Care e idolul tau ??? (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Brenda, ce faci, mama? Vrei sa acaparezi toti idolii pentru tine? Lasa-i asa, pe sharing, ca e mai frumos in grup

Dar tot subektu cu punctu G era mai cool Astea "multilateral dezvoltate" parca o iau prea in serios. Noi aici cu rock&roll si Fredy, alea cu sex ... Mai urmeaza sa promovam si ierburi etc. si unde ajungem?

Narancea, daca te concentrezi asa mult, o sa-ti iasa ochii ca la melc si o sa stergi cu ei tastatura. Mai bine dilueaza cu ceva

POZE

Mergi la inceput

Iileana, sa stii ca nu noi am luat-o pe ulei. Noi copii cuminti, ca intotdeauna nu facem altceva decat sa barfim.

Dar daca te roade curiozitatea, du-te sa le vezi pe tantile care povestesc despre experiente super-sexi in 3 .

(asa intr-o mica paranteza, parerea mea despre acea discutie: )

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaa uffffff ! na, hai sa revenim aici la ale noastre...
fetelor care da-tzi o savarina ?

Mergi la inceput

Ce savarina? Aici e vreme de vin fiert cu scortzisoara la care daca stau bine sa ma gandesc ar merge niste cozonaci cu nuca ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

quote:
Originally posted by april

Fredie pana la moarteeeeeeeeee!!!!

April, maica, tu esti hotarata rau de tot .....
Ia spune public aici, sa stie tot neamul , cand il asculti pe Fredie iei exemplul celor care canta urmatoarele frumoase versuri:

"Da boxele mai tare
Sa se-auda pana-n zare
Si mai incolo-n parcare ".

Daca Fredie
Ar trai
April
Ce l-ar mai cocolosi....

Si l-ar
Mai ruga nitzel
Sa ne cante
Dragul de el.......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

as vrea eu sa pot da boxele mai tare, dar imi suna urechile si nu suport, dooar asa in surdina, ca de, e mai intim

chef am facut, dar nu pt cele 4 * ci pt ca mi-am sarbatorit jumatatea.
a implinit dragul de el 2 majorate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

"na, hai sa revenim aici la ale noastre..." Adica la discutiile politicoase despre vreme, nu?
Gabi, vine iarna pe ulita in Timisoara? E-he-hei aicea-n Bucuresti "bate-un vint de primavara/ cu parfum de domnisoara". E-un soare si un vint de libertate... de-ar merge-o bere in Lido, da'n Lido de pe vremuri, daca stiti ce vreau sa spun...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

iarna pe ulita vine aici la Bistrita, la deal, colo la campie ceva mai incolooooo.

si uite ca va servesc si cu bunatati la serbarea celor 4*

mai vreti??? la final pt baietii nostri
atentie, nu prea mult sa nu

Mergi la inceput

quote:
chef am facut, dar nu pt cele 4 * ci pt ca mi-am sarbatorit jumatatea.
a implinit dragul de el 2 majorate

Sa-ti traiasca LA MULTI ANI! Idol, idol, dar ca jumatatea nu e nimeni .

Ileana, e sinistra vremea aici ... brrr umezeala din aia de intra la oase si doare la "romantism". Vreau acasa!!!! Pudding! (cu vin si cu scortisoara )

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hai la multzi ani si sa-tzi traiasca !

aaaaaaaaaa cum le datzi voi la intors, pe om il arde de-o savarina si voi ii viritzi vin fiert pe git !

cu voi nu fac eu nici o treaba vad ! vreau savarina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Neshte brom in ceaiul de dimineata, aia ai sa primesti, dupa cum ti s-a mai zis.

April, sa-ti traiasca!
Gabi, pudding .

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput