va rog frumos sa-mi dati si mie recomandari de gradinite in sectoarele 3,4, 5. cel mai mult mi-as dori in zona Decebal-Unirii dar si in alte zone daca este transport inclus.si mai am o intrebare pentru mamicile care beneficiaza de transport al gradinitei: cum comunicati cu educatoarele si cu conducerea gradinitei?va multumesc.
imi pare rau ca nu ti-a raspuns inca nimeni, dar cred ca ar trebui sa pui o intrebare mai precisa, pentru ca sectoarele 3, 4 si 5 inseamna jumatate din Bucuresti. Spune eventual daca vrei sa fie aproape de casa si zona mai precis, alte criterii eventual.
De asemenea, din cate stiu numai gradinitele particulare ofera transport, care de obicei se plateste separat fata de taxa obisnuita - cam la nivelul de 8-9 euro/luna. Taxele la gradinitele particulare variaza intre 100 euro (de obicei pt program scurt) si chiar 250 euro pt program lung, in functie si de ce ofera fiecare. Cred ca te-ar ajuta si sa citesti celelalte discutii despre gradinitele de stat/particulare.
multumesc frumos pentru raspuns dar specificasem deja zona:
Decebal-Unirii-Mall Vitan dar si Tineretului-Cutitul de Argint (Adesgo).multumesc
Terry,
eu il am din toamna la Mica Printesa vis-a-vis de Mallul Vitan. Mi se pare OK. Programul lung este 6,5 mil.
Vizitasem si mi-a mai placut Kids Club pe Moise Nicoara (cu hartionline o gasesti caci e greu de explicat, zona Decebal). E mai scumpa dar parea si ma buna. De mine era cam departe si am preferat-o pe cealalta.