Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natalia, eu sint total profana, merci p/u explicatii referitor la gel/lichid/praf. E bine cind ai pe cineva de la care poti invata...Spun doar ceea ce citesc...cam ca papagalul

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, stai fara grija, ca nimeni nu se naste invatat. Si nu sintem obligati sa le stim pe toate.
Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

e deja o obisnuita... a 3a incercare, sper sa mearga...
DEci, reiau,
Alina, m-am pregatit sa dau votul pt un baietel dulce si cind colo, mai-mai sa ma convingeti sa schimb tigla...
Cornelia, mai esti la lucru?
Eu cutreier paginile netului in cautarea schemelor, deja is prea multe, nu ma pot decide, dar nici opri...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

mda, mai sint inca nu e 18.00 fix...
Da ce scheme cauti, ca n-am prea inteles din primul mesaj... Poate te pot ajuta...

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by MamaElei
Eu cutreier paginile netului in cautarea schemelor, deja is prea multe, nu ma pot decide, dar nici opri...

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Rizi tu rizi, Harap Alb, (fara suparare, expresia de-a casei), dar la mine e chiar boala... ii ziceam la Lilia ca trebe sa fac ceva pe linga casa si cind colo se trezi Paula, si eu care credeam ca ea abia o adormit, dar 2 ore trecuse neobservat!

Mergi la inceput

poate oi fi eu azi mai grea de cap ca e Vineri seara, da tot nu inteleg ce cauti...

Cornelia

Mergi la inceput

Poate nu am scris pe DC, o prietena m-a rugat sa-i brodez un tablou asa, unde e indicat numele copilului, data nasterii si alte chestii, ca a vazut la mine. Eu, de rea ce sint, am zis ca nu-i fac acelasi model si acuum caut in net, de fapt am si gasit dupa cum am zis sute de mii, si trebe sa reusesc pina la Craciun, dar de lucru nu ma apuc

Mergi la inceput

Te-am zapacit de cap? In engleza parca e Birth Sampler. Ceva de genul asta http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=106225&PhotoID=947852&ob=0
Tu nu mergi acasa?

Mergi la inceput

aaaa, da-mi si mie pls vreun link sa vad cum arata, cind eram la gradinita, asternuturile noastre se tineau in niste saci cusuti din diverse materiale... al meu era cel mai , mami imi brodase niste ratuste. De fapt de aia si ma convingea in fiece dimineata sa merg la gradinita, sa vad ce fac ratushtele

Cornelia

Mergi la inceput