am inceput sa-i dau de ieri lui matei(2 ani) viusid pulbere pentru ca nu am gasit sirop.am amestecat continutulunui plic cu 30ml de apa si i-am dat 5 ml.a mai administrat cineva viusid?ce efecte a avut?
oana si matei
Eu i-am dat Viusid, nu pulbere ci sirop dar e acelasi lucru. A mancat mult mai bine si nici nu s-a imbolnavit toata iarna trecuta. Tratamentul a fost de lunga durata, vreo 3 luni, dar am fost multumita.
Mire-mama de fetita frumoasa
Si noi folosim Viusid sirop pe care-l cumparam de la farmacia vis a vis de spitalul Grigore Alexandrescu. Este foarte bun si pulberea ma gindesc ca-i acelasi lucru.
vreau si eu sa stiu cam cat trebuie sa dureze un tratament cu viusid si cate pliculete sunt necesare si cat costa pliculetul.multumesc
timmmy
Eu i-am dat toata luna octombrie lui Luca viusid sirop, cate 5ml/zi. Pana acum nu mi-a racit (a avut doar o perioada cand a fost mucios). Eu i-am dat strict pt imunitate pt ca pofta de mancare are oricum...
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
scuzati-mi ignoranta: ce este viusid?
Din ce este facut? Inteleg ca ajuta la imunitate si pofta de mancare.
E pe baza de plante sau chimic?
Din cate imi amintesc, scria pe sticluta ca este pe baza de miere si plante; in mod sigur nu este ceva chimic, sau oricum f putin...
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)