Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ce concentratie de aniversari avem pe aici!

ALINA, LA MULTI ANI!!! FERICIRE, SANATATE, SI MULTE BUCURII DIN PARTEA CELOR DRAGI!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Merci Mult Balbina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

In primul rind:

La Multi Ani Alina !!! Iti doresc realizarea tuturor viselor, sanatate si numai bine.

Lilia - Ce-ti mai face fata?
Ca sa nu ramina intrebarea ta fara raspuns - ce as putea vrea de la mos Craciun, in cazul ca as crede in el? Multa sanatate si intelepciune, restul cred ca ne facem singuri .

Rodica - de ce aveti mucusori, unde ati racit, parca aveti centrala?

Natalia - ai vazut in cartea de bucate de pe forum o receta "placinta de lamiie" asemanatoare cu "prajitura cu lamiie" a ta? Cred ca ar trebui sa pui receta ta acolo, dupa parerea mea e mult mai buna si + ca e mai bine explicata.

Alina - ce cadou ati facut lui Alex de ziua lui?
Violeta - bine ai revenit
Corina - cu ce va mai bucura Lucian, care ii sunt succesele?
Cornelia - cum se descurca bunicuta, nu vrea acasa?

Noi suntem bine, daca nu luam in consideratie colicii si ca a racit tati. De scris nu prea am scris, insa tot am ramas ghipnotizata, dupa ce va citesc, de voi cu atitea recete. Mi-a venit o pofta de dulce si nu stiam ce sa fac. Mi s-a oprit alegerea la niste placinte insa m-am suparat cind mi-am adus aminte ca nu-mi iesi-se aluatul bine data trecuta. Nevrind sa ma dau batuta am cautat pe net o alta receta de aluat (foetaj). In fine, am papat placintele cu bostan si cartofi. Ca rezultat, cam toata ziua imi plinge fata de durere. Na' daca am vrut placinte cu bostan . Iaka aestea ne sunt perepetiile.

Un wee placut si numai bine

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!

Alina, LA MULTI ANI!!!!!!SA FII FERICITA, IUBITA, DORITA SI SA AI PARTE NUMAI DE DRAGOSTE ADEVARATA!

Iaka,si noi pe aici lenevim. Mi-e somn de nu mai pot, dar tot zic, hai sa intru si sa va salut!!!!!
Lui Alex nu i-am luat inca nimic, poate ii luam mai tarziu. Sa fiu sincera, n-am habar de ce ii trebuie. Ptr ca, daca ii trebuie ceva, sau poate vrea ceva, ii luam si asa, fara sa fie ziua lui. Asa ca exact de ziual lui, n-am nici cea mai vaga idee ce sa-i iau.

Bine ai revenit Vio!

Gata, mi se incleie ochii, si incep sa scriu invers!

Noapte buna, si we placut!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Multumesc fetelor de felicitari ,sinteti niste gagicute super misto.
Eu am intrat repejor pe aici sa va multumesc si acum o infoiem la retsaurant ca inafara de tortulet si placinte cu mere nu am facut nimic hihi.
Cadoul l-am despachetat vreo 3 zile in urma ca nu mai aveam rabdare si vroiam sa-l incerc. Asa ca am facut o paine dulce cu nuci pentru Thanksgiven si a iesit super.
Rodica ai terminat gobelenul ?multa sanatate Paulei .
Lilia eu inca ma mai gindesc ce sa-i cer mosului de Anul Nou ,ca initial imi doream sa-mi aduca mixerul :-)
Alina frumos baiat ai si se vede ca s-a distrat de minune .
Lucia am vazut pozele mai noi .Ce repede iti creste puiul .Multa sanatate sotului .
NAti baga niste poze cu tortul ...
Vio welcome back.
Crinia ce-ti face baiatul ? i-au iesit dintisorii ?
Cornelia florile inca nu se vad din ghiveci ,ca abia am plantat bulbii si sper sa-mi iasa ..
cam atit la noi .
pupici si sa aveti un we placut.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Alina felicitarile mele. Multa sanatate , fericire si realizarea visurilor.

Vreau sa va spun ca Natalia e mesterita mare in ale dulciurilor. Am vazut ce minunatii a facut pentru ziua lui Alex. Nu mi-am permis sa postez aici pozele torturilor, dar cred ca ea o va face singura in curind. Arata delicios.
Natalia povesteste-mi despre bb tau. Nu stiu nimic despre el si nici poze nu am vazut. Posteaza ceva poze cu Vladut.

Alina ce se aude cu pozele dormitorului amenajat???

Lucia cum asa, sotiunea racita? In caldura ceea de la voi lumea mai raceste? Ti-ai revenit dupa nastere?

La noi totul e pe vechi. Unica problema e ca Lucian doarme noaptea dezvelit si daca il invelesc incepe sa scinceasca. De altfel sunt nevoita sa-l culc imbracat.

Pupici

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Da ce liniste pe aici.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

bune frumoaselor

cam rarut, rarut aparet la raportare. tre de luat masuri.

Corina - sotiunea tocmai deaceea ca-i foarte cald mi-a racit. cum adic? a hotarit sa vina pe jos de la servici, ca nu face miscare. a transpirat de ziceai ca a facut dus, spre casa intra intr-un marchet unde era suflat de aclimatizator si iaka rezultatul. + s-a racit afara, e 22C si vint tare aiurea. De 2 zile imi starnuta fata cam des, ma tem sa nu sa se molipseasca.

Alina - merci de urari, incercam sa-l lecuim. Si noi am observat ca ne-a crescut fitsu, e lunguta cit vanita ei, unele hainite nu-i mai vin. nici nu-mi vine sa cred ce repede creste, si nici macar nu are 2 luni implinite.

Intru mai tirziu, acum mi-i somn. va pupic pe toate si o zi frumoasa.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

ALINA, cu un pic de intarziere( nu mi-a mers netul) dar din tot sufletul iti spunem si noi La Multi Ani toti fericiti si numai sanatate!!
Sa ai putere sa realizezi ceea ce iti doresti si rabdare sa accepti ceea ce nu se poate de schimbat...

Mai fetelor, hai ca m-ati facut sa ma simt prost... privitor la Mos Craciun. am zis sa mai schimb si eu nota mesajelor, dar se vede treaba ca nu e de noi discutia asta...ca tare reci sunteti..materialistelor

Amelia este binisor. Vineri i-am schimbat iar ghipsul, deci vineri a fost o zi de plans si chin, dar a trecut si ea. Vorbeste toata ziua si ne bombane daca nu ii place ceva.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,
merci pentru complimente torturilor , sint in albumul meu de pe webshot, daca intrati acolo, le vedeti pe la coada.
Am si pozele cu torturile in sectiune:
Masinuta
Buburuza
Cica au fost si bune, dar eu nu am fost in stare sa le apreciez, caci la momentul acela aveam deja burta plina cu bunatati pregatite de Alina, care e o gospodina desavirsita. Si daca va mai spun si faptul ca nu vroia nimeni sa creada ca prajitura brownies cappuccino era facuta de Alina si nu cumparata de la cofetarie.
Sotul Alinei e intr-adevar un mare norocos.
Karina, am mai dat poze cu Vlad, drept ca demult de tot. O sa-ti trimit pe YM un link spre un album virtual cu el. O sa ma straduiesc sa acualizez albumul in curind, caci ultimele poze din el sint de la virsta de 13-15 luni parca.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput