Fimoza + Infectie urinara

Fimoza + Infectie urinara | Autor: mamiFlori

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor! Oameni buni, fetita mea de 4 ani are un "sot" (prietenul ei cel mai bun), un baietel dragalas de 4,5 ani care are fimoza si mai nou a facut o infectie urinara. Eu si mita mica va sa ne ajutati cu sfaturi din experienta proprie sau alte surse. Baietelul asta nu are un medic pediatru prea bun, si pina vor gasi si se vor muta la un altul speram sa aflam aici leacuri naturiste sau de alt fel ca bietul de el are niste usturimi si de ti se rupe inima....
Florina si micuta Elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu stiu cum este la varsta "ginerelui tau" dar eu l-am dus pe piticul meu de 1 an la un chirurg pediatru in momentul in care am suspectat ca putza nu este decalotata suficient si am facut foarte bine pentru ca problema s-a rezolvat pe loc. Nu este cazul sa mai astepte, trebuie ceruta trimitere de la medicul de familie la un chirurg pediatru pentru ca altfel nu se rezolva, sau poate nu stiu eu alta metoda

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Georgiana, multumesc pt raspuns! Din pacate am senzatia ca bietul copil are niste parinti cam delasatori. Din cite am citit eu pe internet se rezolva destul de usor la virsta mai mica - sub sau putin peste 1 an, mai ales prin masaj usor la baita, pina se decaloteaza singur complet, deci fara a forta si a provoca durere.
Baietelul asta, bietul, a facut de 2 ori infectie si l-au curatat pe viu, iar acum a facut infectie urinara. Cred ca ori pediatrul e incompetent, ori parintii nu se tin de tratament cum trebuie...
Cum anume se rezolva chirurgical? Se face sub anestezie?
Te pup, Florina

Mergi la inceput

Nu stiu exact daca se face sub anestezie. La noi, problema era in mare parte rezolvata de mine la baita asa ca doctorul a intervenit doar putin, mai exact cu un tifon a prins putza si a tras putin de piele in jos si gata. A usturat 2 zile cand facea pipi dar l-am spalat foarte des si l-am dat cu flocinolon si acum nu mai are nimic.

Chirurgical? Am auzit ca se face o mica incizie si atat dar nu stiu amanunte, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aceea spune:

Eu sunt mai noua pe acest forum, insa acesta e un subiect care ma intereseaza foarte mult deoarece si baietelul meu de 3,5 ani e in aceeasi situatie.
Am fost cu el la pediatru, care m-a trimis la chirurg. Acesta i-a decalotat preputul fortat, l-a curatat si mi-a spus ca are infectie. Ne-a prescris antibiotic oral si unguent si ne-a spus sa venit la control dupa 6 luni. Am fost, de asemenea sfatuita ca la fiecare baita sa incerc sa decalotez cate putin preputul, dar niciodata in totalitate ptr. ca as risca sa ramana decalotat. Am facut acest lucru , dar nu se vede nici o imbunatatire.
Am citit pe NET despre o reteta: 10-20 ml solutie de sulfat de potasiu 10% la 50-70 l apa (la o baita de copil), de 2 ori pe sapt. si se pare ca in cateva sapt. s-ar rezolva. Stie cineva amanunte despre aceasta reteta???

Mergi la inceput

aceea, bun venit pe forum in primul rand

Despre acea solutie nu stiu nimic iar in ceea ce priveste decalotarea la baie, eu o fac de fiecare data si am grija sa trag la loc preputul dupa ce am facut operatiunea

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aceea spune:

Multumesc ptr. raspunsul de intampinare Geo!
In ceea ce-l priveste pe baietelul meu, nu-i pot face decalotarea ptr. ca este f.f. stramt. Voi mai incerca pana dupa sarbatori si apoi vom merge iarasi la dr.

Mergi la inceput