colet alimente perisabile timisoara bucuresti
Stie cineva o firma de curierat/transport care accepta colete cu alimente perisabile? Am sunat la Cargus, Fan Courier, TNT,
Alo Courier, Ro Expres, dar mi-au zis ca nu ofera asemenea servicii.
Din cate am inteles marfa perisabila se transporta doar cu vehicule speciale (izoterme, cu sursa de frig, etc).
Daca stiti o asemenea firma care transporta si colete mici (2,3,4 kg) in conditii de temperatura controlata spuneti-mi si mie,
ca am cautat pe net de m-am plictisit.
Multumesc.
PS Vreau un transportator oficial, legal, nu unul la mica intelegere.
Raspunsuri
joxy spune:
DHL ? UPS ?
50.000 lei la gara la nenea de la vagonul restaurant ?
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
corina costea spune:
Adevarat asa am trimis si eu pachet la Bucuresti.
Am vorbit cu mecanicul de locomotiva ,l-am rugat sa ma serveasca si i-am spus ca are sa fie cautat de pers. X ,i-am dat ceva cu toate ca nu a vrut sa primeasca si totul a decurs bine. Dimineata am fost sunata ca a ajuns cu bine pachetul.
Cam asta este mai exista si oameni pe lumea asta rea.
Corina
DARAEL spune:
Este perfecta treaba cu trenul – se poate vorbi cu insotitorul de la vagonul de dormit (se spune la telefon la Bucuresti care e vagonul !!!).
Daca este ceva perisabil, o solutie de izolare termica perfecta – verificata de mine cand caram carne la Bucuresti inainte de revolutie – este urmatoarea: se tine pachetul / obiectul la frigider sa fie foarte rece, apoi se inveleste pachetul in punga de nailon, apoi in ziar, apoi iar punga de nailon si iar ziar (5-7 straturi)......
Ce pot sa spun este ca asa ajungeam cu carnea congelata la Bucuresti si nu era dezghetata decat la suprafata un pic.
Metoda 2: pune pachetul intr-o geanta frigo de dus pachete la picnic (din acelea cu pernite interioare cu gel care tin carnea de mici rece) si sa-i geanta asa lui nenea conductorul de la tren. Apoi recuperezi geanta frigo de la prieten cand treci pe la el (sau o trimite inapoi prin posta romana ca pachet simplu !)
Metoda 3: cu pachetul "congelat" sau "pus in lada frigo" tropai la Gara mica si trimiti pachetul la Bucuresti cu un autocar care face curse Germania - Bucuresti si au si serviciu de curierat rapid international (la nevoie poate fi si "intern" de ce nu ?) Atlassib sau Euroline - iti spun soferii exact cand ajung si unde sa fie cautati......
Mult succes !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT