21 de zile, timp in care am slabit 3 Kg si apoi am ajuns la spital cu peritonita-ziceam ca ma dor intestinele de la dieta- si am mai slabit 2 kg.
Am o saptamina de cind am inceput sa maninc, insa ma mentin - 75 kg.
Nu ma mai apuc insa de 333 deocamdata pentru ca am tras o spaima....
Va pup si va doresc multa vointa si sa va atingeti obiectivele!
diana2004 spune:
Ina ,chiar ma gindeam ce s-a intimplat cu tine si de ce n-ai mai scris .Iti doresc sanatate ,bine ca ai ajuns in timp util (totusi ) la spital .Cred ca acum o sa mai slabesti oricum pt ca trebuie sa maninci de regim o perioada .
ruxij spune:
As incerca si eu regimul asta. Singura problema mi se pare la zilele de lactate. Nu imi imaginez cum sa mananc branza goala. Legume-fructe inteleg, carne fiarta da, dar zilele de lactate ma descurajeaza.
penelopa spune:
Fetelor intru si eu de maine in regim impreuna cu sotul nu stiu cat vom reusi.Eu am 1.70 si 74kg el 1.85 si 99kg si nu ne mai suportam suncile de pe noi vrem teribil sa slabim.......
Mai dati si voi sugestii de retete in zilele de lapte merg ouale?
Ce mancati in zilele de fructe si legume merge ceva gatit?
Bebe Beca spune:
Auzisem ca painea ingrasa mai putin decat branza sau cascavalul.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
diana2004 spune:
Ruxi ,eu amestec brinza de vaci cu iaurt ca sa se duca mai usor .Bebe Beca,spre surprinderea mea si eu am auzit ca brinza telemea ingrasa ,asa ca m-am reprofilat pe brinza proaspata de vaci
.
Penelopa ,eu de lene prefer sa fac legumele fierte cu o lingura de otet si una de ulei ,dar cred ca poti sa faci legume la cuptor de ex .(fara cartofi ).
Eu azi marturisesc ,am dat-o in bara ,am avut musafiri si am mincat si eu o jum. felie de tort ,cum era sa la spun ,poftiti si mincati fara mine ca eu tin cura
.De miine ....
gabid spune:
Vreau si eu sa tin cura!
1.74-78 kg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.