Care e idolul tau ??? (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Cica o cunostinta ma duce sa cistig niste bani....va spun sincer,nu stiu unde merg,cert e ca e naspa sa ma trezesc asa dimineata cu o destinatie necunoscuta....per sa nu ma vinda pe undeva....
Hahahaaaaaaa,si cica sa nu ma imbrac in blugi,Doaaaamneeeee,ce o mai fi si asta? Mor de curiozitate!
Ce weekend o sa am......

BRENDA

am trecut prin fata pe la Matasari. Fetele de-acolo se organizeaza deja in grupuri-grupuri. Nu stiu de ce, in ciuda frigului, nici una nu poarta blugi...

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mmmmmmmmmmmmm matasari ai zis ? si sunt de inchiriat ?

grupuri- grupuri........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Grabeste-te narancea, ca se face deja coada! Asa, ca pe vremea lu' Ceasca, cand se dadea zahar pe cartela...
Se dau la kil!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Tzuni.......nici chiar asa,ca nu mi s-a cerut fusta mini si nici tanga,banuiesc eu despre ce e vorba,dar astept sa vad.Oricum,femeia e serioasa,nu-mi pun problema de ceva naspaBani sa iasa,ca merge si trezitul la 5

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

eu pentru bani as fi in stare sa nu dorm deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pentru ca voi super-idolii nu ati reusit sa va intalniti, va demonstrez ca se poate. Uite la noi (TM) deja suntem la intalnirea 11:

POZE intalnire DC Timisoara

Bine, e adevrat ca suntem doar doamne si domnsioare; om fi rele si barfitoare, ca ne cam ocolesc masculii; mai apar si ei cateodata sporadic, ca trufele in padure

POZE

Mergi la inceput

neatza, mitreanca e la treaba acum........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Treaba pe dreacu!
Tzeapa! O actiune gen MLM,pt care m-a carat pina la Campina si am stat nemancata pina la 4,cind am ajuns acasa,mai mult moarta decit vie.....
Dar aseara la teatru.......Oameni buni! N-am mai ris asa de cind eram copil! Avem actori de exceptie,pacat ca nu stim sa-i apreciem.
Cei din Bucuresti,mergeti la Nottara sa vedeti "Operele complete ale lui WLM SXPR"....
Sint bestiali astia,ce sa va zic? N-am cuvinte! O sa pun si poze cind o sa am timp....acum fug sa fac nani,ca nu mai pot!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Am vazut pozele din TM....
Bravo fetelor !
Astept pozele de la vara de la strand..... !

Ce sa va mai zic la ceas de seara ?
Sa fiti kuminti si sa aveti parte de o saptamana minunata, plina de momente magice......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Darael, in loc sa astepti poze, hai si tu cu noi , ca e fun!

Brenda, deci una calda, una rece! Tot e bine ca s-a terminat ziua intr-un mod placut.

Narancea, ce faci? Getting freaky?

POZE

Mergi la inceput