Voi de unde cumparati lego pentru copiii vostri mai marisori? Eu gaseam rar pe la Diverta dar acum nici acolo nu mai au, pe unde sa caut? Si sa fie in Romania, nu vreau sa cumpar "din afara".
Nu certati copiii cand viseaza!
Raspunsuri
Gabbriela spune:
la metro am vazut cand am fost in ro. de pe net nu vrei sa iei? www.lego.com
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
craciunitza spune:
Nu, nu vreau sa cumpar de pe net, pot apela la prietenii "din afara" dar nici asta nu vreau, sunt una din persoanele care crede in comertul romanesc.
Freia spune:
eu stau cu ochii pe oferte de la hipermarketuri si am gasit in Billa de exemplu Lego, o cutie mare cu piese mici la 500.000. am luat ultima cutie. la 2 zile dupa ce am primit revista la posta. Si eu mai sunt in cautare de lego. Au ceva la Cerrefour de la Mega Blocks. Nu prea am inteles mare branza din poza aceaia dar era vb de construit robotzi. Nu sunt fan idee robotzi, bine , eu am fetitza :D. Daca ochesc ceva in w-end-ul acesta iti spun si tie.
Freia si Alexa
craciunitza spune:
Aseara mi-a spus cineva ca Lego are probleme financiare si isi va declara falimentul!
tata lu Toma spune:
Freia, sa te uiti te rog si dupa seria Knights' Kingdom ca Toma vrea de la Mos Craciun castelu' cavalerilor. La Selgros, aseara, nu aveau decat cavalerii si un fel de turn/pod.
multam,
v
_
Sunt moderator dar ma tratez