OOOOOOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....TOATA NUNTA, dar in special cununia religioasa- foarte emotionanta- primul dans, declaratia de dragoste pe care mi-a facut-o sotul la microfon in fata tuturor invitatilor si...noaptea nuntii
http://community.webshots.com/user/elenas21
Si mie mi s-a parut ca toata nunta a fost ceva deosebit, mai ales ca am facut-o cum am vrut eu, cu toate ca soacrei mele si nasei nu i-au placut multe lucruri, dar asta e.
Momentul in care m-am simtit superb, iar soacra afost cand am plecat intr-un parculet sa facem poze , si le-am spus ca stam 15 minute si am stat 1 ora, si toata lumea dansa cand am intrat noi, asa ca nu am deschis noi dansul.Cu atat mai bine cu cat mirelui nu ii place sa danseze..
A fost si oparte urata, deoarece mama mea a murit acum 5 ani si i-am simtit enorm de mult lipsa, ca de astfel in fiecare zi..
Adevarul ca daca faci o nunta cum vrei tu , nu cred ca este un moment mai frumos decat celalat.Toate sunt frumoase.
Cat despre muzica a fost superba si a cantat tot timpul cam ce mi-a placut mie, si populara vreo 5 melodii,iar surpriza din parte DJ a fost ca mi-a cantat Esti mireasa vietii mele, iar cei de la restaurant au stins toate becurile si au ramas aprinse doar lumanarile de pe mese.
A fost superb.
Va doresc o nunta frumoasa tuturor si Casa de Piatra proaspetelor sotii.