Cura de slabire 3-3-3 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Azi e ultima zi de carne ca mi s-a cam aplecat si m-am cam constipat de la carne.Si azi am crenvusti si o pulpita in punga knor.

Acum cum facem.avem o zi cand sa ne zicem kg ,sau fiecare zice la sfarsitul curei cat a dat jos.

Eu astept pe tanti Nuti sa vad cate kg a dat .

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ieri pana la urma am mancat numai 5 feliute de cascaval si o cana de lapte.
Azi mananc iaurt( de fapt beau ca este varsat)mi-am luat 1,5 l si diseara mai beau o cana de lapte si cam atat mi-am propus pe ziua de azi.
Cu raportare kg pierdute cred ca e cel mai bine dupa ce incheiem un ciclu, in felul asta ne dam seama cam cat slabim intr-un ciclu de regim.O sa fie la un moment dat o perioada cand nu o sa mai slabim deloc dar sper sa nu abandonam lupta impotriva kilogramelor in plus, sa ne sustinem reciproc ca sa putem trece peste hop.

Tanti Nuti multumim de sustinere si sper ca azi sa avem vesti bune de la dumneata.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Tanti Nuti, multumim! Va dorim si noi mult spor la dat jos!!!
Danap, multumesc pt aprecieri, dar sa stii ca alimentele le oferise Lorym mai sus si eu nu am facut decat sa le preiau de la ea... Deci ea este cea care merita aprecierile...
Cu raportatul greutatii, faceti cum doriti. Eu una nici nu vreau sa ma cantaresc prea des, din 2 motive:
1. daca vad o diferenta mare, e posibil sa ma lenevesc dupa aceea si sa mai calc stramb.
2. daca am dat doar f putin, e posibil sa ma innegresc de suparare si sa nu mai am chef. Asa sunt eu...
Asa ca mai bine, tin regimul si cand am eu asa, o tragere din suflet, ma cantaresc si va zic...
Pana la urma, daca doriti, ziceti greutatea voastra cand aveti chef... Eu oricum operez modificarile in listuta imediat...

Ieri a fost ziua de lactate. M-am uitat la iaurt pana mi s-a facut rau si tot nu am reusit sa mananc. Si acum il papa iubi al meu. Cred ca nu imi mai iau de azi inainte, ca nu are sens, de vreme ce constat ca nu pot sa mananc si pace...
Ieri am papat doar niste cascaval dimineata, 2 triunghiuri de branza topita si 2 linguri cu smantana (cam grasa, dar macar asta s-a dus pe gat, ca, de obicei... sa nu o vad asa simpla...)...
Ma bucura insa ca nu imi este foame deloc, desi mananc asa putin...
Oare deja s-a obisnuit organismul meu cu ritmul asta???
Azi e zi de fructe+legume. Am mancat o portocala dimineata. Mai am pe stoc portocale, grape-fruit, mere... Ca daca oricum nu mai pot manca mult... Vad mai incolo daca mai am nevoie de ceva...
Si maine trec iar la carne...

Lorym, ai disparut??? Te intrebam de peste daca merge oare in punga magica??? Da' cate o feliuta mica de paine graham asa, din cand in cand, la nevoie, merge???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Sunt fericita!!! cintarul electronic de la sala de fitness arata 58,4KG..........

Chestia asta ma motiveaza sa fiu cuminte si sa ma tin de regim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Tanti Nuti
"Buna fetele,
Aseara am terminat ciclul complet de 3-3-3 iar cand m-am cantarit de dimineata aveam 103.6 kg,am inceput pe data de 02.01.2006 de la 108 kg
De azi am intrat in tura II numai cu salata verde si fructe, pentru diseara mi-am propus o salata de vinete cu o lingurita de ulei de masline.
Va pupa mama si sunt alaturi de voi!
Bafta si vointa multa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Mama lia si tanti Nuti.Succes in continuare.

Cand vad ca alti au rezultat ,prind si mai mult curaj si merg in continuare si mai bag un pahar de apa.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi e ziua de legume si fructe.
Voi ce macati?

De saptamana viitoare intru si eu la 333.Nu stiu cum voi rezista la zile de carne.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ralnied, ai dreptate ca Lorym merita aprecieri dar si tu ca ai facut deja lista cu cele care vor ajunge in curand slabute.Sper ca nu s-a suparat Lorym pe mine, uite ii dau o ca sa-i treaca.
Tanti Nuti stati foarte bine la capitolul kilograme pierdute, cat mai multe jos!!!
Asi eu maine am zi de legume-fructe si o sa mananc portocale si mere.Cand am mai tinut cura asta am observat ca de la portocale am slabit foarte bine.Eu cred ca cel mai mult slabesc la zilele de legume fructe.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Fetelor,
ma puneti si pe mine pe listutza?

tare as vrea si eu dar ce ma fac???
al meu sotz vine de la servici numai dupa ora 19 asta 1.
2.cum gatiti si rezistati sa nu papaciti si voi???ca e groaznic!
de asta eu nici posturile crestinesti nu le tin desi as vrea....
ce ziceti?

cum sa fac?

am bb de 4 luni dar deja nu mai alaptez asa ca nu-i problema!
acum la 160 am 61kg insa inainte de sarcina aveam 50!tre sa revin la forma initiala!

cum sa fac?ca ma bat cu morile de vant!

Aliana,mamica de Diana 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

nu stiu cum o sa fac dar cand va vad pe voi vreau si eu!!!

asa ca astept opinii!

Alina mamica de Diana 4 luni

Mergi la inceput