Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Am pus cateva poze de la cresa, cu Alex de ziua lui!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
Kiar vroiam Alina, sa strig Poze! Poze! Poze! dar mi-ai luat-o inainte... A fost mare distractie cu balonashele, vad ca si doamnele se azartasera . Iar cel mic e dulce de tot, imbratisharea aia a lui are iz de barbat matur... Multa sanatate si numai lucruri frumoase sa vi se intimple!
Cornelia
Crinia spune:
Alina ce baietel frumusel ai. Are ochii mari albastri care impresioneaza ...
Felicitari!!!
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
LiliaToma spune:
Alex este un scump ca de obicei...Da iaca ce nu inteleg eu cum ne-a lasat Alina cu gura cascata, aa ? Cica, revin mai tarziu... eu tot intru, ma uit cand o sa ne spuna ce boacane a facut Alex de ziua lui si cum a trecut totul, si nica...
Pai asta ce inseamna?
Oricum, vad ca azi e record, nu a scris nimeni, decat Corina care muncea de zor cand lumea dormea...
LUCIA, te-ai fofilat ca tema nu e de tine si gata, nu mai scrii? Pai si cu intrebarea mea ce va astepti de la Mos Craciun cum ramane? Sau daca la voi sunt alte sarbatori nu o sa le mai sarbatoriti pe astea? Chiar cum faceti acolo acuma?
NATALIA, pe tine te las in pace sa mai faci treaba si sa mai pui poze si retete.. dar nu mult, sa ai timp sa intri si pe aici.
Hai celelalte fete pe unde sunteti?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Neata, fetele,
Sa ma semnez in condica.
Ieri am facut blaturile pentru tortul lui Alex, mi-au iesit chiar foarte bine. Si e un miros prin casa de te ameteste.
Cit despre intrebarea pe care a lansat-o Lilia, nu stiu ce sa raspund. Fiind o tanti adulta in toata firea, nu se cade sa cred in Mos Craciun. Sint o persoana destul de materialista, sa stiti. Tot eu dau banii pe cadourile pe care chipurile mi le aduce Mos Craciun.
Iar sanatatea, asta mi-o da Dumnezeu.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
MamaElei spune:
draga Alina
Sa-ti dea Domnul multa sanatate, fericire, bucurii! Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si in fiecare zi sa ai zimbetul pe buze!!!
Multe-multe
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Buna, fetelor!
Am cam rarit pe aici. Se pare ca boala aia necrutatoare a lovit-o pina si pe Cornelia Ce faci? Esti la servici?
Nati, poze-poze cu tortic!
De la Mos vreau... prea multe...
Eu mai am putin si iau cimpii, Paula doarme foarte rau noaptea, ziua e foarte capricioasa, nu prea maninca, iar au aparut mucii, si lista poate continua.
La voi?
Violetik spune:
Buna!! AM revenit!! Scuze de absente...
ALINA & ALEX LA MULTI ANI!!! (scuze de intirziere)
MI-am schimbat serviciul si fac masteratul viti-vinicol francez. Asa ca puteti sa schimbati in listuta.
Azi vreau sa fac julien cu ciuperci si gaina, cine ma ajuta sa-mi dea receta? Ador julien-ul doar ca nu stiu cum se face!
Ce mai nou pe la noi?
Bun VENIT: Crinia, Trin si lia!!!
Va pup! De luni o sa intru mai des!!
MamaElei spune:
Vai, ce ma bucur! VIO, pai frumos sa dispari asa????
Chiar azi vroiam sa scriu oare unde ai disparut... si cind colo ce-mi vad ochii. Ma bucur tare mult ca esti bine si mai scrie-ne.
Reteta eu caut de obicei pe kuking.ru sau cooking-book.ru vezi si tu ce gasesti sau poate vine Nati cu un sfat.
Cornelia?
Balbina spune:
Violeta, ma bucur ca ai revenit printre noi.
Uite o reteta de "julien": www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_056.shtml" target="_blank">http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_056.shtml
Ute inca 2 retete de pe acelasi site:
www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_135.shtml" target="_blank">http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_135.shtml
www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_083.shtml" target="_blank">http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_083.shtml
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!