preturi gradinite???

preturi gradinite??? | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

fetelor cat platiti voi la o gradinita cu program prelungit???
la noi variaza intre 1mil si 4mil.;
andrei are 1an si 8luni, iar bona nu mai este si voriam sa il dau la o gradinita particulara dar preturile mi se par foarte variate, adica diferente destul de mari intre o gradi si alta...

multumesc

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu stiu, ca noi suntem la gradi de stat, acolo e 40 de mii /zi, insa la cele particulare am auzit ca sunt tarife intre 1.5-2 milioane lei/luna. Insa majoritatea mamicilor nu sunt multumite, la tarif dublu fata de stat s-ar fi asteptat si la ceva mai mult

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

eu sunt din Cluj si la noi preturile variaza .
Gradinita la care este Norbert este particulara si pretul este asa : 2.500.000 /taxa gradinita, 1.000.000 / mancarea de pranz (catering) , 100.000 / optionale (dans,gimnastica)
micul dejun il punem de acasa si la trezire (somn dupa-amiaza) mananca desertul de la masa de pranz. Am auzit si de alte preturi in Cluj mai mici (1.500.000 /luna) sau mai mari (150 euro/luna) mie mi-a convenit aici raportul pret/calitate/locatie

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La gradinita de stat este 55.000 lei/ziua prezenta.
Optionalele se platesc suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

La Toma (gradinita de stat)masa este 60000/zi.
La asta se adauga optionalele (limbi straine, calculator, karate) care sunt 10-20000/ora si mai ducem, lunar, hartie igienica, servetele, prosoape de hartie si sapun lichid.
Nu cred sa existe, in Bucuresti, gradinita particulara cu program prelungit sub cca. 200 de euroi.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

gradinita marei (bucuresti, particulara, germana) costa 630ron pentru program scurt si 1000ron. cam scumpa dar se vad progresele, si la lb germana si la comportament/educatie

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma
[brNu cred sa existe, in Bucuresti, gradinita particulara cu program prelungit sub cca. 200 de euroi.

_
Sunt moderator dar ma tratez

La gradi unde e Tudor (particulara, in Buc) programul lung e 650 RON...pina la ora 18 sau 18.30 (nu stiu exact ca al meu e doar pina la prinz)

am editat ca sa modfic pretul, al meu fiind pana la prinz nu stiam exact cit costa programul lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Diana 904 - la ce gradinita este Tudor ?
Si a noastra e scumpa - 250 Euro program lung.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

a noastra e tot particulara si programul lung pana la 7 este 650 RON. Eu sunt foarte multumita de gradi si la fel se vad progresele. Acum era si greu sa nu se vada ca am dat-o cand aproape nu vorbea si acum dupa un an nu-i tace gura , poezii, cantecele si pe rom si pe engleza si nu iese din casa daca chilotii si dresurile nu sunt asortate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Sasha.p

Diana 904 - la ce gradinita este Tudor ?
Si a noastra e scumpa - 250 Euro program lung.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Gradinita Ursuletul- in Bucurestii Noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Madadum, please, poti sa-i zici si mie cum se numeste gradi si pe unde e? M-ar interesa pt. lb germana

Mergi la inceput