Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Andita spune:
O sa incerc sa fac si poze, ca ma duc cu don'soara de onoare, dar nu stiu daca o sa-mi dea voiae sau nu. Voi ce credeti, o sa ma lase sa ma trag in poza imbracata in frumusetile alea? Daca da, luni aveti ce "urmari", dupa ce le termin de "editat", sa nu se bucure aia care fura poze de la noi....
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by Andita
O sa incerc sa fac si poze, ca ma duc cu don'soara de onoare, dar nu stiu daca o sa-mi dea voiae sau nu. Voi ce credeti, o sa ma lase sa ma trag in poza imbracata in frumusetile alea? Daca da, luni aveti ce "urmari", dupa ce le termin de "editat", sa nu se bucure aia care fura poze de la noi....
Nunta noastra
Poze
Eu cand am fost la Cluj la targ, am mers la standul Agnes T si am probat o rochie si cand am intrebat daca ii da voie prietenului meu sa imi faca o poza ... m-au refuzat!
Cand am fost la stand la Deme...ma gandeam ca no way sa fac poze... adica nu m-au lasat aia de la Agnes T ... dar am zis ca incercarea moarte nu are si am intrebat daca ma lasa sa imi fac poze sa i le arat mamei mele si....big surprize m-au lasat sa fac poze!
Baga si tu scuza asta cu mama...ca poate se inmoaie si ai noroc sa faci poze si noi avem noroc sa vedem poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ralu_trancu spune:
cand am fost la targ , numai la florarii si standurile de marturii nu am putut face poze. in rest am facut la toate.chiar si la AT
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ooana spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
IN MIERCUREA CIUC NINGE
POZE
...misto! Mie imi place cand ninge...parca suntem intr-o poveste, iar de Craciun e super...e drept ca frigul si zapada topita nu-mi plac!
Wedding Day
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
IN MIERCUREA CIUC NINGE
Super ...ce misto ca ninge la voi ...vreau sa ninga si aici...deja se simte miros de sarbatori...mai e putin si vine mos "nicu" sa fiti cuminti
ooana spune:
Gata pentru saptamana asta! Plec acasa!Un sfarsit de saptamana placut...si de sambata vine si la noi !!!
Wedding Day
BraveGirl spune:
Intreba cineva de costul florilor...eu pt nunta am cumparat din piata Cosbuc trandafiri cu 30.000 firul(se vand numai la bax de 20 de fire)si minirose din care am facut cocarde tot cu 30.000.Si vreau sa va spun ca eu le-am luat vineri pe la 5 dimineata boboci, iar sambata cocardele de abia se deschisera si au rezistat super bine.Nu s-au ofilit deloc.
Corina
Albumul meu