Cura de slabire 3-3-3 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
diana2004 spune:
Leeloo, eu si cind spun ca maninc normal ,maninc de fapt fara piine si fara dulciuri pt ca nu sint un om de inteles sa maninc o prajitura si sa ma opresc ,nuuuuu...eu trebuie sa maninc tot platoul
.Asa ca trag tare acum sa am o rezerva pt sarbatori
.
Bebe Beca, poti sa maninci numai legume sau sa faci compot din fructe .
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Gata, am terminat prima tura de 3-3-3 - rezultatul cintaririi de dimineata: 72.5 kg si ii dau tare inainte!
Spor la cura!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
adrianafedorca spune:
de azi m-am decis sa tin postul Craciunului, azi am papat numai branzica de post , cu legumele e usor ce fac cu carnea ca nu-mi place soia deloc...
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
ALBUM 1 
ALBUM 2 
ALBUM 3 
ionica spune:
Buna seara,
In sfarsit am curaj sa ma inscriu in cursa "pierdut kg"
Am inceput prima dieta duminica aceasta ,mers pe jos 1 ora in fiecare zi ,beau multa apa si consum un medicament anorexigen;
Surpriza azi dimineata ,m-am urcat pe balanta si am piedut 2kg in 4 zile!!
Am 169cm si 65kg acutalmente (piedut 2 in patru zile)
Doresc sa pierd inca 6 in urmatoarele saptamani,voi pleca la plaja si vreau sa intru in talia 38!!
Ma veti sustine?
Multumesc si curaj la toate
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
mammy2706 spune:
ionica bafta!!!! la plaja de sarbatori? wow!
ce medicament iei?
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami
sexy spune:
ma inscriu in clubul vostru.
am 1.65 si 60 kg
sper ca pina la craciun sa intre pe mine rochia de la logodna lui fratimiu![]()
Bebe Beca spune:
Diana, multumesc pentru raspuns. Eu am 1,67 si 68 kg. Am plecat in sracina de la 48 si am terminat la 83. De cand am nascut pana acum am dat jos 15 kg. MAi am 8 de ucis si gata!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
leeloo2004 spune:
Fetili - azi e ultima zi de fructe si legume - pe mine ma cam baloneaza astea asa ca sunt fericita ca se termina. De miine urmeaza cele 3 zile de carne...
Am mai probat rochia si imi vine bine, dar vreau sa-mi vina FOARTE bine...
Cred ca totusi ar fi bine sa ma apuc si de ceva sport - am acasa caseta cu pilates si s-a pus praful pe ea, cred totusi ca imi fac putin avint si sa ma apuc si de asta, cred ca o sa ajute la slabit.
Weekend placut va urez si cura usoara!
PS-Ionica, Costa Rica?? Cred ca e superb acolo si te invidiez ca mergi la plaja... Cum sa nu te sustinem??!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
diana2004 spune:
Alecsia, ai dreptate ,inceputul e greu dar pe masura ce apar rezultatele nu-ti mai pare asa dificil de tinut cura .
Adriana,la soia e un secret (pe care probabil il cunoaste toata lumea
):cind o fierbi trebuie condimentata bine,altfel are gust de burete
.
Ionica ,m-ai omorit cu plaja ,eu iubesc la nebunie sorele si marea
,in sept am fost in Egipt ,a fost SUPER ,sotul meu in schimb vrea sa schieze de Revelion ,asa ca vom merge in Poiana Brasov
.
Ieri aveam 61,5 kg ,azi am iar 62 !
si 
diana2004 spune:
Leeloo ,si eu m-am apucat de niste exercitii usoare ,mai mult pt tonifiere si fac si masaj de 2 ori pe sapt .