Cel mai frumos moment din nunta
Mireselor 2005, haideti sa povestim aici despre cele mai frumoase momente din nunta fiecareia dintre noi.
Cele mai frumoase momente din nunta mea au fost in timpul cununiei religioase cand ne-a impartasit pe amandoi din acelasi potir si cand ne tineam de mana strans si preotul spunea...se cununa..., apoi in gradina botanica momentele in care am plecat doar noi doi cu fotografa si cameramanul sa facem poze si ne simteam ca in ziua in care in acelasi loc mi-a declarat ca ma iubeste...si sa nu uitam valsul, cnd ne-am simtit asa...perechea regala
Va astept si pe voi sa spuneti despre cele mai fermecatoare momente din nunta.
Pupici,
Raspunsuri
lavinai spune:
primul dintre cele mai frumoase momente pot spune ca a fost acela cand mia cerut mana de la parinti (stiu ca nu e din timpul nuntii..), apoi din timpul nuntii a fost momentul in care am auzit muzica si nuntasii care veneau dupa mine si mai ales cand l-am vazut pe "el", pe mire, apoi cred ca a culminat cu momentul de la primarie cand el a spus primul "DA"(atunci am realizat cel ami bine ce se intampla..., cred ca pt. mine acesta a fost cel mai "frumos" moment)iar apoi cum ai spus si tu pisu_miau primul dans..... si daca ar fi sa continui as putea povestii toata nunta...
Alyna24 spune:
Cel mai frumos moment?????Doamne!!!!!1Cate au mai fost!!!!!!!!
1.Cand l-am vazut asteptandu-ma in fata primariei cu buchetelul meu in mana!imi venea sa-l devorez cat de dulce era!
2.Cand a venit sa ma ia de acasa!arata super sotul meu!Si cand mi-a dat buchetul de mireasa a fost superdulce!
3.cand am intrat in restaurant si am vazut cat de super arata totul!Era mai mult decat imi imaginasem eu!ram fericita ca totul iesise cum doream eu!
4.Momentul dansului!
5.Momentul tortului care a fost emotionant!Am plans cu totii in familie!
Toata nunta a iesit asa cum ne-am dorit(mai putin nasii)!
Casa de piatra ultimelor miresici de 2005!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
zozela spune:
Ahhh.....Cel mai frumos moment...N-as putea sa spun care a fost cel mai frumos moment,pt. ca totul a fost minunat....Emotiile pe care le-am avut la cununia civila,emotiile care m-au napadit at. cand m-a vazut imbracata in rochitza,intrarea in Biserica la bratul Nashului,in timpul cununiei religioase,at. cand preotul ne-a impartasit pe amandoi din acelasi potir,mainile noastre impreunate in timp ce preotul ne cununa..si la fel ca tine,Pisu_Miau,momentele petrecute in Gradina Botanica,primul dans..apoi momentul in care mi-a dedicat "Nunta"-Phoenix....Ah...ce frumos a fost..si ce rpd a trecut..Trebuie sa recunosc faptul ca sunt putin geloasa pe fetele astea de la..2006..Ce frumoasa a fost perioada aia,inainte de nunta..at. cand ne sfatuiam pe-aici..emotiile primelor nunti..primelor poze..cum asteptam cu sufletul la gura sa ne vina randul...
..au fost clipe minunate..ne neuitat..
Nunta noastra-26.06.2005
cornelianeli spune:
...greu de ales un singur moment pentru ca totul a fost un vis...
cununia religioasa a adus cele mai puternice emotii traite de mine vreodata,am fost atat de coplesita
mai este momentul in care a venit sa ma ia,cat de frumos era cand a intrat in camera, cu buchetul meu in mana, tremurand de emotie
a fost un vis frumos.....
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
anangel_lexi spune:
Mie cel mai mult mi-a placut momentul in care am ajuns la biserica si m-a vazut toata lumea, inclusiv iubi si au inceput sa ma laude cu totii. A fost prima si, mai mult ca sigur si ultima oara in viata cand m-am simtit frumoasa. Si mi-a placut enorm de mult ca pe la sfarsitul nuntii iubi l-a rugat pe DJ sa puna "Esti mireasa vietii mele" special pt mine!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
nushulica spune:
ce sa spun...totul a fost de vis dar cred ca cel mai mult m-a emotionat slujba la biserica(eu nu prea sunt asa bisericoasa)si tortul...a fost extraordinar...valsul...cand m-am intors dupa furat...multeee
NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE
SunSmile spune:
Ufff...ce greu e sa aleg momente frumoase! Spun asta pentru ca TOTUL a iesit Magnific! Dar daca ar fi sa aleg...
Momentul in care l-am vazut dupa ce am stat despartiti o noapte...tremura, avea ochii in lacrimi si tinea strans buchetul in manutze. Mi s-a taiat respiratia cand m-a sarutat si mi-a spus ca sunt frumoasa si ca ma iubeste!
Apoi, desigur, primul DA- al lui! Slujba??? N-am cuvinte...minunat!
Si totusi momentul in care m-am simtit aproape de cer a fost cand, dupa ce m-au adus furaciosii, mi-a facut declaratia de dragoste ceruta. Avea emotii mari, mari, mari...
A sunat cam asa <<< Sa spun cat o iubesc, nu stiu! Nu exista cuvinte potrivite. Ceea ce stiu sigur e pentru cine traiesc...pentru EA!>>>
Si mie mi s-au taiat picioarele....erau peste 320 de oameni care aplaudau frenetic, dar eu il vedeam DOAR pe el!
Asa cum o sa fac toata viata...pentru ca EL e viata mea!
Va pup si scuze pt raspunsul lung!
Nunta noastra
Honey
O minune
m_monique spune:
ambele nunti au fost frumoase (ce eu am facut doua).
- primul moment in care sotul meu a ramas gura casca, a fost inainte de cununia civila, cand am venit de la coafor. cand m-a vazut cum aratam imbracata si cu palaria pe cap, a ramas fara cuvinte.
- un alt moment a fost cand a venit sa ma ia de acasa (din Bucuresti) mireasa si mi-a adus buchetul cu cale.
- alt moment a fost slujba de la biserica
cele mai placute amintiri de la nunta a doua (cea de la Tg. Mures) au fost cand m-a luat de acasa de la mama cu lautari, cand am intrat la restaurant intr-o sala plina si toata lumea ne aplauda, cand a venit o fosta vecina de-a mea care e cantareata de muzica populara si a facut un program artistic, cand ne-am pus frisca din tort pe fata si dansul miresei.
http://photos.yahoo.com/micumonica
numeioana spune:
Nunta mea a fost pe masura asteptarilor noastre. Cel mai frumos si mai haios moment a fost cand sotul meu incerca sa-mi scoata cu dintii jarteaua de pe picior si eu am ridicat rochia si i-am pus-o in cap. Toata lumea s-a ridicat in picioare si a inceput sa aplaude si sa rada. A mai fost unul emotionant pentru mine cand m-au furat si m-au dus la discoteca. Baietii plecasera cu pantoful sa negocieze pentru mine si eu eram putin trista ca ma luasera de la nunta, ca nu aveam un pantof. Si ghiciti cine a venit sa-mi aduca pantoful. Ginerica! A fost minunat! Si noaptea nuntii a fost un moment de neuitat, foarte frumos!
POZE
Ioana
Alyna24 spune:
[quote]Originally posted by anangel_lexi
Mie cel mai mult mi-a placut momentul in care am ajuns la biserica si m-a vazut toata lumea, inclusiv iubi si au inceput sa ma laude cu totii. A fost prima si, mai mult ca sigur si ultima oara in viata cand m-am simtit frumoasa. Si mi-a placut enorm de mult ca pe la sfarsitul nuntii iubi l-a rugat pe DJ sa puna "Esti mireasa vietii mele" special pt mine!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Ce coi8ncidenta!Si noi am avut melodia asta la nunta!
De fapt, am inceput si nunta cu aceasta melodie!te unge la sufletel!
Te pup!
Ati fost niste frumosi!
Va pup pe toate!
Am fost toate niste mirese frumoase!Pacat ca a trecut!
Tare mi-e dor de perioada de dinainte cand vorbeam de detoate despre nunta!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl