Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bye bye fetele ....am plecat si eu ...o seara cat mai buna pt voi (ca eu ma duc la scoala )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Emily, nu vreau, Doamne-fereste, sa iau apararea angajatorului. Sunt de acord cu tine ca reactia lui nu a fost tocmai cea la care te asteptai (de altfel, nimeni nu s-ar astepta la o astfel de reactie si nu ar vrea s-o aibe), doar ca noi judecam cu emotional, el judeca pragmatic. Daca te casatoresti trebuie sa-ti dea prima, in caz ca ai asa ceva trecut in contractul de munca sau in vreun alt regulament intern, plus cateva zile libere platite. Sa zicem ca asta n-ar fi asa mare filosofie. Dar, daca mai ramai si insarcinata, pentru el situatia nu e chiar roz: concediu prenatal platit, concediu postnatal platit, eventual mai angajeaza pe cineva cu contract de munca pe perioada determinata cat vei lipsi tu si va trebui sa plateasca si acel om. Dar, da, sunt de acord cu tine ca putea macar "felicitari" sa-ti spuna si apoi vedea el cum se rezolvau lucrurile.
Atentie, NU sunt avocatul diavolului, ci lucrez in domeniul economic

Pepenash over and out!

ai dreptate, pepenash! si eu lucrez in domeniul resurselor umane si stiu foarte bine ce implicatii are o chestie de genul asta pentru firma, dar eu oricum nu am de gand sa fac acum copii, mai astept vreo 2 ani, ca intai vrem sa ne facem casa pe pamant si dupa aia....
si nu am trecuta nici o prima in contract deci din partea firmei pentru nunta probabil ca voi primi un aranjament floral
Pup toate fetele! seara buna!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly
eu oricum nu am de gand sa fac acum copii, mai astept vreo 2 ani, ca intai vrem sa ne facem casa pe pamant si dupa aia....

That's my girl! Si noi tot asta avem in plan pentru urmatorii ani, iar copiii, daca e sa fie, mai tarziu... mult mai tarziu, mai ales ca eu abia in ianuarie implinesc 24 de ani. Acum avem trei matze si ne sunt suficiente!

quote:
nu am trecuta nici o prima in contract deci din partea firmei pentru nunta probabil ca voi primi un aranjament floral

Primesti ceva foarte frumos! Iar, daca il primesti inainte, nici nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta decorarii casei. Vezi, nu numai ca e frumos cadoul, dar este si util...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna seara miresici!
Am venit cu informatii: Ruxir despre care se mentiona pe aici ca are magazin in Cora cu verighete frumoase, e distribuitor
Coriolan din Iasi...iar Coriolan din Iasi au site de clatit ochisorii...asa ca, serviti va rog:
http://www.coriolan.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
care ati mai ajuns la munca si nu ati inghetat pe traseu. In Miercurea Ciuc, la ora 6 jumate termometrul din balcon arata -20 grade. Iubi si-a uitat ieri manusile la birou si azi i-au inghetat mainile pe diplomat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza frumoaselor!!!
Am intrat sa va salut, acum ma duc sa dau jos pijamaua, sa beau cafeluta si pe urma pe forum.
Ce misto e viata asta!!!
Mai avem cateva sapt. de liniste.
In weekend vine mama la noi, dar nu stiu daca si cu tata si copiii sau numai ea. Asa ca tre sa ma pregatesc, cu toate ca ea saraca vine sa ne mai aduca una alta si sa faca curatenie.
Dar ce e mai grav, ca vine soacra-mia mai incolo sa-mi faca curatenia de Craciun.
Si daca nu-mi place cum mi-o face, eu nu pot sa-i zic nimic, ca mi-e rusine. Si e drept, ca si eu sunt cam fixista si nimeni nu reuseste sa ma multumeasca.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata fete cucuiete!! Brrrr, ce frig e afara!!!!! Si surpriza: cand am intrat in birou, m-a lovit alt val de frig, ca se pare ca cineva a uitat sa dea drumul la caldurici in firma... Noroc cu aerul conditionat, care are si optiune de cald...
Ce subiecte mai dezbateam astazi, asa, in mijlocul saptamani?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

Tg-Mures -16 grade! Am crezut ca imi ingheata mana pe mapa pana la servici...de urechi nici nu mai vorbesc ca ma dureau de cat de inghetate erau!

Referitor la banii de la stat, si eu ma gandesc ca acele cursuri costa cu siguranta minim contravaloarea pe care ti-o da statul...astia nu ies in pierdere niciodata...si nici nu sunt prea darnici! Dar asa cum a spus si Rallu...daca da statul chiar si cateva sute de mii eu ma duc si depun cerere pentru banii astia...ca mie statul nu mi-a dat mare lucru pana acu!

...insa de la locul de munca primesc cu ocazia casatoriei 12 milioane iar iuby primeste vreo 7 mil! E ceva si asta mai ales ca ii primesc inainte de nunta...12mil + 7mil=19mil Oare imi ajung de rochie de mireasa????

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Hellooooo... ce faceti fete ?????? Am sosit si eu printre voi pregatita pt discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetele!
frig, frig, friiiigggg!!!!
semnez si eu condicuta!
ah, si al meu iubit primeste de la servici cu ocazia nuntii vreo 450 euro. sunt buni, decat deloc.....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput