Alprazolam si Deroxat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Doina, care sunt acuzele tale acum? Pentru ce anume soliciti tu un tratament?

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

Principesa, m-am gindit ca POATE m-ar ajuta un tratament, pt ca am impresia ca de fapt ma simt la fel ca acum 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

scuze! am trimis mesajul din greseala

deci sa continui.... ma gindesc ca poate mi-ar prinde bine un mic ajutor, pt ca nu ma simt in apele mele si asta de mult timp, de prea mult timp, a ajuns sa fie o stare normala! si asta nu-i normal.

Mersi Tanaion pt ideea cu Sedatif PC!

Da, cipcipcip, asa mi-a spus si mie dr, citez "Nu, nu, nu" asa ca eu am interpretat acest raspuns ceva la modul sa nu-mi fac griji ca nu-mi va crea dependenta, oricum mi-a dat pt doar 2 saptamini si nu m-a mai chemat la un alt control. Da intradevar ma intrebam daca sunt compatibile medicamentele, multumesc ca mi-ai spus

Exact asta imi doresc si eu iarina, un pic de calm interior ca sa pot lua lucrurile pas cu pas, exact asa cum ai spus si tu!

nepotzica si eu vad numai ce e negru si intunecat in viata mea, stiu ca exista si parti bune dar mi-e greu sa le gasesc LA MINE! Partea nostima e ca daca cineva are nevoie de ajutor, de un sfat, imediat sar, pentru altii am resurse, am idei salvatoare, dar cind trebuie sa ma ajut pe mine, sa fac ceva concret pt mine...... parca mi-as fi dusman, parca as vrea sa ma pedepsesc, nu fac nimic pt mine, nu stiu de ce... in fine, sa nu mai bat cimpii

Va multumesc tuturor pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Am incercat si io cu Passiflora inainte sa iau Xanax, da' a fost frectie la picior de lemn. Cred ca as fi putut sa iau tot flaconul ca starea de nervozitate si groaza de examen tot nu mi-ar fi trecut. In plus daca spui ca starea ta e veche de 2 ani nu stiu daca va trece cu Sedatif sau altceva. Zic si io, cred ca cel mai bine ar fi sa mai consulti un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Doina,acum vreo trei saptamani am pus o intrebare pe forum(vezi-"prozac -da sau nu?")si dupa ce m-am sfatuit cu fetele de pe forum am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc mai intai metode naturiste.Am incercat cu pastile de sunatoare dar ma amorteau prea tare si apoi am incercat gingko biloba.Vreau sa-ti spun ca multe s-au schimbat de atunci.Ma simt din ce in ce mai puternica(si pot sa-ti spun ca eram intr-o stare jalnica de peste 1 an!).Serios,incearca gingko biloba si ai sa simti rezultate din primele zile!
Si,parerea mea este ca medicii se prea grabesc sa prescrie antidepresantele astea!
Succes!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Eu stiu ca tratamentul cu antidepresive nu se intrerupe brusc ci treptat,deci cine zicea ca doctorul i-a prescris doze din ce in ce mai mici,asa se face...Parerea mea este insa ca...antidepresivele dau dependenta,chiar si acestea de noua generatie.Eu am inceput sa iau Anafranil(care este un clorhidrat de clomipramina) in anul 5 de facultate ca eram terminata si,cu ceva intreruperi cand am fost gravida si am alaptat,continui tratamentul si acum,e adevarat doza e foarte mica.Daca il intrerup nu ma simt bine,dar asta nu imediat,dupa o vreme,intervine o stare de anxietate,nu prea pot sa explic dar oricum ma simt nasol.Depresia nu e nebunie,nu inseamna ca esti nebuna daca iei xanax,prozac sau mai siu eu ce anxiolitice sau antidepresive.Nebunia inseamna cu totul altceva si nu mai constientizezi cand te loveste...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Am avut o depresie urata, cu agorafobie, insomnie, anorexie, tot tacamul. Am luat-o incet, cu psihologul care ma enerva inainte de a intra la el. Apoi am continuat cu Bien dormir, Passiflora, ceaiuri cate o cratita, degeaba. Imi era din ce in ce mai rau, ajunsesem sa nu ma mai intereseze nimic, nici macar copilul. Solutia pentru mine chiar a fost Xanax (alprazolam). Mi-am luat si vacanta doua saptamani, dupa care am fost ca noua.
Culmea e ca inainte de a mi se intampla asta nu avusesem o perioada mai stresanta, si nici vreun motiv vizibil, pe care sa-l pot formula. Pur si simplu, m-am trezit intr-o dimineata ca m-am saturat, habar n-am de ce, ca totul e trist si negru, ca ce naiba caut eu pe lumea asta.
Sanatate multa, si ia-sa-ti din cap ca ai fi nebuna sau mai stiu eu ce grozavii. Cred ca fiecare dintre noi are cel putin un moment in viata mai dificil, care pare de netrecut. Probabil sunt acumulari, frustrari, probleme mici si nemultumiri neimportante, dar care impreuna au efect de bomba la un moment-dat. Curaj, nimeni nu-i mai puternica decat tine, cu sau fara alprazolam va trece, si vei rade de toate astea. Dar pana atunci, ai grija de tine.
Numai bine!

Mergi la inceput